![]() |
nerde o siyahi nouma tipli futbolcu transferde maalsef yine hatalı bir karar alındı.insanın inanası gelmiyor. bu transfer için 5 milyon euro verdiğine mi yanrsın, birde üzerine iki futbocu verdiğine mi (Özellikle korayı ) tamamen yanlış olmaması gereken bir transfer... yönetimi kınıyorum |
ya bu futbolcuların gitmesine sevindim fakat üzerine 5 milyon avro kesinlikle çook.en fazla 2 milyon verilebilirdi.en az 3 milyon içerdeyiz.İnşallah o paranın karşılığını verir Holosko ne diim.Demekki 2.yarıda kupa maçları dahil en az 15 gol atması gerekecek:) |
Alıntı:
|
etmez! ne lan bu adam görende saviola zanneder |
ya bi insan bu kadar mı aptal olurda,hersefeinde bu kadar yanlış iş yapar,biz burda haybeye üzülüyoruz,bunlardan akıllı bi iş beklemek zaten büyük hata,yıne saf gıbı ınandık ıyı adam alacağız dedıklerınde |
bunu göstereceği performans belirleyecek... |
çok yanlış bir transfer ama bize muhalefet olanlar sene sonu görcek holoskoyu biyerlere göndermeye çabalıcaz sene sonu çnkü holosko bizde iş yapmaz biz kjaç maçta kontra yapıyoruz ki bizde gol atacak..ayrıca cskalı caneri dinlediyseniz o da söyledi holosko bizi kanser etti bakmayın bu sene böle olduguna dedi hayırlısıııı gene kazık yedik |
arkadaslar as askan levent erdoğan dogrulamış yani bıraz kazık yedik gibi oldu |
bu kadar basıretsız yonetım olamaz 5 milyon arti Burak ile Koray burak neysede koray bırakılırmıya adam joker gıbı ış goruyo ertuğrul hoca buna nası onay verır anlamadım |
inşallah gerçekleşmez bu transfer.içim cız etti walla..sadece 5 milyon euro ya avrupadan süper adamlar alırdık..yada arjantin-brezilya gibi ülkelerde yılın oyuncularını bile alabilirdik..bbide merak ettiğim üstte koray\'ı veriyolarya hangi koray bu..koray avcı mı yoksa paftan çıkan koray şanlı mı.. |
Türkiye`de Saat: 08:56 . |