![]() |
yok artık bizim tüpçü akkıllanmıstır yapmaz eski hatalarını gerçi geçmişte o kadar cok yanlıs yapıldıki simdi haberlere şüpheyle bakıyooruz buna bile:) |
Kasap yaa bu adam.Bize yakışmaz... |
umarım yalan haberdir ... gereksiz adamlar zaten hala mevcut aymanda bunlardan biri olur .. |
Ayman'ı alacağına Koray'ı tekrar kadroya katsalar iki katı daha verim alırlar. Haber doğru değildir zaten ama gündeme gelmesi bile saçma.. |
zuhaa ayman baki bile daha iyi :D |
gelecek sene yine şampiyonlar liginde olucaz büyük ihtimall takımımızın avrupada başarılar elde etmesi için daha iyi futbolculara ihtiyacı var aymanla filan olucak iş değil bu inş. gelecek sene yönetim takıma yararı dokunucak nokta transferler yapar boşa para harcamaz |
Geleceğin kadrosunu oluşturacağız diyip ayman mayman la uğraşıolarsa yazık.. |
yalan haber olmasını umuyorum ama fenerbahçe eskilerini transfer eden yönetim aymanı alırsa kimse şaşırmasın bu yönetim adamı kanser eder önümüzdeki sene 3-4 transfer başarı için yeter |
boyle haber yapan gazetecileri napmalı bilmiyorum. sanırım Allah akıl dagıtırken onlar uyuyodu :D beyinsiz medya istemiyoruz!!! |
ayman kim yaws beşiktaşta oynayacak oyuncumu o ve neresi yıldız oyuncu onun anlamadım asparagas haber |
Türkiye`de Saat: 16:47 . |