![]() |
Topuz"a Dikkat YANIT BEKLİYORLAR!.. Fenerbahçe Kulübü, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz`u renklerine katmak için sarı-kırmızılı kulüpten yanıt bekliyor. Fenerbahçe Kulübü`nün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal`ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır" denildi. -SEVILLA-FENERBAHÇE MAÇINA DOĞRU- Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde Fenerbahçe`nin, Sevilla ile 4 Mart`ta deplasmanda yapacağı 2. tur rövanş maçı öncesi sarı-lacivertli futbol takımının idari Menajeri Volkan Ballı, İspanya`ya gitti. Fenerbahçe Kulübü`nden yapılan açıklamada, Sevilla ile yapılacak karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takımın kamp düzenini ayarlamak üzere bu ülkeye giden Ballı`nın, takımın kalacağı oteli ve organizasyon hazırlıklarını tamamladıktan sonra yarın akşam İstanbul`a döneceği bildirildi. Arkadaslar Kayseri eger M.Topuzu satmayi dusunurse, biz almaliyiz kanisindayim. |
kesınlıkle almalıyız ama para yok ezıkler alırsa cok kötu olur |
Cissenın yanına koysak Ricoyu satıp solback e bi adam alsak kimse tutamaz bizi tabi iyi birde stoper sampıyonlar liginde bile ceyrek fınaller oynayabilecek super bi takımımız olur ama hayal tabii nerdeee bizde 8-10 mılyon euro |
merk etmeyin saten seneye bizde..tello dedi dersiniz:) |
ezikler kimseye kaptırmaz onları |
arkadaşlar topuz beşiktaştan başkasına gelmez zaten bu sene kayseri satmaz onu seneye bizde emin olun |
kaçırmamak lazım |
bizim yönetim topuzu istiyorsa fenerin elinden alır o kadar söylüyorum. tarihte ornekleri çok: rüştü(ilk önce bjkye geldi sakatlığı yüzünden iptal edildi) i.toraman(fenerin istediği bir numaralı adamlardan birisi idi) tuncay (750 bin euro etmez die alınmadı sonra fenere gitti) i.akın (fener isitiodu) vee aklıma gelmeyen bir sürü transfer... |
Topuz kesinlikle Beşiktaş'ta oynayacaktır. Büyük ihtimalle de bir dahaki sezon. Eğer satmak istesinler para her türlü bulunur. Burası BJK. |
Alıntı:
BJK isterse BJK alır. Bunu herkes böyle bile! |
valla yonetim ne yapıp edip topuzu kacırmazlar insallah |
Alıntı:
|
Milli takimda sag bek oynamisti.. Dani alves kadar olmasa da iyi sagbek olur... On libero da oynar... Bu tarz joker adamlar lazim.. |
satmazlar satsalarda çok para isterler ünal+topuz=15 milyon euro |
inş. alırız ama satmazlar bence :) |
tabii yerli transferlerde sinan engin ağırlığını koyar artık.geçmişte olduğu gbi.okan koç-a.hassan |
gerek yok bence bu takıma alıp ne yapacaz bunu nerde oynatacagz |
Fener'e verecek oyuncumuz yok Kayserispor Genel Menajeri Hurma, Fenerbahçe'ye verecek oyuncularının olmadığını söyledi Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, bazı basın organlarında Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair çıkan haberlerle ilgili olarak, basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, her iki oyuncuyu da kesinlikle Fenerbahçe'ye vermeyeceklerini söyledi. Bu konunun artık sıkıntı vermeye başladığını ifade eden Hurma, "Ne dersek anlaşılmayacağı için konuyla ilgili başka açıklama yapmayacağım" dedi. Sporx bu adamlar azizeyle dalga geçiyorlar )))))))))) |
kayserispor iki yıldızını vermez verirse biter böyle bi tehlıkeyı göze alamazlar almazlarda kimse geleceklerını sanmasın cünkı adamlar yıl sonunda sözlesme yeniliyecekler... |
allamaz |
INSALLAH BIZE GELIR, zaten bu türk medyasini anlamakda zorluk cekiyorum ama bu sefer baya batirdilar, bir diyorlar bjkde yok gs de yok fb de yok uzayda LAN GEL KARTAL OL KARDESIM ALLAHALLAH |
mehmet topuz diorum başka şey demiorumm. |
zaten mehmet topuzun menejeri açıklamayı yaptı.fenerbahçenin teklifini reddediyoruz |
:elefant:yani mehmet topuz bize artık gelebilir |
Alıntı:
insallah ama futbol bu!!! bak eziktümer de diyordu kesin ve net diyorum türkiyede Besiktasdan baska takimda oynamam diye... yani kayseri söz verse bile bize hic belli olmaz... tabi ki de topuzu Besiktasimizda görmek isteriz |
topuzu versinler 7 milyon euro ustunede kimi istiyorlarsa alsinlar yatirim yapacaksan bir futbolcuya mehmet topuzdur iste |
insallah biz aliriz ezik fislar alirsa cok kotu olur... |
Topuz beşiktaşımızda arkadaşlar engeç gelecek sezon şanlı beşiktaş formasını giyecektir. Ertuğrul Sağlam faktörünü gözardı etmeyelim dii mi ama :) |
MEHMET TOPUZ alınabilecek en iyi yerli futbolcudur geldiği anda formasını alıcam eğer başka bir takıma giderse Beşiktaşın geleceği ile ilgili bütün hayallerim suya düşecek bizi ali tandoğan denen adamdan kurtaracak çok yönlü bi futbolcu onu alın 1 sene başka transfer istemioz |
bu yönetime hiç güvenmiyorum ama söz konusu hava yapmak oldumu fenerin elinden adam almak oldumu zararda etse alır |
Alıntı:
|
TOPUZda TOPUZ illa TOPUZ inadına TOPUZ o başka takıma giderse hayallerim yıkılır futbola küserim |
abartmayın arkadaşlar. sezon sonunda kayseri yönetimi topuz'u satacaktır. mehmet topuz iyi futbolcu ama gökhan'ı hiç beğenmiyorum ben. sezon sonunda büyük ihtimalle bobo takımdan ayrılacak umarım o boşluğu gökhanla kapatma gafletine düşmezler. rubin kazan alsa da beni bu endişeden kurtarsa... mehmet topuz bana febeye gitmek istiyor gibi geliyor. eğer öyleyse bedavaya da olsa takımda görmek istemem onu. |
bence topuza 11 milyoon euro verılmez |
M.Topuz cok butuluyor, bence 8-10 milyon Euroluk bir futbolcu degil.. En fazla 4milyon Euro.. Delgado Topuz`dan cok daha iyi.. Bakmayin arkadaslar Turkiyede anadolu kulupleri cok sisirdi bu futbolcuyu, vede Ayhan gibi havasi sønecek onunda, Umarim yønetim Ayhana ødediyi rakami bir daha ødemez..!! |
Alıntı:
|
kardeşlerim Beşiktaş'ımızın iyiliqi için istioruz ama Mehmet Topuz bence Bjkye gelmez |
gelir gelmez ama 11M€ cok para ya alirsin 2tane iyi yabanci oyuncu . öyle diatta higuian bos para vermesin ...gidersin daha kalite yabanci alirsin ..cok mu zor ya ...sanki para var okadar..:mad: |
iyi bir oyuncu.Febenin alması ii olmaz bence.Alabilirsekk biz alalımm |
arkadaşlar ben mehmet topuzu kayseri denizli maçından sonra kayseriparkta gördüm ve konuştuk beşiktaşta görmek istiyoruz seni dedim hayırlısı dedi transferi belli değil ama yok demiyecek gibi beşiktaşa öle bir hava sezinledim bide ertuğrul hocanın olması onun bize gelmesinde büyük etken olacaktır.çok özel bir futbolcu özellikle beşiktaş taraftarıyla müthiş oynar.ancak çok genç ve tecrübesiz hayat konusunda.beşiktaşın en dikkat etmesi gereken konu mehmet geldikten sonra gece hayatını kontrol etmesi olacaktır. |
| Türkiye`de Saat: 19:20 . |