![]() |
satın abi 15 milyon € belk ide 20 bile gider :D |
boboyu 10 milyon dolara satacaklarda ne olacak avrupadan 10 milyon dolara daha iyisini alabiliyormuyuz sanki ilhan mansız ve jhon carew de düştüğümüz hataya düşmek istemiyoruz para için oyuncu satılmaz. seneye şampiyonlar liginde oynar ozaman değeri 20 milyon dolar olur bunu iyi hesaplamalılar... |
dünkü maçtan sonra degerı bizim gözumuzde bi kat daha arttı |
ii bi paraya gitsinn |
Alıntı:
|
hocam bobo iyi bir beşiktaşlı dün röportajı vardı beşiktaşta şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmem ancak beni kovalarsa giderim demiş. Şimdi lideriz durumumuz iyi fikstür avantajımız da var eğer şampiyon olursak adam ben misyonumu tamamladım gidiyorum derse nasıl tutacaksınız. Eğer marsilya çok istiyorsa ve cisseyi göndereceklerse takas+para olarak bobo verilebilir diye düşünüyorum. Cisse de ne olur du bee ne de olsa fener siyah sever!!! |
Kafasi karisik oldu kesin fakat bence Fransiz ligine gidecekse birisi dur demesi lazim. Ingiltere, Italya, Ispanya veyat alman liginden takim istemiyorsa, de iyi bir takim olmasi lazim yoksa niye gidecek? gitmesin derim, kendisine zarar eder. Hem Stadimiz da yenilenecek oh OTUR OTURDUN YERDE GENC |
bence kessinlikle satılmamalı!! |
bizim yönetcimizler yine 10milyondan asa satarlar ..zaten herseye iyi yapiyorlar ya ondan ...ve baska bir transfer olursa paraya bana verin ben daha iysini getiririm :biggrin: |
kafasının karışık olduguna inanmıyorum o beşiktaşı beşiktaşta onu seviyor bence en az bir sene daha kalmalı |
Bence sezon sonu garantı gıdecek 10 mılyon euro iyi ama yonetım o parayı napacak acaba m.topuza 12 mılyon euro falan vermesınlerde yazın ıyıce arastırıp ıyı bır adam almalılar yada borcların bırazını odemelıler |
bobo bence gitmeli bobo bence çok yetenekli bir futbolcu ama dönemine göre. bence beşiktaştan giderek hem kendine hem de beşiktaşa faydalı olur.yurt dışına giderek kendini geliştire bilir .ilerde brezilyanın milli takımında da yıldızı parlar... |
önce yerine çok daha iyisi bulunup satılmalı... dikkat önce daha iyisi |
boboyu çok seviyorum ama sezon sonu gider gitmelide bence artık ondan bize hayır gelmez çünkü aklını çeldiler 10 milyon iyi para o gitsin daha iyisini alsınlar o paraya |
"boboyu satanı biz de satarız". |
15 milyon euro yu verene hemen vermek lazım durmaya gerek yok . |
bana göre eğer gitmek istiyosa kapı açık hakikaten gitmek istiypsa zaten bi hayrı dokunmaz |
Büyük takım iyi topçularını iyi fiyata satarak gelir elde etmez! nihatı da zamanında para uğruna verdilerde yerini kimle doldurdular allah aşkına! bobo bize lazım.ve performansı iyide olduğu sürece,Beşiktaşımda mutlu olduğu sürece SATILMAMALI |
Hayır karşıyım abi adam değerli bir oyuncu bizden ucuza kopartıp 2 yıl sonra iki katına satar bunlar o kadar parada vereceklerini sanmam |
boboyu satalım diyenlere soruyorum yönetim o parayı sizce ne yapacak... rico,gordon,higuen.ailton,diatta gibi oyuncuları transfer edecek paralar uçup gidecek...avrupadan büyük oyuncu beşiktaşa gelemz zaten iyi oyuncular türkiye liginde oynamk istemiyorlar bir de t.direktör meselesi var ertuğrul sağlam da söz geçiremeyeceğini bildiğinden yıldız transfere karşı çıkar yıldız transferi büyük teknik direktörler sayesinde yapabiliriz |
Alıntı:
|
bencede bobo kalmalı gittikçe kendini geliştiren bir oyuncu bu yüzden beşiktaşımız ondan daha çok faydalanaçaktır bence kalmalı... |
bence satılmalı ama iyi paraya inşallah bizi şampiyon yapıp gidecek.milli takıma çağırılmış olması oynamasa dahi bir vizyon yaptı.bence büyük ihtimalle lyon a satıcaklar.geçen bi haber okudum.bobo lyon un transfer listesinde 1 numaradaymış.benzamayı barca vericekler sanırım.onun yerinede bobo olcak. |
iyibir fiyata satılmalı... bunca transfer haberinden sonra performans veremeyebileir |
bobo kalsın ya satmasınlar |
Eğer bu sene Bobo'yu satamazsak seneye satamayacağız. Adam öyle bir havaya girdiki, bu takımda oynayarak kendimi harcıyorum diye düşünüyor bence. Hatta şimdiden ön anlaşma yapılmalı ve sezon sonunda gönderilmelidir. |
Hayır, Bobo'yu rahat bırakın, olmaz yahu :/ |
Alıntı:
|
valencia versin zigiçi alsın boboyu... |
artık bobo ya teşşekkür edip satmamız lazım hem onun açısındanda iyi olur zaten aklı avrupadadır. |
keşke bole genc yetenekleri elimizde tutabilsek ama olmuyor işte.satılcakta ne olacak sanki o paraya daha iyi birisinimi alıcaz.gordonlara higuenlere sacılacak paralar yazık böyle yönetime YETER ARTIK YÖNETİM İSTİFA |
bobo gitmeli bence para kazandirmali kulube kalipta beşiktaş ta turkiye liginde kendini yok edeceğine acilmali avrupaya hec olmsa madiyeten faydasi olur kalirsa turkiyede yazik olur :bebored: |
[quote=zorro;591830]yolcudur abbas bağlasan durmaz herif daha oynamıyo baksanıza bence 10 milyon euroya satsınlar[/quote= aynen katılıyorum:sheep: |
bobo yu 10 milyon dan aşşağıya satmayacaklar. ayrıca takımdan ayrılacaklarda belli. hatta alınacak olanlar bile belli ama bekleyelim bakalım paramız yetecekmi ? mehmet topuz ile yattaraya. |
tamam bobo iyi forvet turkıyenın en ıyı forvet ama klubun yararı acısından satılmalı cunku holosko alındı holosko hem kendı gol atıor hemde nobreye attırıyor ama BOBO SATILMAyARAK ta dewam edılebılır 1 sezon daha beklerse daha degerlkenebılır dıe dusuom ama yaşlanma durumu var 28 olur seneye |
fazla abartilmis bobo türkiyeye göre iyi oyuncu ama primera divisionda oynayabilecegini hic sanmiyorum daha iyi oyuncular var hem valencia su an asagi siralarda nolacak koeman gelip boboyu alinca bobomu kurtaracak bos bu isler bos. o kadar iyi oyunculari var hangisi ile baslayim bilmiyorumki david villa, vicente, silva, baraja, edu, joaquin.. bunlar kurtaramadida bobomu kurtaracak. |
Türkiye`de Saat: 08:48 . |