![]() |
Alıntı:
|
Gordon' u Ertuğrul' un istediğine de inanmıyorum zaten. Ben istedim diye de bir laf etmedi. Sen bizi uyuyo zannet, en azından uyurken uyanık geçinenlerden değilim:) |
serdar özkan sezon başındaki gibi oynasın topuza gerek olmaz |
Alıntı:
|
gordonun hikayesini bilmeyen arkadaşlar.. bir birinize laf atmayın kırmayın bir birnizi oonun gelme sebebi garip dirpicin oo hareketinden sonra gelmemsini istemiş yönetim onlarda biz imzayı atırdık parayı vermeyiz diyince gordon geldii ok mi arkdaşlar |
Yazdığın mesajla çelişme Ertuğrul bey istemiş diyosun.(Ertuğrul bey Beşiktaşın hocası değil senin sıra arkadaşın ya o bakımdan o tabirleri rahatça kullanabiliyorsun) Bende buna karşılık hocanın ağzından duymadan istediğine inanmıyorum dedim. Ve de evet çoğu transfer hocanın isteğinden ziyade yönetimin karar verip hocanın sadece onayını almasından sonra gerçekleşiyor bence... |
Alıntı:
|
1 mılyon € luk 11 futbolcu =m.topuz ....buarada cangele 450 bın $ a alınmıs :D |
Alıntı:
Hocayı kötülemek için öne sürdüğün düşünce o senin. Ertuğrul' un kendi kariyeride söz konusu o yüzden o en kaliteli futbolcuları almak ister. Az bi mantık olayı çözmeye yeter zaten. |
eğer doğruysa yasık olmuş o kadar paraya..........:(:( |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |