![]() |
Gokhan Unal Beşiktaşımıza Gelse Nasıl Olur kayserılı olarak unalın bjk gelmesını ısterımm |
bobodan nobreden fazlası yokkı o paraya ne topcular alınır |
ben asla istemem.ihtiyacımız yok bu 1 beğenmiyorum bu 2 sevmiyorum bu da 3 :D |
Alıntı:
:D:D Katılıyorum:) |
ne gerek var onun yerinde birsürü oyuncumuz var ayrıca ben de beğenmiyorum onu |
Bende istemiyorum valla...Alsınlar turşusunu kursunlar veyada 10 milyon verecek bir enayi bulsunlar... |
İYİ TOPÇU AMA ASLA 4 MİLYONUN ÜSTÜNE ÇIKMAM.10 MİLYONA KRALSANTRAFOR ALIRIM geçen sene baptista 10 milyona satılıyodu |
hıh bi o eksik:) |
bencede gereksiz onun hicbir özeliği yokki |
abi allah korusun gelmesin bu adamı niye bu kadar şişiriyolar normal sıradan bi futbolcu ben olsam gökhanın bonservisine en fazla 1 milyon euro veririm |
10 miyon € çöpe atılmış olur. başka bir ifade ile 10 milyon € yu Gökhan a verecek yöneticiyi İnöni stadında, santra yuvarlağında, falakaya yatırmak gerekir :) |
gökhan değilde topuz gelse güzel olur.solda tello sağda topuz ortada delgado ilerde bobo yıkar geçeriz :) |
bence bobo seneye ıyı bır fıyata satılmalı yerıne gokhan unal makul bır fıyata alınıp holosko ıle cıft forvet oynamalı, boşalan kontenjanlada ıyı bır sol bek alınmalı |
bu adam okadarda abartılcak kadar i idil mehmet topuz olsa neyse ama gökhan büyük takım topçusu asla dil.. |
fazladan masraf olur... |
bence hiç gereği yok |
cüzi bir fiyata olabilir.ama mehmet topuza nekadar isteseler azdır. |
yok yaa batu oynasın bekleriz biz :D |
o tarz aldık zatten forvete alınırsa carew gibi biri alınmalı... |
ii olmaz.stoperi halledelimde önce.Ayrıca peşin 10 milyon euro istiolar.O paraya onun gibi 5 tane oyuncu alırız |
gelmesin ya ne işimiz olur allah'ın çapulcusuyla |
Türkiyede Mehmet Topuzun haricinde kimse o kadar para edeceğini sanmıyorum. 10 milyon euro yu yaza kadar 15 milyon euro yapar mehmet topuz ve edmilsonu alarak sezonu kapatırım :) |
Alıntı:
|
aynen yau, adam 20 SANTIMDEN gol kacirdi fbye karsi nörecez bunu |
hiç gerek yok ona harcancak parayla daha yararlı bir oyuncu kazandırabiliriz takımımıza :) |
bu kadar forvetimiz varken gelmesi saçma olur :D |
Değmez Rusyaya gitsin..Uzaktan izleyelim |
bence hiçte gerek yok kayseri yönetim resmen küfür ediyo 10 milyon euro ederm bee o adam o paraya ne futbolcular alınır.. |
EGER UNAL GELIRSE KENDİ FORWETLERİMİZDEN BİRİ OYNAYAMAZ BENCE HİÇ GEREK YOK... |
Kalitesiz bir oyuncu.Alt sınıf takımlarda oynasın işte ses etmeyin.Ha derseniz ki Mehmet Topuz,tam süper olur derim. :) |
gerek yok iyi bi adam değil |
merhabalar ben aranıza yenı katıldım .. bana göre gokhan unal beşiktaşa yaramaz ben gökhan unalı eskıden bır fazlaı vardı ona benzetıyorum iş yapacagını düşünmuyorum ... |
bence su an alınması sacma olur ama sezon sonu boboyu satıp topuzla beraber alsak manyak olur.boboyu 10 milyon euro gibi bi fiyata satabilirsek yönetim de iyi bi pazarlık yaparsa ikisini 10milyon euroya kapatır.böylece süper bişey yapmıs oluruz.bobo sezon sonu kesinlikle satılmalı diyorum çünkü ne yaptıgını bilmiyo son haftalar.cok gol kaçırıyo cok top kaybediyo cok pas hataları yapıyo dedigim gibi sezon sonu mutlaka satılıp gökhan-mehmet alınmalı kanısındayım |
gerek yok |
İSTEMİYORUZ |
HoLosko varken nabcan onlan cakdigi yok Nobre bobo dan da iyi degil :S saten almas bjk :D M.Topuz süper olurdu ama |
kalsin almiyalimm |
napıcaz çeyizemi koycaz gökhanı |
ya gökhan degılde bızım sol kanada aydın karabulut kazanılsa daha ıyı olmazmı yaw çocuğun bır tuaf çalim atma tarzı var... |
o kazana düştü :D |
Türkiye`de Saat: 04:24 . |