![]() |
özerin bize katkısı büyük olur görüşündeyim |
Çok iyi bir iş yapmış olur yönetim.Kesinlikle alınmalı,çok iyi bir alternatif olur bence.Yetenekleri üst düzeyde,bileklerine çok hakim bir oyuncu,çalımları sergene benziyor.Delgado oynamadığı zamanlarda onun yerinde bile oynayabilir.Nede olsa seneye rico paşa gidecek,oraya bir adam almamız şart.Bu da özer olabilir,nuri şahin olabilir.Ama özer bu kadar yakınken kaçırmayalım derim... |
bukadarmi iyi bu cocuk yani ben neden farketmiedim simdiye kadar |
Lİg başında gs ile anlaştılar öyle bılıyorum onun karşılığında emre aşık ve necatı yı verdıle.Necatı gerı döndu ama sanmıyorum bıze bırakmazlar ama buda yönetımın kabılıyetıne ve ankaraspor yönetımını ıkna etmeye bağlı.BU arada yattara türk oluyormuş. |
özer çok iyi bir transfer olur ayak bilekleri çok iyi orta sahada topla çok iyi alınırsa büyük iş yapmış olunur inşallah kaçırılmaz |
arkadaşların yorumlarına göre iyi bir futbolcuya benziyor hatta bazı arkadaşlar delgadoya c.ronaldaya felan benzetmişler madem öyle hemen işi bitirilsin :) |
Alıntı:
|
özeri tanımıyorum fakat bizim ihtiyacımız olan bana göre orta sahada dewamlı pires yapabilen calıskan bir oyuncu nobrenin orta saha versiyonu gibi bişey :) |
kimmiş bu eleman yaa. hiç duymadım |
Youtubede bi izleyin derim şu adamı.Tabiiki 5 dk'lık görüntülerle oyuncu alınmaz ama bu çocuk gerçekten kendini belli ediyor...Bizim küçük muhammedin büyük hali gibi,helede bilek hareketleri,rakibi çıldırtan çalımları falan... |
Türkiye`de Saat: 07:24 . |