![]() |
vallah ben onu St.Pauli'den taniyorum.. hangi mevkinde oynuyorki ? bize faydali olurmu ? |
valla bilmiyom bizm macda baya iyiydi ama |
fena gol attı bize iyi kaliteli adam. |
bakiyi geldiginden beri tutuyorum,bence gayet iyi bir stoper ozellikle tsl ye yakısır sekilde sertligi var+ajax alt yapısından cıkmıs beyler bu adam,ajaxa elini kolunu sallayan giremez,bakinin sanssızlıgı tiganadır stoper adamı bek yaptı,defans adamını forvete koymak gibi bisey bu,marsilya ve porto maclarını izleyin hangi oyuncu baki kadar kostu hangisi baki kadar top kesti ????? |
slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Bence Uğur inceman 2. alternatif olmalıdır. öncelikle defansif anlayışı çokk iyi olan bir yabancı. |
Alıntı:
katılıyorum iyi tespit. |
baki iyi niyetli ama olmayacak yerde hatalar yapıyor büyük takım oyuncusu değil versinler bence |
bakiyi istemeyen arkadaşların kafasında bakinin sol back oynadığı maçlar canlanıyor die düşünüyorum bakiden daha iyisi alıncaksa eyw.ama bence şuanda kalması iiii olur...ama uğur için werilebilir çünkü uğur iiii topçu |
Alıntı:
|
baki mücadeleci ama her an penaltı yaptırabilir ,, kırmızı kart görebilir.. kaleye sırtı dönük adama faul yapıyo. kolay çalım yiyo, oyun kuramıyo kısacası beşiktaş ın topçusu değil gençlerde kayseride sivas ta masisada rahat oynar |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |