![]() |
uefa daki en iyi takım!! |
En kötü durumda bile 2-3 tur geçiyoruz,onlar ilk turda eleniyorlar,hele ezikler şampiyonlar ligi için ön eleme oynasalar,şampiyonlar ligine de giremeyecekler. |
yakışır beşiktaşıma |
Alıntı:
|
en kötü sezonumuzda bu şekilde seneye inş.daha yukarılarda olucaz... |
59.culuk bize yetmemeli seneye cıkacağız turlardan ve alacağımız puanlarla ilk 10a girmemiz lasım.. |
Allahın izniyle o da olcakk ben cok güveniyorum takımıma.. |
şükürler olsun beşiktaşıma inş.daha iyi olcaz |
ya hep daha iyisini yapcas inş. |
ins. seneye uefayı türkiyeye getiren 2. takım olcaz |
Alıntı:
|
cincon ve febeye kapak olsun ...... en buyuksun kartalım!!! |
Abi Ilk 20 Bizi Beklemekte |
Uefa bizim olacak o kadar var mı birşey diyen:) |
ben bazen bu istatistiklere inanamıyorumyaa,en kötü zamanlarda bile iyi derecelerde çıkarıor takımı:)(bu konu için değil sadece) |
Çok güzel bi durum tabi ama durum S.O.S. veriyor.:mad: 2001 / 2002 deki 13 puan 2 sene sonra önemini yitirecek çünkü son 5 yıla bakılıyor.Acilen durumu toparlamamız lazım.Bu sene başlıyoruz inşallah. |
biz tarihimizin en kötü sezonunda 7.300 puan alioruz..ezikler ise en ii durumlarinda bile 10bin i gecemiolar.....zaten bunlar yüzünden puanlarimiz gittikce gidior.....artik sampion bile dogrudan cl e gidemior |
ölümüz Yetiyor Yaa:) En Büyük Beşiktaş Gerisi Traş... |
kim büyük herkes görsün işte...sıfır puan çekmedik.köy takımına(trömsö) elenmedik. |
Her Zaman Her Yerde |
Kral Kartal !!!! |
e ıyı bunlamı avunucaz adamlar kupayı almıs bız hala 59. lukla yetınelım yemezler 10 numara TRANSFER yapılacak kı Bızde alalım |
en iiz fln dioruz da...háni nerde basari |
bu bize yakışmaz belki o diğer 2 takımı geçmiş olabiliriz ama bjk miz hep daha iyiye gitmeli slogan gibi oldu valla |
yorumsuz... |
farkımız burda işte |
bu siralamada fb ve gs yi gecmemiz onemli deil onemli olann en tepede olmamizzz |
daha üst sıralarda olmamız lazım baksanıza eziklerin bişey yaptıkları yok yaklaşmışlar bize bence bu liste doğru diil en azından ezikler 89 yerine 189. olmalıydı |
insallah ilk turdan cikaris da ! moral olur ve ondan sonra da UEFA CUPA YI TÜRKIYEYE GÖTÜRÜRUS INSALLAH ! |
acik fark ile eziklerin önundeyiz insallah avrupada kazanacagimiz basarilar ile ilk 10'a gireriz. |
işte asil takım bi başka oluyor |
uefa yı alıp şampiyonlar ligi listesine gireriz, bu listeyi eziklerle cincona bırakırız inşallah. kapışadursunlar... |
abi kusura bakmayın da ne olursa olsun o salak gruptan çıkamamızı hatırladıkça ben deliriyorum bunlar hiç bi şekilde benim için yeterli değil bizim artık her sene çeyrek final oynamamız lazım en azından yanılıyor muyum ? |
hayalle deil gerçeklerle uğraşırız bizzzz:D |
Alıntı:
İSTERSEN HER SENE FİNAL OYNA VE FİNALDE KAYBET. O KUPAYI ALAMADIKTAN SONRA HEPSİ HİKAYE.. KENDİMİZ KANDIRARAK MUTLU OLMAYA KALKIŞMAYALIM. GÜLÜNÇ OLUYOR. BAŞARI= KUPA |
ya tabii ki kupa almadan hiçbiri başarı sayılmaz ama o kupayı almamız için final oynamaya alışkın olmamaız lazım bi sene çeyrek öbür sene yarı bi bakmışın öbür sene kupayı almışız bunlar tecrübe işi ama biz daha saçma sapan bi gruptan çıkamıyoruz ki kupaya kadar gidelim... Bakalım bu sene nereye kadar gidbileceğiz merak ediyorum takım oturursa çok şaşırabiliriz ben ümitliyim... |
en kötü halimizde bile rakiplerimizden kat be kat üstünüz. |
artık uefayı almak hayal değil gördünüz final kimler arasında oynandı o kupa kartalıma gelecek |
Abi Awrupalilar Futboldan Anliyan Adamlar Ya Baksaniza Bizi Anlayan Onlar! |
Ölümüz yeter... |
Türkiye`de Saat: 16:56 . |