![]() |
tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü |
eleştiriye karşı değiliz,sonuç olarak başarısızlık ortada,ama eziklerle aynı kelimeleri kullanmak,size yakışmıyor,şimdiye kadar en güzel tepkiyi veren ve ilgiyi gören istila etme istifa et videosu oldu,orda bile Sayın Başkan diyor,bence adam gibi eleştirmek lazım |
Niye tepki veriyorsunuzki bı kadar anlamadım yani, tüpçülük de iyi bir meslektir hemde adamın işi o tüpçü işte ne diyelim yani tüpçüye tüpçü diyeceğiz tabiiki. O gitsin tüp satsın bıraksın bu işleri. |
Alıntı:
benim kanaatim sizin sevdiğiniz saygı duyduğunuz adamları ben sevmeye bilirim bu normal değilmi burada isteyen syın başkan isteyen tüpçü der zaten herhangi bir kulüp taraftarı bile oturduğu makama saygısızlık yapamaz bende tüpçü diyenlerdenim ama madem kızıyorsunuz sizin hatırınıza SAYIN tüpçü derim |
demirören beyfendi bizi en tepeden alıp aşağılara çekme hakkını nerden alıyorsa bizde tüpçü deme hakkını alıyoruz biyerlerden...! tabi abartılmaması gerek eleştiri dozunun o ayrı... |
Sözünü tutmayacak, Beşiktaş'ı rezil edecek, sonra nie tüpçü dedin .. Ben terbiesiz olucam .. Komik sadece .. |
Kendisini severiz ama yönetimin dışında severiz başkanken asla |
ya ben anlamıyorum TÜPÇÜ NASIL HAKARET oluyormuş bu memlekette bin tane bu işten para kazannan insanlar var soruncada tüpçüyğm diyolar kendilerine hakaret mi ediliyo yani tüpçü hakeretse tüp satanlara ne dicez? bilgiliye de playboy diduk :) adam memleketin bir numaralı kazanovasıydı ne var bunda . Tüpçülük ne zamn aşağılayıcı bir SIFAT oldu ben çözemedim. Aize de KAÇAKÇI mesela adam hiç gocunuyo mu MESLEĞİNDEN :)) |
sierra nın her dediği kelime doğru bizi batıran beşiktaşlılığı kaldıramayan bizi elaleme rezil eden bi başkan istemiyorum insanca git diyoruz anlamıyo biz ne yapalım ? |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |