![]() |
Alıntı:
|
TOPUZda TOPUZ illa TOPUZ inadına TOPUZ o başka takıma giderse hayallerim yıkılır futbola küserim |
abartmayın arkadaşlar. sezon sonunda kayseri yönetimi topuz'u satacaktır. mehmet topuz iyi futbolcu ama gökhan'ı hiç beğenmiyorum ben. sezon sonunda büyük ihtimalle bobo takımdan ayrılacak umarım o boşluğu gökhanla kapatma gafletine düşmezler. rubin kazan alsa da beni bu endişeden kurtarsa... mehmet topuz bana febeye gitmek istiyor gibi geliyor. eğer öyleyse bedavaya da olsa takımda görmek istemem onu. |
bence topuza 11 milyoon euro verılmez |
M.Topuz cok butuluyor, bence 8-10 milyon Euroluk bir futbolcu degil.. En fazla 4milyon Euro.. Delgado Topuz`dan cok daha iyi.. Bakmayin arkadaslar Turkiyede anadolu kulupleri cok sisirdi bu futbolcuyu, vede Ayhan gibi havasi sønecek onunda, Umarim yønetim Ayhana ødediyi rakami bir daha ødemez..!! |
Alıntı:
|
kardeşlerim Beşiktaş'ımızın iyiliqi için istioruz ama Mehmet Topuz bence Bjkye gelmez |
gelir gelmez ama 11M€ cok para ya alirsin 2tane iyi yabanci oyuncu . öyle diatta higuian bos para vermesin ...gidersin daha kalite yabanci alirsin ..cok mu zor ya ...sanki para var okadar..:mad: |
iyi bir oyuncu.Febenin alması ii olmaz bence.Alabilirsekk biz alalımm |
arkadaşlar ben mehmet topuzu kayseri denizli maçından sonra kayseriparkta gördüm ve konuştuk beşiktaşta görmek istiyoruz seni dedim hayırlısı dedi transferi belli değil ama yok demiyecek gibi beşiktaşa öle bir hava sezinledim bide ertuğrul hocanın olması onun bize gelmesinde büyük etken olacaktır.çok özel bir futbolcu özellikle beşiktaş taraftarıyla müthiş oynar.ancak çok genç ve tecrübesiz hayat konusunda.beşiktaşın en dikkat etmesi gereken konu mehmet geldikten sonra gece hayatını kontrol etmesi olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 15:49 . |