![]() |
Son dakika... Necati haber gönderdi Ankaraspor'la yollarını ayıran necati Ateş, Beşiktaş7a transfer olmak için temasta bulundu Menajer sinan Engin'in telefonla arayan Necati sezon sonuna kadar beşiktaş'ta oynamak istediğini belirtti. Necati'nin Engin'e "Para önemli değil, sadece futbol oynamak istiyorum" dediği öğrenildi. Sinan Engin'in de bu teklifi yönetim kuruluna ileteceği öğrenildi. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Necati dün yaptığı görüşmeler sonucu Ankaraspor'la olan sözleşmesini feshetmişti. Kaynak kartalhaber.com |
Para almicaksa gelsin derim, Kupa Maclarinda oynasin :) Nasil olsa BELES :D |
aman a uzak dursun bizde CINCONLU FUTBOLCU IS-TE-MI-YO-RUZ |
makul fiyata gelsin her türlü iş yapar |
gelmesin.......... |
allah versin başka kapıya |
necati yol al |
kolpa haber... |
burası beşiktas cinconlu ve fbli oyuncu istemiyoruz artık nefret ettim ya!!1 |
necati bencede gelmesın yaw mıletın gonderdıgı oyuncuları alıyoruz yeter artık :shakehands: |
istemez gelmesin.... |
bence boş haberdir.böyle bişey olsa bile kiralık olarak alacaklarını sanmıyorum.bonservisiyle olsa belki ama yinede gerek yok istemiyoruz |
Aman diyorum sakın olaki gelmesin |
beleşse gelsin nerde beleş oraya yerleş :D:D:D |
para almayacaksa gelsin paflara adam lazım :D |
BİS BIKTIK ARTIK CİMBOMDAM FENERDEN ADAM ALMAYI ONUN YERİNE PAFTAN ALALIM DA İYİ |
Alıntı:
|
kolpa.. |
bu teklifi kabul ediceklerini sanmıorumm...Haaberde azcık yalan gibi gelio bana amaa...Sanırım gundem yaratmak için yapılan bi haber... |
necati iyi oyuncu hemen gelsin... |
kolpakolpakolpakolpa:D:D |
bızım takımda forvet dolu 11 cıkarken bıle karar veremıyo ertugrul hoca bı de necatiyi getirip bosa para vermeyelim:D |
forvetimiz bol necatiye hiç gerek yok kesinlikle yalan haber |
bosa paralar gıdmesın hemde cımbomlu fenerlı oyuncu almayalım gerek yok bunlara |
çirkefsarayın çirkef oyuncları gidin başka kapıya istemiyoruz sizleri |
kendisini her zaman beğenmişimdir ama bu forvet bolluğunda çok gereksiz.biz hangi ikiliyi oynatalım die düşünürken |
s***im ben necatiyi .. kim o da besiktasa gelcek ya..??? Cörümüs kari gibi herif yaw.. baslatmayin simdi gene pümit karan necati hikayeleri.. bi gün önce her zaman galatasaray icin oynicam diyo simdi besiktasa git kaldigin yerde.. ankaragücüne git veya caykura birazicik türkiyeyi gezmis olursun manyak deli necati |
necatiyi bilmem ama yakında haberi patlar a.villalı mellberg aksilik olmazsa beşiktaşımıza imza atacak |
ustune para versin gelsin |
Ne Forvetbollugu yau? Iki tane forvetimiz var geriye kallanlarin hicbiri ise yaramiyor, baksaniza istatiye, adamlarin bahaneside güzel hava degilmis bilmem neymis, Ankaraspora karsi 5 tane 100 de 100 lük pozisiyonda forvet olarak gol atma ondan sonra bahane uydur. Gollerimizi I Toraman atiyor . Hem Necati Gs ye gitmeden önce bizde istiyorduk onu Adanaspordan bunu unutmayin. , iyi tamam terbiyesi yok, sac tippi desen gavat ama GS de atmis oldu goller tartisilmaz bence Bence gelsin |
faydalı olabilir düsüncesündeyim gelsin derim nasıl ola beleş |
yeter yaww herkesin atığı futbolcuları bizmi topluyacağız.Galatasarayda ne yaptıkı bizde ne yapacak ayağına aldığu topu öldürmekten başka bir iş yaptığı yok zaten |
necati eğer mehmet yozgatlının yanına arkadaş olarak düşünüolarsa alınsın yazık mehmete canı sıkılıor kulubede oturarak para kazanmaktan of ki ne of |
ortada kalinca boyle olur gitsinm siirt jetpada oynasın :D |
necatiyi istemiyoruzz.... |
Alıntı:
|
beşiktaş formasının ağırlığı demirören sayesinde hafifliyor.beşiktaş forması giymek bu kadar kolay olmamlı giyen kıymetini bilmeli |
Necati değilde ümit karan nefis olur..O da haber yollasa :D |
gelsın kenarda top toplar bosları alır temzlık yapar |
vestel manisaya gidecekmiş arkadaşlarr:) |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |