![]() |
Kartal'da hedef Van Buyten Beşiktaş, bonservislerini yüksek bulduğu Kyrgiakos ve Ze Castro ile anlaşamadı. Siyah Beyazlılarda yeni hedef, B.Münih’in 29 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusu. Forvet sorununu V.Manisa’nın Slovak oyuncusu Holosko ile çözen Beşiktaş, harıl harıl stoper arıyor. Çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda son olarak gündeme gelen İspanyol Atletico Madrid Kulübü’nün defans oyuncusu Ze Castro’dan vazgeçildi. Dün yapılan temaslarda, Portekizli futbolcu yıllık 1.5 milyon Euro ücret isteyince Beşiktaş yönetimi bu transferden vazgeçti. Siyah-beyazlıların istediği bir başka isim olan Yunanlı Kyrgiakos da yıllık 2 milyon Euro isteyince listeden çıkarılmıştı. Sinan Engin de dün, CSKA Moskova’da oynayan Caner’le birlikte Kyrgiakos’tan vazgeçtiklerini açıkladı MASAYA OTURACAKLAR Ancak siyah-beyazlıların stoper arayışı hızını düşürmeden sürüyor. Beşiktaş’ın son bombası ise Bayern Münih’in Belçikalı futbolcusu, Daniel Van Buyten. Alman kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki defans oyuncusu için temaslara başlandı. Menajer Sinan Engin ve yönetici Mario Berk Almanya’ya giderek hem Van Buyten’le, hem de kulübü ile masaya oturup anlaşma zemini arayacak. Bayern Münih’in geçen sezon Hamburg’dan 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Van Buyten, bu sezon fazla forma bulamadığı için sıkıntılı. Beşiktaş da, Alman kulübünün sezonun ilk yarısında yararlanmadığı futbolcuyu kiralayarak savunmasını güçlendirmek istiyor. ‘ARKAYI GÜÇLENDİRELİM’ Beşiktaş'ın stoper konusundaki ısrarının nedeni ise menajer Sinan Engin’in yönetime verdiği rapor. Yöneticilere transferle ilgili bilgi verirken, Holosko ile çok isabetli bir forvet seçimi yaptıklarını vurgulayan Sinan Engin ayrıca şunları söyledi: “Süper bir transfer yaptık, ileride tüm sorunlarımızı çözdük. Ancak sezonun ikinci yarısında başarılı olabilmemiz için arkamızı sağlam tutmamız şart. Bu kadroya iyi bir savunma oyuncusu eklersek şampiyon oluruz. Gelin, sağlam bir adam alalım, ikinci yarıda herkes Beşiktaş’ı konuşsun.” Bunun üzerine ikna olan yöneticiler, yüksek maliyetli Holosko’ya rağmen, kaynak sorununu çözüp iyi bir stoper alabilmek için kolları sıvadı. Siyah-beyazlılarda şu anda en güçlü aday olarak görülen Daniel Van Buyten’in sezon sonuna kadar kiralık olarak alınması durumunda transfer kapanacak. Vatan |
en az 10 miyon euro degeri |
29 yaşına gelmiş futbolcu alınırmı bee. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harıka olur bence ama bonservisi alamayız kıralarız sadece... yunan oyuncuyu alsak bence cok ıyı olur |
alırızda bobo delgado tello verirr üstüne 10 falan verir öyle alırız heralde inş alırzıda bu şekilde almayoz bu yönetim saçmalama dozlarını bya aştı inş alırlarda mantıklı bir şekilde alırlar |
yok deve lan makaraya mı sarıyolar bizi anlmadım ki |
van buyten mi şaka heralde :) alınırsa müthiş olur tabi de çok zor... ayrıca 29 yaşında defans mı alnır demiş de bi arkadaş galiba diğer başlıklara da yazan aynı kişi birader defansın en iyi çağı 28-33 yaşları arasıdır bunu yapılan bir araştırmadan dolayı söylüyorum kafadan atmıyorum... |
van buyten gelmez. heleki kiralık hiç gelmez. bonservisi 8 milyon euro. |
Bu herifi kiralarlarsa bile başarıdır.. Bak o zaman adam akıllı bir transfer yapmış olurlar.. Umarım.. |
bence gereksiz topic van buyten gelmez heleki kiralık hayatta gelmez. |
holoskoya o para verılıyorsa bunada versınler en azında deger |
van Buyten senelik 3 milyon € aliyor almanyada ve ingiliz takimlari devredeymis! Kapatin yani bu konuyu:)) |
hazır eliniz değmişken luca toni yide alın pivot santrafor eksiğimizhala devam ediyo |
VAN BUYTEN ÇOK ZOR ADAM BAYERNDE KALIP YEDEK BEKLER BNCE HA GENÇ OLSA KENDNI GÖSTERMEYE ISPATLAMAYA ÇALŞSA ANLARM AMA ADAMIN IHTYCI YOK BNCE ZAMAN KAYBETMEYE GEREK YOK ITALYADAN,ISPANYADAN VEYA ING.TAKIMLARNDAN TECRÜBELI BIRI ŞART SEZON BAŞNDA LEVERKUSENDEN JUAN ALINSYDI HARIKA OLURDU. MADEM HOLOSKO ALNDI BARI BRSDAHA SIKIP DEFANS VE ORATAYA DA 1 NI ALIRLARSA ŞAMP.BNCE EN BUYUK ADAYIYIZ. |
bu adam bize gelmez para yok bizde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cok iyi olur alinmasi cok zor cunku cok pahali ama kiralanabilir cok super olur |
bonservisi en az 8-9 miilyon euro bizim yönetim alcaksa 12-13miyon euro+bobo+delgadoyu gözden çıkarması gerek :):) |
Alınması lazım gerekir diyecem ama biz kulubede rico yu oturtup ve kulubede yedekte bekliyenlere ucuk fiyatlar verirsek bu paraları kim ve nasıl oduyecek tamam iyi futbolcu is yapar mi yapar ama gelelim para konusuna bence yorgani ayagimiza gore uzatalim |
van buyten i alabilirsek ligin en az gol yiyen takımı oluruz bu transfer gerçekleşmeli ama çok zor |
ulan ze castro ile kyrgiakosu alamayan bi takimin almanyanin en zengin takiminda oynayan ve halen formunda olan bi oyuncuyu nasil alsinlar |
gelmez yaaa sacmalamayın |
gelmez herhalde gelirse süper olur boyu uzun mu acaba |
Alıntı:
|
Transferi için adı geçen tüm defans oyuncuları içinde en iyi olanı ve bizim defansımızın derdine derman olabilecek özelliklerin hepsini kendisinde toplayan bir isim.Ama ne yazık ki bu transferin gerçekleşme olasılığı birhayli düşük. |
Alıntı:
kardeş ıyı güzelde a ve q kelımelernı burda yanyana kullanmasak hepmz zeviniriz. ayrca bu bir renk verıo forum konularna belkı yanlş haber olablr ama ıstemeyen yorum yazmaz.gazeteler hergun 1 oyuncu aldırıolar kendnce haksln ama yınede anlayşla karşılarsan sevnrm ha bayernden oyuncu almak o kadar kolay değl hmde böyle sağlam adam çok çok zor.Denemekte fayda var. |
iyi olur bence |
holoskoya bu parayı verdikten sonra böle futbolcu almazlar salaklık yaparrlar. |
Bende hep bu adami bekliyordum.. simdi geldi.. ama PARA YOK .. |
Alıntı:
|
öyle bir imkan görmüyorum...tamamen yalan haber...adam biraz usturuklu sallar :D |
çok pahalıdır olmaz bence yasıda geçmıs daha güzel şöyle zago gibi birşey alsak tam süper olacak |
Bu kadarda saçmalık görmedim:D Van Buyten'i adamlar kaça aldılar kaça bırakmalarını bekliyoruz..Van Buyten'i menajerlik oyununda bile Beşiktaşa alamazsın bırak gerçeği:D |
Zago Alıntı:
|
Alıntı:
|
buyuk takim ve basarimi istiyorsun bonservisi 8 milyonmu basip alacaksin parayi ihtiyacin varsa alacaksin ve basariyi yakalayacaksin iyi takim iyi futbolculardan olusur van buytende harika bir oyuncu alinmasinda yarar var ama becerebileceklerini zannetmiyorum |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |