![]() |
Rezillik ! millet sizler duydunuzmu bilmiyorum ama ben dün akşam "verkaç" ta duydum mehmet topuza 11 milyon Euro vermişiz... sizce nekadar mantıklı yoksa nekdar doğru bir kapışma bu fenerle :mad:.. yönetim gitmeli |
:D evet bu haber doru. O adama okdr para veriLiceğine ,, ondan bin kat daha iiLer var tercihLer baska oLabilirdi :) |
Ronaldinho bile 17 milyon euro ya düştü be..11 milyon euro yu versinler üstünü biz tamamlardık..En azından isim yapmış futbolcu.. |
Büyük Harfle Konu açmıyoruz Bilgin olsun arkdşm |
Bundan daha ilgincide kayseri yönetiminin bu rakamı reddetmesi...Hayatlarında o kadar para görmüşler sanki de reddetmişler teklifi.Bizim yaptığımız enayilik,onlarınki salaklık...Allahtan vermemişler, seneye kadar da belki başkan yeniden düşünür ve o paraya rahatlıkla 2 tane süper oyuncu alacağını görür. |
Alıntı:
ya sanane arkadaş demekki para var veriyorlar. size niye tasası düşüyoranlamadım. sırf konu açmak için konu açıyorsunuz ya. Mehmet topuz bencede 15 milyon euro para eder. bu çocuğu kayseriden değilde ispanyadan yada ingiltereden almaya kalksanız kaç para ederdi acaba. sırf türk diye bu cıngalı çıkarmayınız lütfen. ben sayın başkanımızı çok sevmeye başladım. işi öğrenmeye başladı büyük takımın büyük futbolcularla, büyük futbolcuların büyük paralarla alınacağını öğrendi. alsınlar mehmet topuzu ben hemen forma alırım valla. formadan parasını çıkararız onun evvel allah. |
Alıntı:
|
görüyoruz türk oyuncuları örneği batuhan adam fener maçında son dkkalarda pası niye vermedin diye sordu gazeteciler.. kendim dururken niye başkasını yıldız yapayım dedi... bu vaka bana milliyetci olan birisini hatırlatıyo.. bir paşa vardı bi hayali vardı büyük bişi kurim derken neyden oldu .. anladın sen onu |
rezillik bu mu..asıl rezillik ne biliomusun bu akşam ligtvdeydi..ertuğrul bey febeli şuan istanbul b.bde kiralık olan kerimi istemiş olaya bak ya kerimde eer febe beni istemezse gelirim demiş seneye bir tane daha febeli adamımız olcak..antrenöre bak gözünü sevim...böle ezik adamlar alacağımıza topuza 20 versinler razıyım |
Ertuğrul hoca' nın ağzından duymadan butür haberlere inanmıyorum. Ama sen yine bir haber duymuşsun oyalanırsın bir süre... |
Alıntı:
|
Gordon' u Ertuğrul' un istediğine de inanmıyorum zaten. Ben istedim diye de bir laf etmedi. Sen bizi uyuyo zannet, en azından uyurken uyanık geçinenlerden değilim:) |
serdar özkan sezon başındaki gibi oynasın topuza gerek olmaz |
Alıntı:
|
gordonun hikayesini bilmeyen arkadaşlar.. bir birinize laf atmayın kırmayın bir birnizi oonun gelme sebebi garip dirpicin oo hareketinden sonra gelmemsini istemiş yönetim onlarda biz imzayı atırdık parayı vermeyiz diyince gordon geldii ok mi arkdaşlar |
Yazdığın mesajla çelişme Ertuğrul bey istemiş diyosun.(Ertuğrul bey Beşiktaşın hocası değil senin sıra arkadaşın ya o bakımdan o tabirleri rahatça kullanabiliyorsun) Bende buna karşılık hocanın ağzından duymadan istediğine inanmıyorum dedim. Ve de evet çoğu transfer hocanın isteğinden ziyade yönetimin karar verip hocanın sadece onayını almasından sonra gerçekleşiyor bence... |
Alıntı:
|
1 mılyon € luk 11 futbolcu =m.topuz ....buarada cangele 450 bın $ a alınmıs :D |
Alıntı:
Hocayı kötülemek için öne sürdüğün düşünce o senin. Ertuğrul' un kendi kariyeride söz konusu o yüzden o en kaliteli futbolcuları almak ister. Az bi mantık olayı çözmeye yeter zaten. |
eğer doğruysa yasık olmuş o kadar paraya..........:(:( |
doğrudur ertuğrul ,stemiştir kerimi,iice anadolu takımına çewirdi takımı.biri artık dur desin şu transfer yanlışlarına.beşiktaşa yakışır bi hoca gelsin artık.. |
arkadaslar siz gercekten 11 milyon verdiklerine inaniyormusununz???.....kusura bakmayin ama ben 7 miyon bile verseler inanmam 11 milyon ne demek ya 11 milyona avrupadan ne futbolcular alinir yapmayim....ben inanmiyorummm |
Bence taktik icabı yapımış bir teklif sırf eziklerin işini bozmak için daha fazla para harcasınlar diye okadar para olsa oooooo çok güldğm hehuheeee avrupadan iki sağlam oyuncu alınır belkide üç :rofl: |
zaten toplasan okadar paramız war onuda topuzamı wermişiz :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sanki transferleri celal kolot ızleyıp almıs gibi konusyosunuz Yönetım kurulu yetkıyı verdı yaptı transferi o yapmasa baskası yapacaktı Tellonun cissenin adını duymusmu acaba daha önce |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
topuza verilecek her paraya deger diego bugun 15 milyon euro diyorlar topuz diegodan bile daha iyi topcu |
başkan kayseri macından once mehmet topuzu kayseri başkanından 11 milyona istedigini ve kabul edilmedigini acıklamıstı. hatta mehmeti alamadık kayseri başkanını transfer ettik diye espiri yapmıstı yani haber dogru.... |
julo baptista 13 milyon € yani bunuda ekliyim jose antonio reyes 9 milyon € |
ya arkadaşlar bence beşiktaş fb mezarlığı olcana versinler topuza 20alsınlar ya hem anlamıyorum neden hep fenerde oynayanlar geliyo bize |
11 Milliyona degmez, bu konunun acilmasi bile ilginc, de inanmiyorum. Önce paramiz yok diyen Yönetim 11 000 000 sokaga atmaz atsa bile 3 - 4 Futbolcuya atar:) |
bizim yönetim gider onu alır zaten.....:( |
Ön Yargı ile yaklaşmak istemiyorum. Bi bildikleri varmı. yoksa yine fener ile rekabermi var orayı çözemedim. durun bakalım hayırlısı olsun... |
şu topuza karşı çıkanlardaki nasıl bi düşünce anlamış değilim bıkmadınız mı ya topuzu almayıp gidip fenerli ezik serhatı mı alalım ya ezişklerden adam almayalım da her adama 5 milyon euro vermeye razıyım..eziklerin altyapısı gibi olduk nerde bıraktıkları adam var alıyoruz yeter ya |
Bizde sıkıldık fenreden adma alınmasına ama Fnereden alınan Nobre şuanda bjkyi zirveye getirdi 2. devre süper maçlar çıkardı lütfen aldığımız adamları küçümsemeyelim Mehmet Topuzada 11milyon$ verilmez gidin reyesi baptistayı ve kaç oyuncu daha alınır öle onları alalım daha iyi |
ya evet 11 biraz fazla gibi gelio olabilir kulağa ama beşiktaşın mutlaka yapması gereken bi transfer olduunu düşünüyorum. ön liberoda oynatıldığı takdirde beşiktaşın hem defansif hem ofansif gücü ikiye katlanır...al koy ön liberoya, bek\'te sakatlık mı var ceza mı var ? o vakit hiç çekinmeden küt diye çek adamı bek\'e....zaten bek ve ön libero problemimiz olduğunu düşünüyorum ve bu adam bu iki bölgede de gayet iyi...ve bu bölgelere iyi adam bulmak oldukça zor...bulsanız bile emin olun topuz kadar çok yönlü ve genç bi yabancı oyuncuyu 11m a fln vermezler adama. ayrıca yabancı kontenjanından da yememiş oluruz...ve eminim şu an mehmet topuza o parayı verip kim alırsa bikaç yıla kalmaz çıkarır o parayı arkadaşlar....çok eminim bundan bakın biraz düşünün gerçekten de ilaç gibi bi transfer ve finansal olarak da gayet başarılı bi yatırım olur.... |
| Türkiye`de Saat: 23:40 . |