![]() |
beşiktaş'ta çok iş yapacak adım gibi eminim. |
Alıntı:
|
evet sahip cıkalım adam resmi siteye carsıyı koymus tamamen taraftar için gelmiş takıma bence desteklemeliyiz sonuna kadar |
Holosko ya sahip çıkmak bizim görevimiz arkadaşlar lütfen bobo ilk geldiğinde kaliteli değildi şimdi çok iyi durumda holosko bobodan daha iyi durumda geldi eğer üzerinde baskı hissederse kendini rahatlıkla geliştiremez tıpkı burak gibi |
dogru bır soz katılıorumm |
Ben yararlı olacağına inanıyorum ki holosko iyi oynayamayıp kötü bir performans sergilerse o arkadaslar biz demiş tik diyecek.Bizi çok ince maçlarda sırtlarsa holosko süper diyecek.İnanınki 2006-2007 sezonunun basında bobo için kaç kişi aynı şeyleri söyledi.Yiyosa şimdi söylesinler görelim... |
BENCE DAHA OYNAMADAN KONUSMAK ERKEN OLUR AMA İZLEMEK GORMEK LAZIM BENCE İYİ OLMASINI DILEMELIYIZ BEŞİKTAS CATISI ALTINDA OLUMLU SEYLER YAPMALI TEK UMIDIMIZ DUSUNCEMIZ FIKRIMIZ BU İZLEYİP GORECEZ |
Ben de Holosko transferine karşı değilim. Fakat Koray'ı arayacağız. Serdar Kurtuluş mecburen Tigana döneminde harikalar yarattığı mevkisine yani dfansif orta saha bölgesine geçecek. Yeni problem şu: peki sağ bek kim olacak mevcutların arasında tek bir isim var o da Ali Tandoğan son maçlarda performansı yükseldi. Ama sakatlık ve ceza durumunda Ertuğrul Sağlam sağda kimi oynatacak ? |
sonuna kadar futbolcularımızı savunmalıyız!başkalarına prim vermeyelim...bizim bizden başka dostu yok çnkü! |
Forza Holosko :) Sahip çıkmaya devam edeceğizz..İnşallah bu performansı yükselerek devam eder ve hakkında olumsuz düşünenler yanılmış olurlar... |
Türkiye`de Saat: 02:14 . |