![]() |
zaten ikiside 2 yıldır adam gibi bi maç oynamadılar gitsinlerde beşiktaşın büyüklüğünü anlasınlar ikiside gitti iyi oldu ama verilen 5 milyon euro fazla |
Aferim hepinize.... hemen bari bobo yla takas etseydik... ya ver akini ve diattayi örnegin... koray yi ne veriyorsun!! |
evet işte tirübünleri ayağa kaldıran transfer ama sinirden!!! |
Umarım böyle birşey yoktur.. İnanamıyorum.. |
Alıntı:
|
bu demirören ya bjk.yi yıkmak istiyo yada para aklıyo bu holoskoya 5 milyon artı 2 futbolcu verenin aklına şaşarımmm |
Şuanda burak yılmaz ın degeri zaten Holosko ya verilen miktar a eşit. Bence cok yanlıs bir transfer ve pahalı...Sene basında santa cruz a o kadar verip de alamadılar dengeleri bozmalayım die.Holosko SantaCruz dan cok mu iyi ve kaliteli oyuncu sorarım size ??? |
23 yaşında bir oyuncu her türlü yeteneği var. 5 milyon euro ilk olarak fazla gibi gelebilir ama kesinlikle fazla değil avrupada adınını sayını duymadığınız ne isimler 5 milyon euro ve üstüne başka takımlara transfer ediliyor iyi futbol iyi futbolcu ile oynanmalıdır. Beşiktaş geleceğe çok büyük bir yatırım yaptı tıpki delgado'daki gibi. herkez baroş,carew i alsaydık diyor evet lyon a.villa 6-8 milyon euro fiyat biçiyorlar ama futbolcu gelmek isteyecek mi? senelik 2.5 milyon euro+maç başına 15 bin euro verebilirmiyiz. Türkiyeye gelmek isteyecekmi gibi dertler olacak. holoskoda durum farklı adam avrupanın en iyi kulüplerinde forma giymek için önce Beşiktaş'ta süper bir futbol oynaması gerektiğini söylüyor adamın hedefi Beşiktaş değil avrupanın en büyükleri bakalım başarabilecekmi? koraydan ben ilk geldiği sezonun haricinde hiç bir sezonda memnun olmadım. çok çabuk düşüyor i.üzülmez gibi ve şişirme toplarla futbol oynuyor. burak zaten bildiğiniz gibi... Bence mantıklı ve iyi bir transfer hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
etmez walla etmez işte cok sınır oldum koray gıtmesın ne biçim kazık yıyoruz alla alla |
ya sene sonu ertuğrul beyle kol kola giderler..ben holoskoyu bjkye transfer eden zihniyeti çözemiyorum bunca millet ya bu işten anlamıyor yada bunlar bi işler çeviriolar...ertuğrula hiiçççç güvenim kalmadı bitmiştir artık..sırf küçük düşündüğü için böle küçük topçular alıyor çok görülmez sene sonu ikisini de yollarız ne olsa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
resmen kazık yedik.holoskonun gençlerbirliğinden aldığımız veyselden farkı yok.veyselde orada müthiş performans gösteriyordu ama bize gelince durdu çünkü bu tip adamlar anadolu takımı yıldızları.holoskodan acaip zarar ettik.hepimize geçmiş olsun. |
ne olursa olsun koray gönderilmemeliydi.vefa borcu denen bişey war ayıptır günahtır. koray gibi bir adamın hemde takımın 3.kaptanı olan bi adam, böyle bir transferde takas yoluyla gönderilmesini şahsen ben bizim takımımıza yakıştıramadm. adamın oynagı mevkiinin takımda dogru düzgün alternatifi bulunmazken nasıl böyle bi eşeklik ettiler bilemiyorm.. hadi cisse sakatlandı serdarda cezalı.. buyur burdan yak. |
Bencede Pahalı Burak havalara girmişti zaten iyi oldu. bencede pahalı ama Koray malesef artık yükü kaldıramıyordu, pas atacak adam buluncaya kadar arkasından gelip topu alıyorlar avrupada çok sırıtmıştı, ayrıca sanırım tandoğan iyi form yakaladı ve kurtuluşta eski yerine cisse nin yanına geçecek muhtemelen. medya da çok pahalı lafları dolaşıyor olan oldu artık ama onlarada ciğer mundar mezusunu anlatmak lazım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Burak ve Koray ne kadar kötü olurlarsa olsunlar bonservisleri verilmemeliydi.. Yazıklar olsun bu yönetime.. Yine asrın kazığı için iyi birt adım attılar.. umarım bir sorun çıkar da transfer gerçekleşmez.. <bu adam bu kadar para etmez.. bir cisse ile tüm sezonu mu bitirecekler hangi mantıkla bu şartlarda prensip anlaşmasına vardılar.. yazık günah.. |
Alıntı:
ertugrul hocaya laf yok nasıl taraftarsın sen, :pcguru: |
Siz Boboyu Lyona satacak olsanız kaça satardınız? Holosko avrupanın gelecek vadeden forvetlerinden, kendi milli takımında oynayan, günümüz futbolunda bir golcüde aranan özellik ve fizik yapıya sahip bir oyuncu. Elbette 2 milyon euroya güney amerikadan bir çok yabancı bulunabilirdi ama Bobo gibi bir tane daha tutturamayabilirdik. ŞAmpiyonluğa oynarken öyle bir risk alınmazdı. Holosko göstereceği performansa bağlı olarak aldığımızın iki katına verebileceğimiz potansiyelde bir oyuncu. O yüzden verilen para biraz yüksek olsa da felaket bir rakam değil. Oyunculara gelince, Burağa ah vah edenler 30 haftadır dalga geçerken, küfür beddua ederken düşünselerdi, sen kendi futbolcuna sahtekar, beceriksiz, kazma, ruhsuz, artist gibi yakıştırmalar yaparsan elalemin takasta akbul ettiğine bile dua etmek zorunda kalırsın. bir seozndur kendi oyuncumuzu kötülüyoruz sonra da neden gönderildi diyoruz, enteresan. Koray için diyecek fazla birşey yok, günü gününe uymuyordu bu sezon, yaşı da gelmişti, takımda tutulabilirdi ama satmaya kalksak 300bin euro veren çıakcağını sanmıyorum. |
Arkadaşlar bentransferi doru buluyorum. Nedeni:Şimdi önce buraktan bahsedelim burak sizce iyi oynayan bi forvetmi zaten burak artık hiç oynayamazdı forvette nobre-bobo varken burak zor oynar şimödi burak gitmesi doru size sölim holosko için marsilya 7milyon önermis beşiktaşta burakın fiyatı 2 milyon korayın 1 milyon holoskoya 5milyon versek ordanda 3 milyon etti 8 marsilyanın verdiği paradan 1milyon üstün.bide fahri tatan kiralık o geleçek bölece ne olacak göbekte cısse olcak yedeğide fahri olacak korayada gerek kalmamıs olacaz.marsilya 7 milyon verio ve biz sanki 8 milyon veremeyiz arkadaşlar marsilya 7 verio die biz 8 milyon veremezmiyiz?higuanla diatta da gitsin onlardan çıkan paraylada tecrübeli milli takım forması giyen bi yıldız alarıs.fikrimi doru buluyomusunuz? |
Alıntı:
|
Yönetim Allahından bulsun öyle bi gidin ki bu kulüpten giderken arkanıza bakacak yüzünüz olmasın diyorum. 3. kaptan adamı gönderdiler ne idüğü belirsiz bir futbolcu için. anadoludan gelen jangi futbolcudan tam randıman aldık ki bundan alıcaz biz ha? orta saha alın derken orta saha gönderip santrfor aldılar densizler. |
kartalım Eger dodruysa yazık ne 5 mılyon avro nede burak ve koray etmez bu sartlarda 5 topcu alınır olduysa yıne yanlı yaptık gıttı sermaye arkadaslar |
Alıntı:
Bizde bu is baska,kalabalik befansin icinde bulacak kendini,dar alanda oynamasi ve kafasiyla da gol atmasi gerek!! Bunlari basarabilecek mi?? Bence cok yanlis bir transfer ama insallah basarili olur!!!!!!! |
5 mılyon bonservis+2mılyon koray+2 mılyon burak+yıllık 1,5 mılyon dan 1,5*3=4,5 yani bize malıyeti 13,5 mılyon € oda ortalama 26 mılyon ytl yapıyor |
Üsüne nir bardak Su icelim!!:)) |
klübün paraları yalan oldu her zamanki gibi bravo başkan seninle ne kadar övünsek azdır! |
bukadar para verdiklerine inanmıyorum daha az bir para verilmiştir yakında işin aslı belli olur |
yanlış yapıosunuz beyler..holosko tutunca hepiniz görüceksiniz..bi düşünün burak napıyor bu takımda..tmm tbikide koraya bende üzüldm :)ki fenere attığı gol yeter : ) ancak mantıklı düşünelim bu takımda koray cissenin yerinde oynatılmıodu libero denilen kaleci önünde oynuordu.asıl mevkiside orası..orada i.toraman,g.zan,baki,yeni i. kaş ve halada yeni transfer alacaımız (büyük ihtimalle) dururken koray nsl forma giycekti..hadi onuda geçtim..korayı erturul hoca stoper(cissenin yeri)nde oynattı diyelim..son 1.5 seneki maçlara bakın koray orda naptı(stoperde)???ancak cisseyle pas hataları yapıp orta sahada ricoda olmayınca pas alışverişi olmuodu..ve gol yioduk..5M EURO ya gelince..holosko buna değer (bence)..he bu fikre katılmayanlar olcaktır tbikide..onuda 2.yarı başlayınca görücez..holosko bu takımda çok YA-PI-CAK.!! |
|
yuh bee bi düsünenler biz taraftarlar oluyoruz kimi aliyoruz ulan... manisa 5 milyon€+burak yilmaz+koray avci ulan bu demekdirki holosko=5milyon+koray+burak ve buda demekdirki holosko=5.000.000+3.700.000+1.800.000 ve buda demekdirki holosko yanii 2.500.000€luk adam=10.500.000 ben buna yuuuuuuuuuuuhh derim paralara yazik beee:secruity::eviltongue::banghead::banghead::hmp f::hmmmm2::mad: |
aslında fazla yoruma gerek yok aldıgımıza göre ediyormuş:) |
Herkes ödenen paraya kafayı takmış durumda,aksi olmuş olsaydı ve daha ucuza bir transfer yapılsaydı ne denecekti acaba?Holosko 2.el bir transfer değil,henüz genç ve yıldızını gittikçe parlatmaya aday bir oyuncu ödenen para nedeniyle adamın nerdeyse bir asılmadığı kaldı.Bir lig başlasın Holoskoyu görelim ondan sonra sağlıklı bir şekilde eleştiri ve yorumlarımızı yapalım. |
Alıntı:
|
eder. |
yaff transfer gerçekleşti bitti bile hatta istanbula geldi ama koraya yazık bide verilen paraya beşiktaş a yazık oldu |
etmez! |
verilen paraya değil ama koraya yazık oldu |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |