![]() |
Holosko 5M € + Koray ve Burak eder mi? holosko iyi futbolcu olabilir ama tr liginde küme düşmemeye oynayan bi klubün forvet oyuncusuna 5M € vermek pek mantıklı gelmiyor bana..Burak neysede Koray iyidi her mevkiide oynuyodu..İnsallah ben yanılırım ama klubün paraları gidiyo yine.. |
bu haber dogru olamaz,adamlara hem 5milyon verecez hemde Burak ile korayi.Yok daha neler!! Kimi aliyoruz be ,Ronaldo yu mu?? Böyle birsey yapmislarsa,kazik yemisler!! |
merak etmeyin burakta korayda gitmek istemiyo transfer heran iptal olabilir |
Alıntı:
|
Bence kolpa basin gene atdi ve yalanlari ortaya cikmasin diye Burak ve Koray gitmek istemiyor haberini cikardilar!!! Bu medya varya yalan yazilarina yalanla gene kapatmaya calisiyorlar!! 5 milyon arti Burak ile Koray mantik isi degil,sokakdaki cocuga sorsan oooohhaa der!! |
eger gercekten bu adama bu paraları verıp bırde ustune koray ve burak ı verıyorlarsa yanı paralar cope gıdıyor. yazık yazıkk tum buyuk besıktaslıları besıktası demıroren den kurtarmaya cagırıyorum parasını da alıp gıtsın besıktasımızdan ... |
Alıntı:
|
vallahi koraya uzülürüm yav burak gitsinda koray kalsın |
Tabiiki etmez...Holosko 3 milyon euro+Burak karşılığı alınsaydı hiçbir lafım olmazdı bu transfere.Hatta alkışlardım yönetimi...Ama sen 5 milyon euroyu verip üstünede burakla korayın verirsen bunun adı 'kazıklanmak' olur.Vestel yönetimini tebrik etmek gerek çok iyi kandırmışlar bizimkileri!!.Burağın gitmesine hiçbir lafım olamaz sonuna kadar haketti.Ama korayın gitmesine aıl sır erdiremiyorum.O kadar oyuncu içinden korayımı buldunuz.Takımda iki ön libero vardı, cisse ve koray.Şimdi korayda gitti tek adamımız kaldı o da cisse.Bir açığımızı kapatalım derken diğer kapalı olan yerleri açmayı başarıyoruz.Ne diyim...Hayırlı olsun.Holoskonun topçuluğuna lafım yok ama.Adam burda oynar boboyla golleri sıralar.Kümse düşme potasındaki bir takımdan aldık diye o kadarda küçümsemeyin.Kötü takımlarda iyi youncu çıkmaz mı yani...Bide milli forması giymiştir holosko.Hatta gol bile atmıştı!.. |
Bütün spor bültenlerinde bu haberden bahsediliyor ancak resmi web sitesinde herhangi bir bildirim yok, hafta sonu olmasa borsaya bildirmediler yalan haber derdim ama şimdi onnuda söyleyemiyorum. Bende Koray'ın gitmesine üzülürüm adam iyi bi yedekdi, keşke Fahri'yi verselerdi. |
Alıntı:
|
yazik oldu koraya.. Manisa iyi yapti vallah. Baksana.. defanasi Koraylan güclendirdiler .. hücümede Burak. ARTI 5 MIlyon onlanda iyi bir futbolcu alabilirler.. yani Boka basmis olan taraf biz olduk... Yazik oldu Paraya ve Koraya.. |
Koray 3,5milyon desen,Burak´da 3,5 milyon desen.Bide üstüne 5 milyon eder12 milyon, ozaman Sinan Engin Ve Ertugrul hoca transferden anlamiyor!! Ama gene bu transfer olmaz diyorum cünkü Korayi verirlerse onun yerine birini almalari lazim!! |
ya buraka köln 4,5 milyon euro önermis zaten korayidad en kötü 1,5-2 milyona satabilirdin 5 de holoska al sana 10 milyondan fazla para yemin ediyorum bu paraya hem ismi olan hemde cok basarili bir golcü birde defans alinirdi...ah yönetim ah gitti en efendi adamimiz koray , birde tam bellimi bonservisleriyle verildiklerine yoksa kiralikmi... |
bır transferde nasıl sıcılırın bır ornegını daha sergıledı bıze bu yönetım |
arkadaşlar sapıttılar iyice kafayı yicem yaa bu kadar kötü transfer politikası olurmu ALLAH aşkna ben böle bişi görmedim 5 milyon euro ve iki tane kaliteli futbolcu biz zenci makukula ve kone yi beklerken böle bi topcu aldılar yazıklar olsun BU FUTBOLCU BU KADAR PARA ETMEZZZZ |
(holosko) bu adama bu kadar para +oyucu verılırmı sızce? bence cok sacma cok daha ıyı seyler yapılabılırdı 5€ +burak+koray yuh yani bu ne ya yonetın ne yapıyo anlamadın ki sızcede sacma degılmı arkadaslar bu oyuncuya bunlar degermı edermı bu kadar? |
pardon duzeltme yapıyorum 5 mılyon € :D |
yönetim transferden anlamadığını bir kez daha ispatladı, en çok da koraya acıyorum yazık olcak takımın en çalışkan isimlenrindendi defansta bile oynatıoduk. burak hadi neyse kendi etti kendi buldu da bi de üstüne 5 milyon euro ... KAZIKLANIR GİBİ KAZIKLANMADIK WALLA |
koray yerıne dıattayı verseydık bak sevınırdım ozaman |
para çok galiba fazla havadan uçmuşlar....neden hep aynı hatayıı bizim klbmuz yapıyor nedennnnnnnn..... |
rezalet kesinlikle 5 milyon +burak ve koray holosko ii adam ama bukdr etmez bu paraya avrupadan cok daha buyuk bi yıldız alabilirdik |
Hay sizin yapacağınız transfere ,ayıp yönetim,ayıp ertuğrul bu kadar da kazık yenmez ki |
korayi vermeselerdi keske. bunlar gercekten cildirmis! |
SEVİYORUZ SENİ KORAY Arkadaşlar Koray Avcı'nın gönderilmesiyle ilgili yorumlarımızı buraya yazalım. Tepkimizi koyalım. Belki vakit erkenken bu oyuncunun yerine başkası gönderilir. |
biraz kazık yemısız gıbı oldu |
diatta gitsin koray kalsın |
Yaw bu paraya avrupan çok daha iyi bir forvet alınabilirdi.İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz bu transfer.Bu arada Cisse ön liberoda yalnız kaldı.Bari Fahriyi geri çağırsınlar.. |
yaa arkadaşlar hadi bu haber doğru olsa bile acaba manisada oynadıgı gibi beşiktaşda oynaya bilcekmi aynı performansı verebilcek mi ? sorun bu asıl degermi yane holosko ya bu para ? |
cisse sakatlandığında ön liberoda kim oynayacak beya kurtuluşmu o durmadan sakatlanıyor o kadar para vereceklerine holoskoya mehmet yıldızı alasidler daha idydi adam çok sağlam ya kuvvetli eğer onu alsaydılar delgado ve bobo dha verimli olurdu forvet hattı daha güçlü olurdu. çok para vermişiz çokkkkkkkkkk |
nerde o siyahi nouma tipli futbolcu transferde maalsef yine hatalı bir karar alındı.insanın inanası gelmiyor. bu transfer için 5 milyon euro verdiğine mi yanrsın, birde üzerine iki futbocu verdiğine mi (Özellikle korayı ) tamamen yanlış olmaması gereken bir transfer... yönetimi kınıyorum |
ya bu futbolcuların gitmesine sevindim fakat üzerine 5 milyon avro kesinlikle çook.en fazla 2 milyon verilebilirdi.en az 3 milyon içerdeyiz.İnşallah o paranın karşılığını verir Holosko ne diim.Demekki 2.yarıda kupa maçları dahil en az 15 gol atması gerekecek:) |
Alıntı:
|
etmez! ne lan bu adam görende saviola zanneder |
ya bi insan bu kadar mı aptal olurda,hersefeinde bu kadar yanlış iş yapar,biz burda haybeye üzülüyoruz,bunlardan akıllı bi iş beklemek zaten büyük hata,yıne saf gıbı ınandık ıyı adam alacağız dedıklerınde |
bunu göstereceği performans belirleyecek... |
çok yanlış bir transfer ama bize muhalefet olanlar sene sonu görcek holoskoyu biyerlere göndermeye çabalıcaz sene sonu çnkü holosko bizde iş yapmaz biz kjaç maçta kontra yapıyoruz ki bizde gol atacak..ayrıca cskalı caneri dinlediyseniz o da söyledi holosko bizi kanser etti bakmayın bu sene böle olduguna dedi hayırlısıııı gene kazık yedik |
arkadaslar as askan levent erdoğan dogrulamış yani bıraz kazık yedik gibi oldu |
bu kadar basıretsız yonetım olamaz 5 milyon arti Burak ile Koray burak neysede koray bırakılırmıya adam joker gıbı ış goruyo ertuğrul hoca buna nası onay verır anlamadım |
inşallah gerçekleşmez bu transfer.içim cız etti walla..sadece 5 milyon euro ya avrupadan süper adamlar alırdık..yada arjantin-brezilya gibi ülkelerde yılın oyuncularını bile alabilirdik..bbide merak ettiğim üstte koray\'ı veriyolarya hangi koray bu..koray avcı mı yoksa paftan çıkan koray şanlı mı.. |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |