![]() |
20 tane isim yazmışsınız bir takımda bu kadar transfer olur mu? ayrıca bu isimlerin hangisi Şampiyonlar Ligi baskısı kaldırabilir onuda düşünmek lazım. |
hepsini anladımda cisse ve serdar kurtuluşu anlayamadım adamlar ne güzel oynuyo sakatlık geçirdiler her sakatlık geçiren gönderilir mi takımdan? |
:D baki gitmeLi sewiyom ama daha cok zarar gormesini istemiyom :) |
Alıntı:
bir kız anLadı bir siz anLamadınız tüh size :D:D:D:D |
Alıntı:
Yav amma çok biliyorsun be birader .Çok bilmiş doğuştan teknik direktör kardeş söylesene bir bukadar adamı gönderip yerine senin istediklerini almanın maliyetini .Şampiyonluğa giderken boş konuşmayın takımın içine nifak sokmayın ,bu futbolcular bir şekilde forumlarda yazılanları duyuyorlar yazdıklarınıza dikkat edin şampiyonluğa az kalmışken morallerini bozmayın . Varya takımın yıllardır başarısız olmasının sebebi senin gibi sözde Beşiktaş taraftarlarıdır. KAPATIN TRANSFER KONUSUNU SEZON SONUNA KADAR. |
valla arkadaşlar onu bunu bilmem bence lucesku yu bırakmamalıydık adam süper tek. dir. takımın başında olsa çok şey değişir inanın. dikkat edin onun zamanında futbolcular ne kadar istekliydi. |
Alıntı:
ve seninde dediğin gibi sakatlıktan yeni çıkan bi futbolcu tam verim veremez zamana bırakmalı. inş herşey yoluna girer. |
şu saatte ne transferi bu ya kimi teknik direktörü yolluyo kimi oyuncuları Alooooooo takım şampiyonluğa gidiyor haberiniz var dimi uyanın be |
senin futbol anlayişina ne demeliyim ben bilmiyorum aydın diyorsun ya ayıp ya aydını sen ne zaman izledin de konüşüyon çok saçma bi konu orda aydını gördüm devamını okumadım bile sana denebilecek bi laf var hadi len ordan |
Aydın-Cisse-Kaş-Rüştü-Kurtuluş isimlerinin gönderilmesi fikrine kesinlikle katılmıyorum... |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |