![]() |
Forvette sıkıntı var diye holoskoyu aldık, boboyu gönderirsek ne yapmış olucaz yani :) birini al birini ver hiçbirşey yapmamış olucaz. Ayrıca chamakh'ı tanıyorum "çok" daha iyi değil. Bide 8 milyon gibi rakamlar konuşuluyor bobo için. Bence seneye şampiyonlar liginde daha kazandıracakları yanında 8 milyon çok az. Ticarethanemi burası oynasında kazandırsın satış çok yanlış bence... |
Alıntı:
|
hayırrrrr.....bobo gitmesin....:(:( |
Eurosport\'un Fransa Ligi bölümünde yayınlanan haberde Marsilya\'nın Beşiktaş\'ın Brezilyalı golcüsü Bobo\'ya talip olduğu belirtildi. Haberde mavi-beyazlı kulübün daha önce de Ümit Karan, Zigiç, Jovanoviç, Saviola, Elmander ve Palacio gibi golcüleri de gündemine aldığı ancak teknik direktör Erik Gerets\'in son gözdesinin Bobo olduğu bildirildi. BONSERVİSİ YÜKSEK Gerets\'in Marsilya\'nın Beşiktaş\'ın Bobo için istediği 8 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulmasına rağmen Brezilyalı golcünün kesin alınmasını istediği ifade ediliyor. o gerets i öldürürüm ben ya bobom dan uzak dursun bobo gidemez |
arkadasm yalnız chamakh bi yıldız adayı yanı onu almak kolay degil gerçekten...maliyeti cok yuksek olur bence besiktas ın bı oyuncuya verecegi paranın cok ustundedır... |
takıma tam ısınan adamı ne diye göndermenin peşindesiniz anlamadım |
giedemeeez ::D:D hakkaten iyi kıvırmışsın dostum :D:D |
iyi adadm tabi tartışılmaz ama bugun iğrenç oynadı ya rezil gibiydi.. |
Bobo iyi adam ama arkası dönük oynayamaması ve hızlanma bakın hız değil hareketlenme problemi cekmesi en kötü yanı.Daha doğrusu kıvrak değil.Bence sezon sonu 11 12 mikyon euroya satılırsa cok iyi bi pivot santrafor ve birde stoper gelir benden söylemesi |
vallah bana göre versin ler Chamakh i bide 3,5 dan 5 milyon a kadar bi miktar alsin lar bobo yu Chamakh Boboyu hic özletmez inan bana. |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |