![]() |
çile kartalım çileeeeeeee:(...ertuğrul sağlam kapasitesini belli etti direk bu işi bırakıp çekip gitsn haysiyetsiz herif..!tüpçüüüüüüüüüü istifaaaaa:@ |
1.si daha kaçlira verildi resmi kaynaklardan doğrulanmadı tartışmayalım 2. si korayın gidişiiyi olmafı 3,sü burak kiralıksa en azından iyi 4.i.akın gitti yerine adam alınmadı 5. holosko benimiçin muamma 6. acilen stoper lazım 7. haftaya lig ve kupa maçları başlıyor 8. yönetimtransfer yapmayı bilmiyor 9. yönetimde birinin dediği birini tutmuyor 10,zaman her şeyi gösterecek 11. bize bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer alın size ilk11 6. |
Arkadaşlar Korayla Burak 3 milyon euro etmezler ama 5 milyon euro çok be abi |
Holoskoya bu kadar para veremeyiz diyorlar fakat dediginden cok fazla para veriyorlar. |
[quote=NeverMore;533083]yaa delgadoya verdigimiz 5 milyon euro bıle bence haketmiyo paramızı çarçur etmeden daha gusel transferler yapabılırız. Bak kardes bu sözün cok yanlis sen Delgadoyu sade BJK den taniyorsun anlasilan,ben onu Basel den de taniyorum ve baya maclarini seyredim Basel de uefa maclari dahil . Holosko transferini de Hoca bilir Holoskoyu nerde oynaticaksa ama 5 mio holoskaya cok fazla arti Türkiyede zate efendi vari kac tane stoper varki Koray i veriyorlar. Benim fazla inanasim gelmiyor bu habere ama ben Korayin verildigine inanmiyorum ve inanmakda istemiyorum. |
Su an daha belli degil Holosko daha BJK li olmadi cünkü Kulüblerin bagli oldugu transfermarkt.de diye bir sayfa var, Ibrahim akinin transferi aninda aciklandi ama Holosko transferi görünmüyor. |
İnşallah yalan haberdir... inanmak istemiyorummm |
arkadaşlar 5 milyon euro değil 5milyon ytl NTVSpor.net |
hoha beeee bu ne ya biz kimi alıyoz bu fiyata dünya starını mı. umarım yanlış haberdir yoksa yine transfer hüsranı olur... |
Alıntı:
|
ya zaten geçen sene buraka 5m verdiler koray takımının 3 kaptan senın onun gibi oyuncun yok sen git gotu boklu futbolcu yu al gel gidip alsana sen raulu fln bak fener kımlerle adı geçio ronaldo fln bizimde holosko artık yeterbe demırören bırak bu işleri bu adama bu kadar para verılmez aldınız oyuncuları geri verionuz hugain o adam buyuk topçu olmazsa bende beşiktaşı bırakacam anasını satım değerini bilin bide batuhanı vrceklerdı odamda ii topçu nobre gibi adam dururken gönderilecek göndere gönddre karoyı burağı gönderiolar harbi çok sinirlendım ya bide hugaini de teklıf etmışler çıldırmış bunlarya hugain o adamdan 5 kat daha ii topçu sadece şans verilsin yeter nobreye verilen şansı hugaine versınler o adam bobodan ii oynar |
ulan hadi 5 milyonu verionuz kötü ama hadi iyi ulan burak veriosunuz onada iyi olmasada iyi diyelim korayı ne halt yemeye verionuz görende dünya yldızı alıoz zanledicek yaa yazık |
allah yardımıcımız olsun inşallah kritik zamanlarda iyi goller atarsın holosko... |
2. youla geldi allah sabır versin hepimize.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar burak + koray + 5 milyon euro verilmiş.Holoskoyoda yıllık 2.3 milyon dolar veriliyormuş.Resmen kazık yedik hayırlı olsun.verilen oyuncular kiralık verilmedi.bonservisiyle verildi. |
cok iyi soadpark |
cok iyi |
cok iyi tonjorus |
holoskonuoyyun sitili bobo ve nobreyle aynı neden aynı tip oyuncular alıyolar anlam vermek mümkün değil yakında beşiktaşın su alıcak parası kalmıycak bu gidişle |
5 milyon euro delgadoyya verilmiş, delgado ile holoskoyu bir tutmuşlar resmen, ki farkı hepimiz biliyoruz. ne yapmaya çalışıyor bu yönetim bilmiyorum anlamıyorum. o kadar paraya çok sağlam bi forvet alınırdı, forveti geçtim defans alıon bi tane holoskonun kaç golü var ki alıyorsun o adamı. rezil ettiler takımı deöirören resmen klubu kendine muhtaç bıakıyor, klubun zaten 30 40 milyon dolar kendi başkanına borcu var kimse gözü yiyipte başkanlığa aday olamıyor kendi saltanatını kurmayı planlıypr da, kursun kurmasınada bar iyi şeyler yapsa. 5 milyon euro 8 9trilyon avrupadan güney amerikadan inanıoılmaz topşlular alınır o paraya çıldırıcam resmen.:S:S:S |
|
tek tesellimiz belkide burakla koraya verilen 1 milyon 750 bin euro yerine holoskoya 750 bin euro veriyor olmamız. 5 yılda parası çıkabilir. avuntudur benimkisi ciddiye almayın pek:) cisse olmayınca ne bokyiycez merak ediyorum ayrıca |
holoskonun gollerini iyi izleyin biraz futbolu bilen bjk.de hiç iş yapmayacağını anlar..2.youla faciası |
ben de tam onları izliyordum hocam. tam bir beleşci hiç bi nuamrarıs yok topa vuruyor sadece batuhanda vurabiliyor |
Alıntı:
Adamın gollerinin yüzde doksanı rakip savunmayı yanında sürükleyip bilinçli vuruşlarla kazanılmış goller. Aynı videoyu izlemişsek başlarda bir kafa golü var ki Burağı 10 defa sokalım o pozisyona 10unu da kaleci almazsa ne olayım. 35. saniyede bir golü var Beşiktaşta bırakın Batuhanı, Delgado dışında oraya vurabilecek adam yok. Top kontrölü iyi, süratli, ilk omuzda düşmeyen aksine rakipten kopabilen, plase yapabilen bir forvet işte, nasıl Youlayla kıyaslıyorsunuz? Holoskoyu Youla ile karşılaştranları ben de Selçuk Yula ile karşılaştırıyorum ister istemez. :shot: |
kesinlikle yalan bu haber ! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:28 . |