![]() |
sonuna kadar haklısın kardeşim.ön yargılı olmamalıyız.önemli olan beşiktaşımızın başarısıdır.bence holosko iyi bi futbolcu..evet bende üzüldüm korayın gitmesine ama beşiktaşımızın menfaatleri daha önemli.inşallah holosko yla bi patlama yapacak beşiktaş.elbette bu transfere sıcak bakmayan arkadaşlarımız olacaktır ama önce bi holoskoyu izlemek lazım.saygılar herkeze. |
Alıntı:
|
ya kardeşim kendi fikrimizi söylemedikten sonra forumun ne anlamı var.inş. başarılı olur ama ben güvenmiyorum beni heycanlandırmıyor. bobo satılsa holosko orda oynasa yanına pivot alınsa holosko iş yapar |
Alıntı:
|
ya ben derdimi anlatamayacağım heralde . bi kere burda transferi eleştiren tek kişi ben değilim ama nedense bitek bana bu tarz yorumlar geliyor. artık bi daha bu konuyla ilgili konuşmıycam yeter ... hayırLı uğurLu oLsun yeni transferiniz ! |
Bizim tepkimiz Holosko'ya değil ona karşı verilenlere.. |
holoskoyuda istemiyodum bukadar para verilmesini hiç istemiyodum.artık olan oldu inş. başarılı olur. eğer bu transfer tutarsa bobo gibi (hala çok eksiği var özellikle hava topu ve adam eksiltme) gelişme gösterirse (dar alanda iş yaparsa) değerine değer katar |
kesinlikle katılıyorum..... |
Alıntı:
|
bence çogu beşiktaşlı holoskonu transferinde olan takas artı araya çok tepki göstermiştir.Holoskonun alınacağını taraftarlarımızın çoğu bilmektedir.Ama holoskonu bu kadar para yapmayacağınıda bilmektedir herhalde,oynasıl görelim o zman daha iyi yorum yaparız. |
Türkiye`de Saat: 07:12 . |