![]() |
Bence sezon sonu garantı gıdecek 10 mılyon euro iyi ama yonetım o parayı napacak acaba m.topuza 12 mılyon euro falan vermesınlerde yazın ıyıce arastırıp ıyı bır adam almalılar yada borcların bırazını odemelıler |
bobo bence gitmeli bobo bence çok yetenekli bir futbolcu ama dönemine göre. bence beşiktaştan giderek hem kendine hem de beşiktaşa faydalı olur.yurt dışına giderek kendini geliştire bilir .ilerde brezilyanın milli takımında da yıldızı parlar... |
önce yerine çok daha iyisi bulunup satılmalı... dikkat önce daha iyisi |
boboyu çok seviyorum ama sezon sonu gider gitmelide bence artık ondan bize hayır gelmez çünkü aklını çeldiler 10 milyon iyi para o gitsin daha iyisini alsınlar o paraya |
"boboyu satanı biz de satarız". |
15 milyon euro yu verene hemen vermek lazım durmaya gerek yok . |
bana göre eğer gitmek istiyosa kapı açık hakikaten gitmek istiypsa zaten bi hayrı dokunmaz |
Büyük takım iyi topçularını iyi fiyata satarak gelir elde etmez! nihatı da zamanında para uğruna verdilerde yerini kimle doldurdular allah aşkına! bobo bize lazım.ve performansı iyide olduğu sürece,Beşiktaşımda mutlu olduğu sürece SATILMAMALI |
Hayır karşıyım abi adam değerli bir oyuncu bizden ucuza kopartıp 2 yıl sonra iki katına satar bunlar o kadar parada vereceklerini sanmam |
boboyu satalım diyenlere soruyorum yönetim o parayı sizce ne yapacak... rico,gordon,higuen.ailton,diatta gibi oyuncuları transfer edecek paralar uçup gidecek...avrupadan büyük oyuncu beşiktaşa gelemz zaten iyi oyuncular türkiye liginde oynamk istemiyorlar bir de t.direktör meselesi var ertuğrul sağlam da söz geçiremeyeceğini bildiğinden yıldız transfere karşı çıkar yıldız transferi büyük teknik direktörler sayesinde yapabiliriz |
Türkiye`de Saat: 04:40 . |