![]() |
Avrupa'nın 3 Devi BOBO'ya Talip ... AVRUPA'NIN 3 DEVİ BOBO'YA TALİP... Eurosport'a açıklamada bulunan menajer, "Koeman, Bobo'yu çok istiyor. Ama Bobo'yu isteyen kulübün Beşiktaş ile temasa geçmesi lazım. Valencia yetkilileri bize önümüzdeki günlerde kulüp ile görüşmelere başlayacaklarını söylediler" dedi. Haberde ise Marsilya'nın Cisse ve Niang'dan birini sezon sonunda iyi bir fiyata satarak yerine Bobo'yu almayı planladığı belirtildi. 15 MİLYON EURO OLABİLİR Eurosport'un internet sitesindeki haberde Marsilya'nın sekiz milyon eurodan açacağı pazarlık kapısının, Valencia ve Hertha Berlin'in de devreye girmesiyle 15 milyon euroya kadar yükselebileceği yazıldı. Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Bobo'yu alabilmek için ciddi bir rakamı gözden çıkartabileceği ve Beşiktaş ile daha önce temasa geçmesinin avantajını taşıyan Marsilya'nın İspanyol kulübünün devreye girmesinin ardından işinin zor olduğu belirtildi. Öte yandan Brezilya Milli Takımı'na çağrılmasının ve büyük kulüplerin listesine girmesinin ardından Beşiktaş'ın bir türlü verim alamadığı yıldız futbolcu, dün de sakat olduğu gerekçesiyle forma giymedi. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklar, Bobo hakkında, "Transferini düşündüğü için kendisini riske etmez. Bundan sonra Bobo'dan bize hayır yok" görüşünü bildiriyorlar. |
hyr yhaa bobo bnce gitmemeli smdi brezilya milli takımına cagrıldı motivasyon olarak iidir vve kendini begendirmeye calısacaktır bu sayede gol atacaktır inş. bnce gitmesn |
bence satilmali iyi bir fiyati bobodan daha hayir gelmez |
yolcudur abbas bağlasan durmaz herif daha oynamıyo baksanıza bence 10 milyon euroya satsınlar |
avrupa nın devleri bunlarmı o zaman biz ne oluyoruz ? bobo bunlar dev diye gidiyorsa avrupaya yazık kendine gitsin gitsin bakalım cok arar burayı bu taraftarı insan biraz paradan çok atmosferi düşünür hıh :( |
bencede yolcu bobo |
kesin satılmalı çünkü transfer teklifleri bobonunaklını karıştırmış belli o yüsden satılmalı onun yerine güsel bir forvet alabiliris nobrede kendini buldu oooo da ne işte böle giderse bobo satsınlar güsel bir paraya |
Valla bu haberler gerçekse,10-15 milyon eurolardan bahsediliyorsa hemen satılmalı bobo.Seneye tabi bu saatten sonra satamayız zaten...Onun yerinede gerçek bir santrafor almalıyız.O parayada süper santraforlar var valla.Hatta üstüne para kalır bi tanede süper bi sol bek alabiliriz...Holoskoda bobonun yerini rahatlıkla doldurabilir bence. |
gitsin bence |
bundan snra bize hayrı dokunmaz adam gitmek istiyor sakatım ayağına maçlara çıkmıyo en iisi güzel bi fiyata satmak ama baika adam satmamak lazım seneyede boboyu satıp yerine onun parasıyla güzel transferler yapılmalı..para için tello cisse delgado gibi adamları elden çıkarmamalıyız |
güle güle bobo bu saaten sora bize faydalı olamazsın zaten bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz |
daha o adam oynamaz satsınlar |
En son ne zaman doğru dürüst oynadığını bile hatırlıyamıyorum. Sezon sonu en uygun teklif verene yolu açık olsun. |
eğerki 15 milyon euro gibi bir rakama hakkaten satarlarsa bu yönetimin büyük bir başarısıdır ve tabiki bobonun bu değere gelmesi büyük bir başarıdır. 15 milyon euro ile kulüp derin bir nefes alır. Bobo zaten bu paranın dahada üstüne satılamaz. kimse bu paranın üstüne çıkacağını sanmıyorum inşallah güzel bir transfer olur. transfer gerçekleşirse büyük ihtimalle sezon sonu mehmet Topuz ve G.ünal'ı alırlar 1 yabancı kontenjanı açık kalır böylece beklerimize veya ortasahaya iyi bir transfer yapabiliriz. |
Valenciya 10 milyon bide Zigic´i versinler olur!!! |
15milyon euro getirene versinler yerine de şöyle siyahi bir arap parçası alsınlar. Ricardinhoda gönderilip lyerine iyi bir ön libero almak lazım |
Yönetim Uyuma.. sat ! |
bobo gitmesinnn :( |
Alıntı:
Çok güzel olur aslındA |
Bobo bu paraya verilmez ise sonra bu paraya alıcı zor bulur. |
öbur sezon bobo'yu bu takımda göremeyecegiz ne yazıkkı |
bencede bobo bjk da misyonunu tamamladı. haberdeki gibi 15 milyon euroya satarlarsa ondan daha iyisini alabirliriz... |
gitsin tabi ya 15 milyon euro ya hemen gökhanla mehmeti alır başkan hem iki tane iyi oyuncumuz olur hemde yabancı kontenjanı açılır |
bu bahsi geçen paralar doğruysa tabii ki satılabilir... |
bobo satılmaı bence 15 miyon € ya süper bi teklif gelcekmiş... on numara valla bobo nun yerine niang gelse şahane olur yaaa |
walla bobo gitmemesi lazımmmmm |
nie gidio ki..adamlar brezilya milli tkımına da çagırıldı besiktas bobo nun deerini bilmeli diolar biz satıorz ondn glcek para yerine onu kullansk daa ii bi sürü gol atablr bnce:s ama kndisi de klmak istemiosa o ayrı mesele tbi.. umarım kalır.. |
utanın be bi kalemde sildiniz bobo'yu...takımdan gitmesini hiç istemiceim 4 adamın en başında bobo gelir...ha ama futbol bu tabi adam gitmek ister avrupada oynamak ister o zaman da bize bobo'ya katkılarından dolayı teşekkür etmek düşer.... bobo 'nun satılması sorun degil de bize mutluluklar yaşatmış bi adama taraftarın böyle satış koyması problem bence...ayrıca bobodan kazancaamız parayla daha ii transfer yapacağımızı iddaa eden arkadaşlara soruyorum: peki bu boboyu alcak kulüpler salak mı arkadaşım?? daha ucuz ve daha iisi varsa onlar nie taa türkiye'de oynayan bi adamın peşine düşüolar?? mantıklı olalım, bobo gayet süper bi adam ama böle süper adamların da türkiye'de kalmalarını beklemek ya da kalmak istemediklerinde bu adamlara kızmak biraz yanlış gelio bana...ha kalır, nasıl kalır? yönetim elindeki cevherin değerini bilir der ki "gitme kardeşim ben vericem sana o parayı yeni sözleşmede, yeni transferler de yapıcaz avrupada başarıya koşucaz merak etme sen..." . ama yok işte o kadar paramız... |
bence satmalıyız onun yerine tanınmış ve daha fazla iş yapabilecek bir forvet almamız lazım |
satılırsa sadece para için satılır holosko ve nobrenin bu uyumu sürerse zaten kalmasına gerek yok unutmayın alttan batuhanda geliyor son üç haftadır bobo oynamasa dahi forvet takır takır işledi bu parayla asıl ihtiyaç olan ortaya ve defansa çok kaliteli 2 futbolcu alınır |
boboya yeni sözleşme teklif edilmeli fiyat arttırılmalı, kayseriden de ricardinho+para karşılığı mehmet topuz alınmalı ....yerse.:) |
satılmasın |
Bobo nn son dönemde performansı çoq düştü.bnce carew gbi satalım ama o parayla aldıımız oyuncuları almaalm.onların çoğu gitti.BEŞİKTAŞLI olabilecek kapasitede olabilecek oyuncu alınmalıdır.bnce Bobo BEŞİKTAŞMIZ da misyonunu tamamlamak üzere.sadece şampiyon yapması kaldı |
bobom hiç biyere gidemez nereye satılıyo ya hayırdır ya.boboyu kimse alamaz bizden hem boboda gitmek istemiyo şu an.paraymış yerim parasını ya noumadan sonra doru düzgün hangi forvet geldi bize bobodan başka.allhınızı severseniz gökan ünalı istiyosunuz size inanamıyorum ya gökan bobodan çokmu ii yaa gökanın hiç bi özelliği yok o adamı mehmet topuz besliyo.yoksa gökanda iş yok bobo ondan bin kat daha ii.yapmayın arkadaşlar bobo bizim herşeyimiz.düşünün biraz bobo bize neler verdi o olmasaydı biz napardık nobre yokken bizi kim kurtarıyodu her maçta holosko yokken kim vardı.boboyu bu şeklde bi kenara atamazsınız o olmasaydı maçta gol atcak adamımız yoktu be önceden.eğer biz geçen sene türkiye kupası alıdysak ligi 2, bitrdiysek bobonun sayesindedir unutmayın.takımda en son gitcek insan o.ahanda buraya yazıyorum bobo gitsin çok arıycaz onu.herkez şu an nobreyle holoskoya güveniyor nasıl olsa onlar var yeter diye düşünüyosunuz.onlarında herlde bi formsuz zamnları olcak.gökan ünalmış hey alhım ya.hernese boboyu satanı varyaa mıhlarım valla billah:motz: |
Topuz 11 milyon Euro ise Bobo için 15 milyon az bana göre.. Arada siklet farkı var :) |
1 yıl daha kalsın sonra satılsın bence |
Bencede satımalı..Adam sonuçta bu işi para için yapıo..1,5 milyon euro nerde 15 milyon euro nerede? İnsanın ister istemez aklı karışıyor.Verim almak zor olur..Satıp isim yapmış bir forvet de alınabilir.. |
Alıntı:
eveet ne dioduk??:rock: |
Bobo yerine delgadoyu versinler :D Hiçbi işe yaramıyo bence :@ kaç haftadır bi gol atmıyo be |
25 milyon verseler ancakk alırlarr:):) |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |