![]() |
En son Emerson İtalyan takımından ayrılması neredeyse kesinleşen Brezilyalı ile temasa geçen siyah-beyazlı yöneticiler, tecrübeli orta saha oyuncusundan ‘gelirim’ cevabı aldı GELECEK sezon kadrosunda büyük oranda revizyona gidecek olan Beşiktaş’ta son aday Milan’ın 32 yaşındaki futbolcusu Emerson. Almanya pasaportu da taşıyan Brezilyalı yıldız ile temasa geçen ve ‘Oturup konuşalım. Şartlarda anlaşırsak neden olmasın, Türkiye’de top oynayan vatandaşlarımdan iyi haberler oluyorum’ cevabını alan Beşiktaşlı yöneticiler birkaç gün içinde yüz yüze görüşmesi bekleniyor. BEŞİKTAŞ’ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Mario Berk, telefonda konuştuğu Emerson ile önümüzdeki günlerde Milan’a giderek pazarlık masasına oturacak. Berk, Brezilyalı yıldızın menajeri Gilmar Isaias Jara Veloz’un da bulunacağı görüşmede yıllık 2 milyon euro isteyen Emerson’dan indirim isteyecek. MARİO Berk’in menajer Veloz’la transfer için anlaşması durumunda, kariyerinin sonuna yaklaşan Emerson’un bonservis bedeli için aracı olmasını isteyeceği öğrenildi. Zira Milan Brezilyalı yıldızın bonservisi için kapıyı 4.5 milyon eurodan açıyor. Beşiktaş’ın bu miktarı çok bulduğu ve 2 milyon eurodan fazla bonservis bedeli ödemek istemediği belirtildi. Bu transferde Beşiktaş’ın en büyük şansı ise Emerson’un Türkiye’de oynamaya sıcak bakması |
inşallah doğrudur ama sanmıyorum |
kartalımıza böyle yıldız oyuncular gerek.emerson deneyimli ve kimsenin karşı çıkmayacağı bir transfer olur.şayet sakatlık sorunu falan yoksa gelmesini isterim. |
Emerson gelse gelse para için gelir,ama bu para 2 milyon euro değildir bence.Onun gibi topçular en az 3-4 milyon euro ister.Bizimkilerde 2'den daha aşağıya indirmeye çalışıyorlarmış,biraz garip geldi bana.Yalandır... |
32 yaşında carlos gibi emekli olmaya gelir. |
ertuğrul hoca bunuda istemez boşa heveslenmeyin |
emerson tam bir lideve tecrübe abidesi umarım olur dicem ama olmayacağını biliyorum bizde bu yönetim bu antrenör varken yıldız gelmez ancak gordon gibiler gelir |
gelir umarım |
yhaa walla okdr cok sey yazılıoki artık hangisine inancaz bilmiorummm ama hiiçte sanmıorummm emersonu getircekleriniii gne yaln haberdir.aslnda gelse süprr olr |
ya bu emersona iyi topçu diyen arkadaşlar hiç mi futboldan anlamıyorsunuz ya? |
Alıntı:
|
emerson kötü topçu diyenmi olduda saçmalıyo birileri . emerson iyi topçu ama çok yaşlı .emekliliği gelmiş. |
kartalım seninle her yerde her platformda tartışırım bu adamın istatiğine bak öyle gel yanıma.trabzonlu hüseyinden hiç bir farkı yok kazmanında en önde gideni.Ne yazıkki senin gibi düşünenlerde yönetici olmuşlar.Ortasahada diri basan mücadele eden adamlara ihtiyacımız var.32 -33 yaş arası düz yolda yürümeyi bile beceremeyeceklere degil.Alabiliyorsalar alsınlar adam gibi bi ortasaha tabi defansif yönü kuvvetli olmak şartıyla(örnek aurelio tipinde bi adam) |
Alıntı:
Bide Black ben saçmalamıyorum,Allaha şükür okumam yazmam var,arkadaş Emerson'a iyi futbolcu diyenler futboldan anlamıyor dedi,bende ona cevap verdim... |
onur canım kardeşim Allah aşkına bu adamın neyini begeniyorsun?leverkusende romada juventusta realde ve milanda bi tane yaptığı hafızada kalan olumlu birseyini söyle ya.Ya ben monacoda final oynamış cisseyi yeterli görmüyorum.lütfen sizlerde destek olun böyle futbolcular gelmesin bize.İnan bir senenin üzüntüsü öyle kolay çıkmıyo.hala içimden atamadığım bir sürü sıkıntı var.Artık bizim takımında genc ve vizyonu geniş oyunculara ihtiyacı var.Alalım walcottu arsenalden ne bileyim dejegahı wolsburgdan pentelici hertadan adleri leverkusenden,laurseni aston villadan. Manisaya giden koray kardeşimizin günahı ne bu emerson alınacaksa? |
Alıntı:
|
inş gelir güsel futbolcu |
onur anlaştığımız noktalar çok.emersona gelince mevkisi görev olarak sorumluluk isteyen bölge bir defa calım yedimi daha geriye koşamaz zaten defansımız çok kötü daha çok gol yeriz.demek istediğim rakibe her zaman basan pres yapan kaçırdımı kovalayan genc isme ön liberoda ihtiyacımız var buda genc dediğim yine en aşagı 25 26 olmalı.bende Takıma genc yaşlı karmasını luce gibi uygulama taraftarıyım ama kullanılacak yaşlı futbolcuların mevkisi ortasaha olmamalı diye düşünüyorum.stoper olabilir kaleci olabilir forvetin birtaneside tecrübeli olabilir ama ortasaha olmamalı. canım kardeşim kim olursa olsun ama inşallah takımımız başarılı olsun ortak gayemiz bu çünkü. başka bir gün tekrar fikir alışverişinde bulunmak üzere hayırlı günler |
Alıntı:
|
ya bu emersona iyi topçu diyen arkadaşlar hiç mi futboldan anlamıyorsunuz ya? yaw emerson kadar kariyerli bir adam warmı?gökhan zanlamı dewam edceketik?emersonu eleşt,renler futboldan anlamıo bence.. |
Alıntı:
futboldan anlamayan biri varsa o da sensindir heralde... |
Bu arada haberin kaynağı fotospor... |
haha..!!tabii tabii buna inanmayin ya..!!adamlar resmen dalga geciyor..bu adam 2Millyondan daha cok ister ...hemde arkadaslarindan hep iyi seyler duydugnu yazdilar...kimden peki Kleberson yada Ricardinho..adam hayatta gelmez... |
tarlabaşı bi ara buluşalımda bi takım kur bende kurayım halı sahada iş belli olsun ne dersin? |
genelde bu tarz yaşlı oyuncuların büyük miktarlar ödenerek alınmasına karşıyım ama beşiktaş'ın artıkbir yapılanma sürecinde kredi kazanabilmesi için ancak 2 yıl kullanabileceği de olsa böyle 1-2 yıldıza ihtiyacı var, alınırsa en azından 1 yıl da olsa mutlaka katkı yapar... |
Alıntı:
neden kotu topcumu emerson ? |
valla olabilir benim favorim sezon sonu sozlesmesi bitecek olan makalele ama emersonada hayir demem tabi :) |
emersona kazma diyenle tartışmaya bile girmeye gerek yok ertuğrulla kafası çok uyuşuyo belli futbol bilgisi sıfırr adamın:D |
ja emerson kim mi be adam tek milanda real de vallan oynamis hemen yildiz yetenekli anlamina gelmiyo |
alacak kabiliyet varsa yönetimde o zaman kimse karşı çıkmaz ama o yeteneği bizim tüpçü ve tayfasında göremiyorum.. |
Alıntı:
real roma son olarak mılan ayrıca brezılyanın 2006 dünya kupası elemelrı maçlarının hepsınde oynadı ama yaşı sankı daha fazla BENCE alınıcaksa MAKELELE yı tercıh ederım tam formunda ustelık sakatlık problemı de olmayan oyuncu paraya kıyılıp alınmalı cısse - makelele harıka olur. |
pascal nouma 21 nikli arkadaş senin yaşın kadar benim avrupada maç izlemişliğim var.tartışmayada gelince zaten ben seni karsıma muattap kabul etmem.önce git bi avrupayı araştır sonra gel karsıma |
ne bekliyosunuz anlamadım emerson gibi adamı beğenmiyosunuz hayret bişeysiniz ayrıca bunun kaynağı nedir |
28yaşında emerson gibi bi adamı alamayız zaten. 32 ye razı olmak durumundayız. gelirse faydalı olur |
inş. gelir beşiktaşımıza hyrlı olur... |
İyi bi transfer olur ama sanmıyorum, yalandır . |
yani emerson besiktasa imza atmayi kabul etmiste gelsin gelmesin tartismasimi yapcaz simdi valla kusura bakma shevada evet sen ne futboldan neden futbolcudan anlamiyorsun eger dediklerimin aksi bi durumdaysan eger sen juventus real madrid milan romali yoneticiler futboldan ve futbolcudan anlamiyor ama bana gore sen anlamiyorsun haa terside olabilir tabi gercektende juveli realli milanli realli yoneticiler ve brezilya milli takim hocalarida futboldan anlamayip sadece sende anliyor olabilirsin onada sozum yok |
kardeşim futboldan anlasan menejer teknik direktör ilişkilerini bilirsin (futbolcu transferinden t.direktörün para kazanması gibi.)zamanında da daum tarafından h.berlinden s.veit diye topa bile vurmasını bilmeyen adam beşiktaşımıza gelmişti bilmem hatırlarmısın.(daumun komisyon aldığı söylenmişti) neyse gelelim asıl meseleye emerson hakkında eksik yazmışsın oynadığı takımlara b.leverkusenide ekle. leverkusen harici bir bak bakalım bu adamı o saydığın takımlara kim aldırmış cevabını bulamazsan diye vereyim capello.yani yöneticilerde kendini capelloya teslim etmiş durumdalar bilmem anlatabildim mi? |
umarım gelir emerson ama bende pek zannetmiyorum.gelirsede kasımpaşa stadında oynar artık. |
arkadaşlar bunların rüyasını kurmak bile güsell nerdeeeeeeeeeeeee... |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |