![]() |
GITMESI GEREK OYUNCULAR, RÜSTÜ,HAKAN ARIKAN, GÖKHAN ZAN,BAKI,IBRAHIM KAS,IBRAHIM ÜZÜLMEZ, SCHILDENFELD, DELGADO,RICKARDINHO,CISSE,MEHMET YOZGATLI,MEHMET SEDEF,ALI TANDOGAN, BOBO,NOBRE ALINMASI GEREKEN OYUNCULAR DEFANSTAN KAYSERIDEN AYDIN,BURSADAN EGEMEN,ÖMER AYSAN,SIVASTAN HAYRETTIN,OFTASTAN GIRAY KACAR, SOL BEKE GALATASARAYLI HAKAN BALTA, YADA ERCIYESTEN KÖKSAL SÜPER OYUNCU ORTA SAG,MEHMET TOPUZ,FATIH CEYLAN,TRABZONDAN MUSTAFA KECELI,MANISADAN UGUR INCEMAN VE SELCUK INAN,ANKARDAN BILAL,OFTASTAN SERKAN ATAK,DENIZLIDEN SERHAT GÜLPINAR,ANKARAGÜCÜNDEN GÖKHAN EMRECIKSIN,GAZIANTEPTEN EKREM DAG,ISTANBUL BELEDIYEDEN ERMAN KILIC, FORVET BOBO NUN YERINE CELTIK TEN MC DOLAND SÜPER GOLCÜ PORTO DAN LOPEZ,YADA MARSILYADAN NIANG ALINMASINI ISTIYORUM NOBRE NIN YERINE UMUT BULUT,SERHAT AKIN,YADA HALIL ALTINTOP 4 GÖLCÜMÜZ OLMASI GEREKIYOR DIYERIDE KAYSERIDEN GÖKHAN ÜNAL KALECIDE SAKARYALI BORA MÜNENMEL KALECI ARKADASLAR SENEYE GENIS KADRO KURMAMIZ GEREKIYOR,BU SENE KADRO YETERSIZLIKTEN IYI DEGILIZ,FENERIN GALATASARAYIN KADROLARI GENIS,BIZDE DELGADO SAKATLANDIMI KIMI KOYACAGIZ ORTA SAGMIZ YOKKI,DOLAYISIYLA SENEYE GÜCLÜ VE YETERLI KADROYLA GIRMEMIZ GEREKIYOR,AYRICA BU OYUNCULARI ALIRSAK BESIKTASI KIMSE TUTAMAZ GÜVENIN BANA BU OYUNCULAR SÜPER HEPSINI IZLIYORUM |
aydın,cisse ve ibrahim kaş bence kalmalı kesinlikle gayet iyi oynuyolar.aydın ve kaş ta gelecek vaat eden oyuncular arasında |
büyük harfle konu açmayalım. |
Alı Tandogan,Aydın,Rıcardınho ve rüştüye katılıyorum alınacak oyuncular mehmet topuz toledo veya hayrettin yerlikaya önliberoya uğur inceman ibbden erman kılıç takip ediyorum süper oynuyor veya bilal kısa |
Genç oyuncularımızı kesinlikle göndermemeliyiz.Onlar bizim geleceğimiz.Gitmesi gereken tek oyuncu M.Yozgatlı olabilir. Manisa'da oturduğumdan maçlar ahep gidiyorum.İnanın Uğur İnceman 10 metreye kadar pas bile atamıyor. Alınacak Afrika'dan genç oyuncular alınabilir... |
Cisse'yi satıp yerine kimi alacaksın? Hem satsak ne oluyor adamları biz oynatamıyoruz bence. Burak gitti costu. keza İbrahim akın aynen. Bence Ertugrul saglam erken gelmiştir . onun pişmesi için bir iki yıl sabredecegiz ne olursa olsun. |
Beşiktaş bunları gönderip dediğin oyuncuları alırsa anadolu kulüünden farkı kalmaz valla...Aydın,Cisse,Serdar Kurtuluş,İ.Kaş,Rüştü...Türkiyede bunlardan kaç tane var Allahaşkına... |
bence rüştü,ricardinho,mehmet yozgatlı ve baki gitmeli onun yerine topuz,gökhan ünal ve antep den bekir gelmesi lazım |
kardeş hayrola menajer misin yoksa?:D |
Alıntı:
|
20 tane isim yazmışsınız bir takımda bu kadar transfer olur mu? ayrıca bu isimlerin hangisi Şampiyonlar Ligi baskısı kaldırabilir onuda düşünmek lazım. |
hepsini anladımda cisse ve serdar kurtuluşu anlayamadım adamlar ne güzel oynuyo sakatlık geçirdiler her sakatlık geçiren gönderilir mi takımdan? |
:D baki gitmeLi sewiyom ama daha cok zarar gormesini istemiyom :) |
Alıntı:
bir kız anLadı bir siz anLamadınız tüh size :D:D:D:D |
Alıntı:
Yav amma çok biliyorsun be birader .Çok bilmiş doğuştan teknik direktör kardeş söylesene bir bukadar adamı gönderip yerine senin istediklerini almanın maliyetini .Şampiyonluğa giderken boş konuşmayın takımın içine nifak sokmayın ,bu futbolcular bir şekilde forumlarda yazılanları duyuyorlar yazdıklarınıza dikkat edin şampiyonluğa az kalmışken morallerini bozmayın . Varya takımın yıllardır başarısız olmasının sebebi senin gibi sözde Beşiktaş taraftarlarıdır. KAPATIN TRANSFER KONUSUNU SEZON SONUNA KADAR. |
valla arkadaşlar onu bunu bilmem bence lucesku yu bırakmamalıydık adam süper tek. dir. takımın başında olsa çok şey değişir inanın. dikkat edin onun zamanında futbolcular ne kadar istekliydi. |
Alıntı:
ve seninde dediğin gibi sakatlıktan yeni çıkan bi futbolcu tam verim veremez zamana bırakmalı. inş herşey yoluna girer. |
şu saatte ne transferi bu ya kimi teknik direktörü yolluyo kimi oyuncuları Alooooooo takım şampiyonluğa gidiyor haberiniz var dimi uyanın be |
senin futbol anlayişina ne demeliyim ben bilmiyorum aydın diyorsun ya ayıp ya aydını sen ne zaman izledin de konüşüyon çok saçma bi konu orda aydını gördüm devamını okumadım bile sana denebilecek bi laf var hadi len ordan |
Aydın-Cisse-Kaş-Rüştü-Kurtuluş isimlerinin gönderilmesi fikrine kesinlikle katılmıyorum... |
bazi arkadaslarin futbol anlayasini anliyamiyorum..... kas, cisse, aydin ve hele SERDAR KURTULUS gibi birsini gönderilinir mi????????????????? |
ya bu mantıkla nereye kadar gideriz bilmiyorum... elindeki genç yetenekleri satıp topçu alacaksınız bu hangi futbol anlayışında var.. bu serdar değilmiydi ligin 6 haftasından yaptığı ortalarla sana 3 maç kazandıran.. rüştü değilmiydi yaptığı kurtarışlarla kazanmayı sağlayan... elinde futbolcun yokken kimi oynattın bakiyi ne oldu kötümü oynuyor baki iyimi oynuyor efet. tamam zaman zaman hataları oluyor ve olacaktırda bunlar futbolda olan şeyler.. ama kimse baki kadar sahada mücadele etmiyor o kadar yedek kalmasına rağmen.. hala baki gitsin diuenler varmı... |
Beşiktaşımıza gönül veren sevgili taraftarlar şampiyonluğa gittiğim şu aralar bu nasıl konu açmaktır anlamakta güçlük çekiyorum öncelikle şuanda takımızmız için ter döken bu adlarını vermiş olduğunuz oyuncular kaldıki bazı isimlere ben de katılmakla beraber yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. |
Alıntı:
Rüştü tecrübeli, yerli olduğu için takımda kalması gerekli bir oyuncu. Ankaraspor'dan Bilal, bırakın Beşiktaş ta oynamayı Beşiktaş PAF takımında bile 18 e zor girer. fb altyapısından yetişmiş bir oyuncu bilal. Trabzondan Umut Bulut ise yetenekli olarak düşünülür ama hiç bir zaman bu yeteneğini kullanamadı. Bence yeteneklide değil. arada iyi maçlar oynuyor ama Beşiktaş ta asla oynayamaz. Ankaragücü nde oynarken Ümit Milli takıma seçildi o kadar. Kayseri den Aydın, fatih caylan ve Gökhan Ünal ise, 3 büyükler de iş yapamaz. Küçük takımın büyük oyuncuları ama büyük takımda oynamazlar. Bursa dan Ömer aysan ve Egemen asla Beşiktaş ın oyuncusu olamazlar. İyi oyuncular değiller. Sivastan Musa Aydın samsunspordan yetişme ve küçük takımların iyi oyuncusu, asla 3 büyüklerde oynayamaz. Hayrettin vasat bir oyuncu. İstanbulspor da oynayan erman bizde bırakın 24 kişilik kadroyu 36 kişilik kadro olsa bile ona giremez. Ankaragücünden gökhan inanmadığım bir oyuncu. Bu oyunculari yukarıda gitsin dediğin oyuncuların 10 da 1 i bile olamayacak niitelikteler. Beşiktaş'ın kadrosundaki işe yaramaz dediğin her hangi bir oyuncu bile bu oyuncular ile kıyaslanamaz nitelikte. Yapmayın, bu takım Beşiktaş. bahsi geçen oyuncular Beşiktaş'ı bir adım ileriye taşımak yerine 10 adım geriye götürürler. Beşiktaş'ın hedefi Lig de başarı ise, Avrupa da başarı ise bu oyuncuların kulüpten içeri alınmamaları gerekir. Bu oyuncuları hedefsiz bir takımın oyuncuları olur. Mehmet Topuz iyi bir oyuncu (Asla 11 milyon € etmez), Manisadan Selçuk inan ve Uğur İnceman ise kısmen genç ve yetenekliler, Antalya dan Uğur, iyi bir yedek olabilir, G. Antep ten ekrem de iyi bir yedek olur. |
nedense bu gokhan unal ve mehmet topuzu kım alırsa elınde patlayacagına ınanıyorum.cısse konusuna hıc katılmıyorum |
"Besıktasa yakısmayan oyuncular sunlar . Alı Tandogan,Aydın,Rıcardınho,Mehmet Sedef,Cısse,İbrahım Kas,Rüstü,Serdar Kurtulus, bunlar gıtmelı bu oyuncular Gelen ve Besıktasa yakısan oyuncular ıse, Ankaradan Bılal,Trabzondan Umut Bulut,Kayserıden Aydın.Mehmet Topuz.Gökhan Ünal.Fatıh Ceylan. Bursadan Ömer Aysan Ve Egemen,Sıvastan Hayrettın,Antalyadan Ugur Kavuk,Manısadan Ugur Inceman Ve Selcuk Inan,Istanbul Beledıyeden Efe Ve Erman Kılıc,Sıvastan Musa Aydın,Ankaragücünden Gökhan Emrecıksın,Gazıantepten Ekrem" burdan cisse aydın kaş ve kurtuşu gitmez gidemez... gelenlerdende sadece mehmet topuz mantıklı diğerleriş sıradan topcular bizi kaldıramaz.. |
Alıntı:
|
ucuz futbolcu istemiyoruz diyorsun ufak kuluplerde ancak yıldız olabilecek isimler sayıyorsun mehemt topuz ve bi kac futbolcu hariç diğerleri beşiktaşa alınması abes kacacak futbolculardır cisse sakatlanmasa oynadıgı futbolda ortada neye göre yorum yapıyorsun anlamadım |
bence sen cok fazla managerlik oyunu oynuyorsun cisse serdar aydın rüştü bu isimleri ru takımdan gondermek bence sacmalık ... |
arkadaşım yazdığın o futbolcuları alırsak sıradan bir anadolu takımından farkımız kalmaz. beşiktaşımda kimi görmek istediğime gelince yıllardır hep hayallerimi süsler totti ve trezegue |
Cisse ,Serdar Kurtuluş ,Aydın ve İbrahim Kaş'ı nasıl bu takıma yakıştırmayanlar çıkabiliyor anlamıyorum... |
Alıntı:
gitmesi gereken 8 tane profesyonel oyuncu saydın.ki bu oyuncular şu anda Beşiktaşı lider yaptılar.Gelmesi gereken en az 6 tane ikinci ligde oynayan oyuncu saydın. |
Alıntı:
|
futbolu bilmeden konuşma bu bir ikincisi konu açıp rezil olma ricardinho gibi kaç oyuncu getirebilirsin ki beşiktaşa gönderiyosun Rüştüyü alsan kimi getircen aydın bu ülkenin en iyi sol kanat adayı cisse yerine vieirayı mı getircende yolluyon ali tandoğan'ı gönderirsen yerine zaten muslu nalbantoglu veya mehmet topuzu alabilirsin diğer dediğin oyuncular saçmalık zaten bence bu konu kapatılsın. |
bu yolladıkların ve bu aldıklarınla buyuk ihtimal şampiyonlar ligini alırız!!! |
Alıntı:
|
sen futboldan mı anlamıyorsun yoksa sırf yazmak için mi yazdın kardeş serdar kurtuluş nereye gidiyor?hem genç hem yetenekli hemde ön libero ve sag kanatta oynuyor trde bütün bu özelliklere sahip böyle oyuncu varmı ya Allah aşkına |
PSV den Gomez, Farfan, Salcido, Mendez |
aydını ve serdarı gönderen bi zihniyeti kesinlikle ciddiye almam.şaka flan mı bu? |
cisseye sen kotu futbolcumu diyorsun serdar kurtulusa aydina rustuye mehmet yozgatliya bunnari yollucaz rustunun yerine zulkufu cissenin yerine ugur incemani serdarin yerine omer aysani koyacaz peki bisi dicem bu saydigin oyuncularin takimlari ne halde su anda turkiye liginde haberin varmi senin guzel kardesim bu adam ya bizle dalga geciyor yada baska takim taraftari gelip bizle egleniyor burda |
Türkiye`de Saat: 11:48 . |