![]() |
Alıntı:
Zaten ileride illa 1.90lık oyuncu olacak diye bir kaide yok, Holosko da Bobo da 1.86lık oyuncular, hava hakimiyetleri hiç yok diye birşey de diyemeyiz zaten. |
burak + koray sadece takas para vermem zaten holoskoya burakla koray bile fazla.. |
vestel manisa uefaya katılır holosko orda goller atar takımı sırtlar milli takımda coşar ozman eder.türkiye liginden adam alırken özellikle yabancı 3 milyonu geçmem |
korayı satmayın lannnnnnnnn |
sadece koray etmez bence ya ertugrul hocanın holosko sevdsaısı onu da yakacak bjk yı de ya paradan vazgectık oyuncuları yollamayın barı!!! |
yazık bu takımın paralarına daha 6 ay once buraga 4.5 mılyon dolar yermıslerdı satmamıstık simdi holoskaya karsı verıyoruz hemde en az burak kadar degerli bı milli oyuncumuz koray ve yetmıyomus gibi + 5 milyon euro... valla korayla buragı satsa besıktas 4 mılyon euro kasasına koyar ekledıgı parayla 9 milyon euroya ronaldoyu bıle getırırdı........ |
yahu taraftarimiza ne bu adamin parasindan abicim burasini anlayamadim gitti yaw of of heryerde ayni muhabbet butun taraftar besiktasin muhasebecisi kesildi buyuk takim iyi futbolculardan kurulu olmali ve holosko iyi bir oyuncu bence yatirim yapilacaksa eger boyle futbolculara yatirim yapilmali |
bence holosko bobonun değişik bir versiyonu bu nedenle beşiktaşa lazım olan bir oyuncu deil.ayrıca birde üstüne para ve futbolcu ver olacak iş deil yaa... |
Anadolu kulubunden 5milyon euro ya adam alırsan üstüne 2 de oyuncu verirsen , 2side gerçi 1milyon euroluk top oynamıyo ama olsun . gider 8 fln yersin o olur işte! Bu kafayle transfer oluncada Gelenler gidenleri aratmaya devam eder. kulubude batırırsın 15 yılda başkan olursun.ama şampiyonda olmazsın nediyede halaa başkan olursun mantıgını çözemeiyorum |
saglam olduguna ınandıgım bır habere gore yıllık 850.000 avra alacak onumuzdekı yarım sezon ıcın 400.000avro yanı 2mılyon+koray+burak oluyor.... |
bu konuyu tartışmaya gerek yok arkadaşlar burak ve koray gitdi evet koraya üzüldük ama burası kimsenin babasınn kulubu değil beşiktaş kişilerle de yorumlanamaz bizim şuan holoskoya ve takımda kalan topculara her zaman olduğu gibi destek olmalıyız paraları tartışmamalıyız |
Alıntı:
küme düsme takiminda oyniyor diye kötü mi oliyor otomotikmen ? ayrica 5 milyonsa 5 miylon deger ayrica korayla burak cok fazla para etmez |
PARALARI TARTIŞMAYA ÇOK GEREK VAR çünkü para YOK:D 4 yıldır 1-2 iyi adam geldi onlarda satıldı hep zarar hep zarar holoskoya fln 5 vercene borçları öde a.(rezil olduk del bosque yüzünden ) holoskodan iyisini 2milyona almayanı dövüyolar |
Holoskonun ederi 5milyon olsa gerçekten şimdi tello ya boboya 50milyon veriyodu millet :D:D:D:D:D ama transfer piyasası denen bir Gerçek var demirörenin yıllardır öğrenemediği Allah'tan BURASI BEŞİKTAŞ yoksa demirören zihniyeti BARCA'da olsa Barca bile batmıştı ama burası Beşiktaş işte:D Hep destek tam destek |
YAAAAAAAAAAAAAAAAAA Şaşırcak ne varki Holoskoda , higuende diattada vs vs vs tayfundu okan buruktu ali güneşti juanfrandı carttı curttu rüştüydü falandı filandı yani sanki Yıldırım Demirören iyi bir transfer (akla mantıga) Beşiktaşın bütcesine , kadrosuna zara vermicek transfer yapmışta bugune kadar holosko ya 5 fazla değil mi diye tartışıyoruz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ahmetuulllah var 20milyon euro onu alsın yönetim daha futbola başlamadı yakında bulurlar , getirirler onuda a..:D |
yönetime 3 + koray burak baki demişler vermemişler bakiyi allah tepenizden bakmasın ayrıca burak genç adam memnun değilsen kirala 1.5 senelik sonra bak ama Holosko çok iyi transfer onuda belirteyim |
sabaha kadar isteyenle tartısırım bu adam bu kadar etmez.. |
5 milyon € ya Fransa, Arjantin, Brezilya gibi ülkelerin 21 yaş altı milli takımlarında oynayan çok yetenekli geleceğin dünya yıldızları olmaya aday bir çok oyuncu alınırdı. Burak ve Korayda istenmiyorlarsa satılırdı. Holosko asla 8 milyon € etmez (Koray+Burak=3 milyon €). Kaba bir hesapla Koray+Burak toplam 2 Milyon € ya satılsa (Trabzon bu paraları verirdi), 5 Milyon € ya da yukarıda bahsettiğim tipte bir oyuncu alınsa Beşiktaş için daha iyi olurdu. 3 Milyon €'lluk bir para çıkışı olurdu kasadan. Brezilya Genç Milli takımında oynayan bir çok oyuncu şu anda Rusya da oynuyorlar. Beşiktaşta rahatlıkla böyle bir transfer yapabilirdi. Bence çok pahalı bir transfer, Youla gibi bize ztılan bir kazık. Bu transfere imza atan her kimse Beşiktaş a ihanet ettmiştir. |
bakacahız arkadaslar belkı 20 $ satacagız bu adamı bellımı olur daha çok genç |
ya kesınlıkle etmezzzzzzz burak edebılır ama koray asla o parayı bız bı dunya yıldızına versek ısmımız olurdu hıc olmassa holoskoya gıttı bence yzık olcakk :( |
bu holoskoyu ne kadar büyüttü bu ertuğrl hoca sanki avrupadan topçu alıoz ya |
bakalim sene sonunda kim hakli cikicak |
5 Milliyon arti 4,5 Burak arti en az 3 Koray icin. Bu demekki 12,5 milliyon euro. Simdi bu paraya avrupadan kimler gelir bize? Kim gelir ki 12,5 miliyoncuk icin yau kim gelir KIM GELIR KIM????? Adam bir de 2nci Youla cikarsa ne mutlu kartalim diyene |
etmez valla bu kadar para ne yhaaaaaaaaaaa boboyu o kadar ucuza oynatıolarrr adamı elimizxen kaçırcaklar holoskoya okadar para veriolarr bide yararlı olmazsa BEŞİKTAŞIMIZA ozaman görürler:S |
etmezdi ama oldu bi kere önümüze bakıcaz artık.. |
ne yazikki bunu 2004 den beri diyoruz degilmi |
hiç bitmediki umudumuz bitmezde bu yıl olmassa seneye olucak ben inanıyorum herşey çok güzel olucak :) |
bu yönetimlen azcik zor, ama dedigin, insallah diyelim:D;) |
Bakın bizim futbol profları Holosko tarnsferinde neler buyurmuss,okuyun bence tum sayfaları:):) |
Holosko kesinlikle ederdi (o zaman da söylemiştim), ama Korayın (ve Tello ile Serdar Özkandaki rekabet eksikliğinden doğan form düşüklüğü sebebiyle dolaylı olarak İ. Akın ve Burağın) gönderilişlerinin bizi şampiyonluktan ettiği de bir gerçek. forvet problemini çözerken ön libero ve kanat problemi yaratan öngörüsü zayıf bir yönetim :S |
valla gordugum kadariyla holosko su an sorsak 10 milyon ustune 3 burak 2 de koray eder deriz sanirim cok iyi bir transfer bu sezon silkeleyecek bu ligi eminim |
valla 15 + burak+koray bile eder |
Sezon arasinda cok kizmisdim yönetime:Sen git hem 5 Million avro hem gelecek vaad eden seyrek türk futbolcularindan ,bide üstüne Cisse den haric tek ön liberomuzu ver. Simdi yönetimin yaptigi az iyi islerden biridir derim. Holosko hem oyun tarzi,hem hizi,hem son vuruslariyla tam isabet oldugunu gördüm.En önemliside cok efendi ve caliskan. |
abi eder aslında korayın gitmesi saçmaydı cisse sakatlanınca adamsız kalıoduk ama holosko 10+50 burak eder burak adam deildi zaten |
o zamanda söyledim şimdi de söylüyorum.. O kadar etmez.. Holosko kazanç olabilir ama iki futbolcu kaybettik.. Yazık oldu.. |
burak la koray iyi adamsa nie kurtaramadılar vesteli o zmn tmm koray iyi adam ama burak çok kötü anadolu takım oyuncusu olur ancak |
Konuyu açan arkadaş kısaca sen haksız çıktın :D Holosko'nun çok güzel bir transfer olduğunu gördük.Helal olsun taş gibi walla :D İnş ligin altını üstüne getirecek bu yıl.Holosko gibi 2 tane daha olsa açık ara şampiyon olurduk :D |
öyle kardes burdaki yorumu yapan arkadaslar holosko hakkinda simdi ne düsünüyor acabaa cok merak ediyorum hersey kolay sanki yorum yapanlar icin herhalde onlar teknik direktör filan olsa en az 2 hafda dayanir sonra kovulurlardi |
Arkadaşlar bence yönetimin bu zamana kadar gösterdiği en iyi transferlerden biri bi delgado bi holosko bence holosko ucurur bizi zaten geçen 2. yarı gördük neler yapabileceğini ve bu senede futbolunun üstüne birazdaha birşeyler eklerse ilerde ki noktalarda bi sorunumuz kalmaz bence bu sene süper olacak hadi hayırlısı |
edermiş demek ki :) |
Türkiye`de Saat: 06:42 . |