![]() |
super transfer Holosko abı adama 5.5mılyon dolar koray ve burakı verdık bu paraya kartal dunyanın en ıyı forvetlerınden bırını alırdı kasımpasa macında seyrettık duva edelımde bu yonetım para için tello delgodo ve nobreden vaz gecmese bobo zaten kral artık akıllı transferler yapsınlar menejerlerı artık zengın etmeyelık bonservıs parasını hak eden oyuncular alalım artık |
Hala faydalı bir transfer olduğuna inanıyorum,ilk 2 maçında göklere çıkardık,2 maçta da yerin dibine sokmayalım,tabiki zamana ihtiyacı var ama kumaşı belli,iyi futbolcu,holoskodan asla zarar edeceğimize inanmıyorum en az verdiğimiz paraya satarız zamanı gelince |
Alıntı:
|
arkadaşlar bnce hemen onyargılı davranmayın sonucta bobo ılk geldgndede boyleydıı takıma alşmasıı pek zaman almazz hemen alevlenmeyelım burak kaç yıldr bızdeydı adamn 5 golu wardıı holosko ayagının tozuyla golunu attı... |
Alıntı:
Biraz sabir kardes ;) |
Alıntı:
|
bence holosko iyi transfer adami sag kannata oynatirsan tabiki zorlanir. Gercek holoskoyu son 10 dakikada gördük. |
valla holosko iyi topcu oynamazsa kendi kaybeder kulüp bi şekilde zararın altından kalkar ama holoskoda 3.amatör kümeye düşer ama ben zannetmiyorum holoskonun kumaşı iyi sadece yön veerecek kendine elbette beşiktaşın oyununu anlamaya çalışıyor şimdi ha deyince olmazki delgadonun ilk geldiği zamanı hatırlatırım size:D |
kım ne derse desın bn holoskoya werılen parayıı cok buluorumm amaa aksınıde ınkar edememm super bı oyuncuu we emınım bjk a yararlı olcakk ınanıormkı fb macnda adamları bakkala gondercek;) |
Abiler biz maçı canlı izledik ben holoskoyu çok beğendim, evet belki gol atamadı ama kalitesi belli bu adamın çok avrupai ve güçlü bir adam. Bekleyelim görelim. |
Alıntı:
KATILIYORUMM:congrats: |
ben maçı tvden izledim ve adamın yüzündeki heyecanı çok net bil şekilde gördüm acayip heyecanlıydı biraz daha zaman verin takıma çok faydası olacak çok iyi futbolcu |
ya su ulke topraklarından dısarı cıkalım kım tanır holoskoyu adamlar kımlerın pesınde bız hala bır stoper bulamadık adamlar dunya devlerın kapıda sıraya dızdı |
kalıtesiz bi futbolcu olsaydı okadar klüp görüşmezdi beşiktaş en iyi tranferini yaptı bence eminim zamanla karşılıgını en iyi sekılde hatta fazlasıyal alıcaktır |
bakın delgadoyu da 5 milyon euro ya aldık ilk sezonunda hiç bişiy yapamadı nerdeyse herşeyin ilacı zaman holosko uyum sürecini atlatırsa bence cok faydalı olur.. |
bencede herşey zamann...ama defansada bişeyler yapılmalı bugun cok zayıftıı..(ayrca beşiktaşa gelmiş en ii forvet CAREWımdıı:)) |
valla evet çok para verildi ama adam iyi futbolcu gerçi o kadar para verilirmiydi tartışılır ama bu adamda yararlı olacak kanısındayım |
ya holoskoyu tartıscagımıza adam gıbı adam alınsada bızde seyretsek bu paraya neler alınırdı goreceksınız holosko buyuk takım topcusu degıl bır ılhan bır pascal veya crew gıbı hem takımı hemde seyırcıyı sırtlayamaz delgoda gelırken ne oldugu bellı ıdı kapalı kutu degıldı her hal delgoda gelmeden once sız onu ve basarılarını hıc seyretmemısınız sanırım holosko delgode veya tello ıle kıyaslanacak bır oyuncu degıl hele bobo asla |
Holosko, siyah-beyazlı formayla oynadığı 2 resmi maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı. Slovak futbolcu, ayrıca Ankaraspor maçında bir penaltıya sebebiyet verdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında Nobre'nin attığı golde asist yapan Holosko, Ankaraspor karşısında da Tello'nun 2. golünde takım arkadaşına servis yaptı. Slovak futbolcu, Ankaraspor karşısında siyah-beyazlı formayla ilk golüne de imza atarken, ceza alanı içinde yaptığı hareketle de penaltıya neden oldu. |
eee dunyalarımı kurtardı bak defansa adam bulamıyoruz tas gıbı koray yok baska ne var sanlı holosko tarıhınde sıfır kocaman bır sıfır |
iii ama dostum sen herseyı hemen olsun ıstıosun tamamm defansın zayıf oldugunu bnde ınkar edıorum savunmada sıkıntı yaşıoruzz ama az zamanda cok işler başarcak holosko gorursun.. |
Alıntı:
|
bence gayet iidi bugün kasımpaşa kaç adamla kolladı holoskoyu ona rağmen daıttı sol kanatlarını.. |
holosko iyi futbolcu olabilir ama asla 5milyon euro etmez.o paraya çok daha iyi forvet alabilirdik.. |
sana ınankak ıstıyorum baskada sozum yok senın dedıklerın cıksada benı utandırsa ama yınede o paraya neler alırırdı |
öyle olucak zatenn ne demiştik INANIN COCUKLAR;) |
tabi ya ayağının tozuyla gelir gelmez her maç 2-3-4- hatta 5-6 gol atardı tatmin olurdunuz belki .YAAA adam manisdan yeni gelmiş inönüde taraftarı görünce neredeyim ben dedi.noooluyoo burada dedi.heyecandan ayakları titremiştir eminim.takıma alışsın HOLSOKO nun nekadar iyi olduğunu hep birlikte izlicez.(ayrıca bu maç yerinde oynamadı.) |
ewet bn ınanıyorum..nyse arkadaşlar size ii gecelr sohbetnz ıcın tesekkurler |
senı taktır edıyorum ama ben ınanmıyorum bence sende bıraz dısardan bak o paraya neler alınırdı bır dusun 3 4 kısı takımı sırtlayıp gıdıyor duva edelımde onlara bıse olmaz ve hale delgoda ıle kıyaslayanlara hayret edıyorum bu arada bobo topa vurmasını bılmıyordu dıyen arkadaslarda bı dusunsun bobo bızım en akıllı yatırımımzdı kım kesfettı ıse helal olsun para ıcın crew gıbı satmazsak daha nobre ıle cok işler yapar |
türk insanının tipik yapısı mıdır bu acaba, holosko kaç maç oynadı ki tartışılmaa başlandı, hele ki oynadığı maçlarda da vasatın üstünde oynadıysa, ilginç valla, ne diyelim... |
ArkadasLar Holosko nasıl futboLcu Oldugunu Ilerıkı Gunlerde GorucezHep Beraber Fakat Yuksek mıktarda aLdık cok Pahalı + futbolcu verdık Umarım besıktas kulubu ve taraftarını uzmez. gol kralı olur işallah. |
forveti gag kanat oynat,sag kanati sag bek yap,bu defansa stoper almanasil mantik anlamadim!! Bu defans sac bas yolduruyor!!! |
Alıntı:
ha yönetımı eleştrelım ama adamın günahı yok.sezon başında 2 mılyn euro ıstedıler yönetım çok gördu. |
ya nedense hiç kimse bu adamın nerde oynadığına bakmıyor. adam yokluğunda üçlü defans yapyık holoskoyu sağ kanatta oynattı. buna rağmen iyiydi. takım tam kaadro çıktığında görmek lazım serdar bi dönsün o zaman bkalım takıma |
Birincisi holoskoyu daha ileri ikilide görmedik.Biz onu gol sorunumuzu çözmesi için almıştık çünkü...İkinciside adam hiç oynamadığı sağ kanatta bile bence çok iyi oynuyor.Resmen çökertti o kanadı,otobana çevirdi...Aldığımızda demiştim aslında holosko 3-4 maç gol atamazsa biz yandık diye.Hem taraftar yüzünden hem de medya.Daha kasımpaşa maçında başladı maalesef böyle eleştiriler...Umarım gol atar yoksa onuda bitirirler!.. |
Alıntı:
|
halilkartal, türkiye/sinop 02.06.2007 17:27 çok gereksiz bir transfer, beşiktaş takımında onun mevkisinde oynayan daha iyi ve yetenekli futbolcular var, bence onlara fırsat verimesi gerek. onu almak yerine beşiktaşın en zayıf mevkisine daha iyi oyuncular alınabilirdi ahmed1903, türkiye izmir transfer lazım yedek bir sol bek olur bu adam bir forvet gerekli bjk ye çarşı 35 bakın tello ilk geldiği zaman hakkında neler konusuluyordu.Ahh ahh hiç akıllanmayacağız.Holosko nobre ile forvette oynasın arkasında da delgado oynasın.Şampiyonluk için imza atarım.Sabır... özellikle sampiyonlar ligi ön eleme maclarında tello için yapılan yorumlara bakın arkadaslar.Hele delgado gecen sene yerden yere vuruluyordu.Sabır sabır sabır...kolpa basının oyunlarına gelmeyin hemen |
yalnızca gol atmakla başarılı damgasını vereceksek bobo hariç herkesi satalım o zaman.Bence holosko süper bi futbolcu zamana ihtiyacı var uyum süresini atlatsın siz o zaman görün ki kasımpaşa maçında da gayet iyiydi bence.Bu adam bizde çok ii işler yapıcak görün. |
yaw bukadarmi olur arkadaslar.. simdiden kücümsemek dogru mu ??? allahim ya |
ya holosko cok iyi yaa düzelecek daha alıssın biraz bak gör onu sen.. |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |