![]() |
Sinan Engin: Süper bir transfer gerçekleştirdik Beşiktaş menajeri Sinan Engin, Holosko'nun transferinin ardından kartalhaber'e konuştu. Bu transfer için Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilere teşekkür eden Engin, "Holosko'yu transfer ederek gücümüze güç kattık. şimdi sırada savunmaya çok iyi bir oyuncu almaya geldi. Holosko Beşiktaş'ta büyük işler yapacak. Gerçek bir yıldızı transfer ettiğimiz için çok mutluyum. Artık şampiyonluk için daha da ümitlendim" dedi. |
ya bu kadar parayı nasıl verebiliyor beşiktaş bir oyuncuya anlamış değilim.bu futbolcuya bu para verileceğine üzerine 3-4 milyon avro daha verilir avrupadan gerçek bir yıldız alınabilirdi.gudjonnsen tipi bir oyuncu bile 6-10 milyon avro civarında.biz holoskoyu nerdeyse aynı paraya transfer etmiş olduk.. |
aferin sinan engin o kadar para verilirmi yaa .. ii adam ama bakalım verimli olabilecekmi |
insallah senin süper transferin is yapar bizde.. |
ya yabancı kontejyanı vardı ne oldu daha hiçbir yanbancı oyuncumuz gitmedı bu adam nasıl gelcek |
inş. sinan ın dediği gibi büyük işler yapar hepberaber görecez |
bundan sonra sorulacak bütün cevaplara yanıtları holosko werecekk.Holosko süper bir performans yaratıp kritik maçlarda goller isıralarsa tek kelime bile söyliyemicez bu yüzden bence konuşmayın hayal kırıklığı olursa yorumları yaparsınız.Ama çok ısrar edildiyse holoskoda bişey war demekki... |
ertuğrul sağlam nie bu kadar ısrar etti anlamıyorum ama bildiiğim bişi var hiç iyi bir hoca olmadıgı kendi ezikliğini beli etmemek için yıldız yerine kazma adamlar alıyor çnkü hiçbir yıldız takmaz sağlamı..ertuğrul gibi hocan varsa,sinan gibi menejerin varsa,tüpçüü gibi başkanın varsa düşmana ne gerek var:) |
Alıntı:
|
bu adama verilen parada gereksi.. hele beşiktaşa gelmesi tamamen gereksiz.. |
sinan gitsin kendini kandırmaya devam etsin böylee...tüpcünün adamı işte ne iyecek süper tarnsfer diyecek süper transfer görmesek bizi kandıracak |
s.enginin super bir transfer deil olsa olsa super bir kazık yedik demesi gerekirdi... |
sinan abi demekki bişeyler bılıo guvenım tam sonsuz ama holosko inşallah beşiktaş formasının ağırlığını kaldıracak guçtedır... |
inş. ıyı bır performans gosterır bobo nun yolunda ılerlerse cok ıyı olur... iyi forumlar |
Bencede süper bir transfer gerçekleştirdik.Holosko çok iyi bir oyuncu.Bunu hep birlikte göreceğiz... |
Böyle bir yönetim başka yerde yok Hakkaten tebrik ediyorum Vstel manisadan alınan bir futbolcuya bu kadar para verilir mi? İnanamıyorum hakkaten sanki hiç ihtiyacımız yok koraya ve burağa da gönderiyosun. Ya allah kahretsin bari göndericeksen higuain'i gönder.. Göreceksiniz bak adamlar bir iki seneye burağı CSKA gibi bir takıma da 4-5 milyon avroya satacaklar.. Valla holosko nasıl çıkarsa çıksın sonuçta şu anda verilen bu parayı haketmiyor...YAZIK HAKKATEN YAZIIKKK!!!!:mad::mad::mad::mad:! |
yaa tüpcüler yine isbasinda,holoskodan bir cacik olmaz.Besiktasimin paralarina olan oluyor. |
iyi bir oyuncu olabılır verılen adamları gctım verılen paranın yarısı etmez o oyuncu bence |
Holoskonun oyununda değilim ona verilen ücret ve de bana göre iki önemli oyuncu biri Koray avcı Diğeri Burak Yılmaz.. Bonservisleriyle birlikte veriliyor.. Kısacası 10 milyon euroya bedel bir transfer ücreti.. Holosko buna değer mi? İnanamıyorum.. Yazıklar olsun diyorum.. |
ertuğrul mahvettin takımı..beşiktaşlı yöneticiler ertuğral ıçok ısrar etmese neden bu kadar zarar etmeyi göze alsınki? |
Alıntı:
|
ya lütfden açıkllama yapmayın yaptıkça batıyorsunuz zenci gelcek diyorsunu holosko geliyor madem alcaksınız konuşmayında rezil olmayın ya |
farklı bir ligten futbolcu almaktansa kendi ligimizden kaliteli bir futbolcu almmamız dogru ama pahalıya aldık gibi geldi umarım oynadıgı futbolla daha iyi olur |
diatta ile sözleşme feshedildi,şimdilik kontenjan sıkıntımız yok |
yahu biz neden holoskoyu aldık bu paraya direk manisayı alsaydı vestel manisa yerine beşiktaş manisa olurdu :) |
hani holosko 5 milyon euro etmezdi onu bırak hem parayı veriyoz bura+korayda promosyon hediyesi çok komik ya:D:Dsinirden gülüyoru.. |
Belki süper bir oyuncu aldınız ama süper bi transfer yapamadınız Sİnan Engin Bey..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen eminim ismini aldığın telloyada burun kıvoırmışsındır bir gercek varki buraktan bişiolmazxdı beşiktaşta son maçta gördükbir oyuncu büyüktakımda baştan kopmuşsa sonra düzelmiyor ibrahim okan vs.ayrıca burası beşiktaş burak koray gelip gecici belliki bu oyuncular teknik heyetin gözünden düşmüş...... korayı bende sevrim ama ne yapalım bir futbolcu için beşiktaşımı bırakalım yani...... ben sergenin (ilk) oktayın feyyazın metinin ilhanın nihatın alpayın ertuğrulun gidişlerinede üzzüldüm ne yapılım yani aslolan beşiktaştır |
Alıntı:
|
ben bayanım |
Artık transfer sonlandı.Bu kadar edermi etmez mi tartışmaları çok gereksiz.Şimdi söz sırası Holosko da büyük bir mesuliyetin altına girdi.Elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda.Ayhan ın transferinde olduğu gibi transfer parasının gölgesinde kalmamalı. |
üzülüyorum üzülüyorum da şu senelerin boşa geçtiğine üzülüyorum ne olsa sene sonu herkes ne olacağını görcek...holosko ertuğrulun elinde booommmm..sorada beraber kolkola çekip gitcekler bizimkilerde pivot forvet alacaklar ama bir sene daha rakiplerimizin gerisine düşmüş olcazz..koca kulüpte hiç mi futboldan anlayan yok..bitmişsn sen ertuğrul ya bu nasıl bir zihniyetle yapılan transfer |
o paraya kimleri alırsın bilionmu sinan abi : ) |
yawaşş Alıntı:
|
işe yarsında giden para olsun |
Alıntı:
|
Düne kadar canerle takasa verilmeyen ve daumun talip olduğu (4.5 milyon euro ) burak bonservisiyle birlikte veriliyor.. Hani bu çocuğun değeri 7 milyon euroydu.. ( 5 milyon euro + 7 milyon euro + koray ) Bu yönetim Beşiktaşı resmen bitiriyor.. Allah akıl fikir versin.. sindiremiyorum bu transferi.. Varsın Holosko bu sezon 50 gol atsın avrupaya 20 milyon euroya gitsin hiç farketmez.. Ertuğrul hocayı ilk kez eleştriyorum.. acaba kendi isteği mi yönetimin işi mi.. |
ya 7 mılyon dolara kımler gelır kımler kı burak ve koray 4 mılyon dolar yapar en az yanı bız 9 mılyona gıttık holoskoyu aldık kım para kazanıo bu ısten acaba |
| Türkiye`de Saat: 03:13 . |