![]() |
Futbolcuna sahip çık Beşiktaşlı!! Forumda Holosko hakkında yapılan yorumları inceledim ve çoğunluk futbolcunun elimizde patlayacağı görüşüne hakim.Arkadaşlar durun daha adam maça çıkmadan ne oluyoruz..Bu adamın yaşı genç avrupa klüplerinden transfer teklifi alan bir adam..Hemen elimizde patladı oluverdi..Zamanında Geremi'yi üç kuruş için alamadık sonra dövünmedikmi nası kaçar bu adam diye!!Bugün fener medyası Kezmanın aşırı formsuzluğunu bile fazla irdelemiyo adamı yerle bir etmiyo.Biz daha hiç maça çıkmadan futbolcumuzun özgüveni ile oynuyoruz..Arkadaşlar futbolcumuza sahip çıkalım biz kendi takımımızın menfaatlerini düşünmek zorundayız..Eleştirmek en doğal hakkımız ama yargısız infaz eleştiri değildir! |
Alıntı:
|
katılıyorum düşüncelerine |
katıLmıyorum .. Sahip çıkıLmaLı ama bu transfer tam bi fiyasko.... |
Bu konuyu açtığın için sana öncelikle teşekkür ederim.Transferin gerçekleştiği andan beri bazı renkdaşlarımız Holosko'yu daha oynamadan adeta çarhıma gerdiler.Hatta Holosko bu transferde suçluymuşçasına kendisine destek vermeyeceğini belirtenler dahi oldu.Herkesin yorumuna saygı duymakla beraber,şu konuya özellikle dikkati çekmek isterim.Beşiktaşımızın başarılı olması birlik ve beraberliğin sağlanmasından geçiyor.Holosko'nun alınmasından memnun olmayanlar olabilir ama bu durum transfer olduğu ve formamızı giydiği an itibariyle rafa kaldırılmalı.Hep birlikte kenetlenerek oluşturacağımız sinerjiyle Beşiktaşımızı uçuralım... |
katılıyorum |
Alıntı:
Söylenebilecek herşeyi söylemişsin.Sezon başında burda olan arkadaşlar bilir Tello için onca laf söylendi ama şimdi herkes başına tac ediyor. Beşiktaşlıysan desteklemek zorundasın. Daha Holosko sahaya bile çıkmadan bu akdar negatif düşünceler. Transfer de sadece Koray için üzülüyorum Burak gitmeyi çoktan haketmişti. Vede ekliyorum Holosko' dan çok daha fazlasını kazanacağız.. Bekleyelim sadece, en baştan gemileri yakmanın köprüleri yıkmanın alemi yok. Vede Holoskoyu desteklemeyenler Holosko gol atınca yada iyi bir form sergileyince sevinmesinler mümkünse... |
Holosko transferi herkesin beklediği bir transferdi,transferden sonra herkesin üzüldüğü nokta verilen rakamın büyüklüğü ve sevilen bir oyuncu olan korayın gönderilişi,bu olaylar transferin başka bir boyutudur,yönetimin kararıdır ama bu holoskonun kalitesini değiştirmez,ben hala holoskonun takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum,beşiktaş taraftarı da holoskoyu en güzel şekilde karşılayacaktır inönü stadında,protesto edilmesi gereken yine yönetimdir,daha ucuza maledilebilirdi,yanlış bir transfer politikası izlendi yine her zamanki gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen burağın kaşını gözünü seviyosun |
Alıntı:
|
HOLOSKO YA KARŞI DEĞİLİM TRANSFER POLİTAKASINA KARŞIYIM BÖLE TRANSFER OLMAZ PARA NORMAL , AMA KORAY VE BURAK OLMAZ KADRONDA BOBO , HİGUAİN VAR .. HOLOSKONUN FUTBOLU İLE AYNI TİPTELER... BU ŞEKİLDE TRANSFERE KARŞIYIM AMA HOLOSKO YA KARŞI DEĞİLİM BU TRANSFER TAMAMEN İŞ BİLMEMEZLİKTEN KAYNAKLANIYO!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu nasıl iş kardeşim herkes holosko transferini yerden yerelere vurdu şlimdide hak veriyor bu görüşe başından beri düşüncelerine katılıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Holosko yerinde bir transfer ama Korayın biz Beşiktaşlılarda apayrı bir yeri olduğu için biraz tepki göstermemiz normal. |
ama bende forumu takıp edıyorum ve holosko için o kadarda kotu şeyler yazılmamıştı arkadaşlar ya da benım dıkkatımden kaçmış olabılır..ama emın olunkı holosko kotu topçu değil sadece koray a yapılan haksızlık netıcesınde boyle şeyler soylenmış olabılırr..yoksa bana gore kımse holoskoya sırt donemez |
bence de kimse holoskoya kötü demedi ama koraya üzüldük çünkü onun bu şekilde gitmesi doğru değildi |
helal olsun sonuna kadar katılıyorum sadece biraz koraya üzüldüm ama burak'ın gitmesıne secvındım sevmıyorum o adamı dogrusu |
bızım elestrılerımız futbolcudan cok malıyetı 5 mılyon euro ne demek ya ayrıca burak ve koray... bızım taktıgımız konu bu yoksa holoskoya bısey dedıgımız yok |
KATILIYORUM Holosko kesinlikle iyi bir transfer. Bence muhalifleri rahatsız eden çok pahalıya mal olması. Tabiki bunda yönetimin yıllardır uyguladığı kötü transfer politikasının payı büyük. Son 3-4 yılda takım sadece Türkiye Kupasındaki Fenerbahçe galibiyetlerinden başka iyi neticeler alsa, 2 senesini şampiyon kapasa, Avrupada başarılı olsa Holosko transferi için herkes ayağa kalkardı. İşin aslı budur bence. |
adamı oyle boyle aldık sımdı destek cunku bu adı medya adamı strese sokmak ıcın herseyı yapacak |
yahu bizde fenere gol atan kahraman oluyor iyi topcu oluyor bende bu isin burasini sevmiyorum adam tesis yapiyor roberto carlos aliyor ne bilim onu aliyor bunu aliyor gerekirse bi topcuya cikarip 20 30 milyon dolar verecek kadar buyuyor biz hala koray fenere gol atmisti 4 sene once nasil verirler korayi diyoruz istesenizde istemesenizde begensenizde begenmesenizde sozlerimi koray topcu falan degildi besiktasin topcusu hic degildi hadi burak icin deseniz anlarim gencti gelecek vadediyordu falan diye korayin fenere attigi golden baska bi tek iyi seyini soyleyin bana |
ne destegi kardesim.hocası bile söylüyo teknik yok dar alanda etkisiz geniş alanda etkili...kafa toplarında etkisiz..hemşerim giray bulak dedi bunları ve hepimiz duyduk...bize böyle bir transfer mi lazımdı...siz adamın geleceginden gelecekte ne kadar para kazanırızı hesaplıyosunuz...bize topu inderecek adam lazımdı...yazık valla yazık 5m euro artı 2 sene önce ilk 11oynyan 2 futbolcu...komediya |
ayricada holoskonun maliyeti hicbir taraftari ilgilendirmez sadece yonetimi ve yonetmin icindeki mali hesaplardan sorumlu olan yoneticiyi ilgilendirir holosko simdi besiktasa geldigi andan itibaren 15 gol daha atsa ve sezonu sampiyon butursek allahin bir kulu hatirliyacakmi bakalim holoskoya verilen bu parayi tello icinde ole dediniz vay efendim neymis sportingde 300 bin dolar alan adama 900 bin dolar verilirmi dediniz hani simdi kimsenin agzindan duymuyorum bu sozu |
Alıntı:
|
holosko çok iyi bi futbolcu ve beşiktaşa çok büyük katkı sağlıcaktır... |
sonuna kadar haklısın kardeşim.ön yargılı olmamalıyız.önemli olan beşiktaşımızın başarısıdır.bence holosko iyi bi futbolcu..evet bende üzüldüm korayın gitmesine ama beşiktaşımızın menfaatleri daha önemli.inşallah holosko yla bi patlama yapacak beşiktaş.elbette bu transfere sıcak bakmayan arkadaşlarımız olacaktır ama önce bi holoskoyu izlemek lazım.saygılar herkeze. |
Alıntı:
|
ya kardeşim kendi fikrimizi söylemedikten sonra forumun ne anlamı var.inş. başarılı olur ama ben güvenmiyorum beni heycanlandırmıyor. bobo satılsa holosko orda oynasa yanına pivot alınsa holosko iş yapar |
Alıntı:
|
ya ben derdimi anlatamayacağım heralde . bi kere burda transferi eleştiren tek kişi ben değilim ama nedense bitek bana bu tarz yorumlar geliyor. artık bi daha bu konuyla ilgili konuşmıycam yeter ... hayırLı uğurLu oLsun yeni transferiniz ! |
Bizim tepkimiz Holosko'ya değil ona karşı verilenlere.. |
holoskoyuda istemiyodum bukadar para verilmesini hiç istemiyodum.artık olan oldu inş. başarılı olur. eğer bu transfer tutarsa bobo gibi (hala çok eksiği var özellikle hava topu ve adam eksiltme) gelişme gösterirse (dar alanda iş yaparsa) değerine değer katar |
kesinlikle katılıyorum..... |
Alıntı:
|
bence çogu beşiktaşlı holoskonu transferinde olan takas artı araya çok tepki göstermiştir.Holoskonun alınacağını taraftarlarımızın çoğu bilmektedir.Ama holoskonu bu kadar para yapmayacağınıda bilmektedir herhalde,oynasıl görelim o zman daha iyi yorum yaparız. |
Türkiye`de Saat: 05:24 . |