kartalim_ | 22-04-2008 15:43 | Alıntı: sheva24´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 654268)
onur canım kardeşim Allah aşkına bu adamın neyini begeniyorsun?leverkusende romada juventusta realde ve milanda bi tane yaptığı hafızada kalan olumlu birseyini söyle ya.Ya ben monacoda final oynamış cisseyi yeterli görmüyorum.lütfen sizlerde destek olun böyle futbolcular gelmesin bize.İnan bir senenin üzüntüsü öyle kolay çıkmıyo.hala içimden atamadığım bir sürü sıkıntı var.Artık bizim takımında genc ve vizyonu geniş oyunculara ihtiyacı var.Alalım walcottu arsenalden ne bileyim dejegahı wolsburgdan pentelici hertadan adleri leverkusenden,laurseni aston villadan. Manisaya giden koray kardeşimizin günahı ne bu emerson alınacaksa? | Abi dediklerini bende isterim.Walcotu,Pantelic'i,Laursen'i kim istemez,keşke böyle hayırlı bir iş yapsa bizim yönetim...Ben Emerson'u beğeniyorum,nedeni ise futbolu çok iyi biliyor,oyunu takip ediyor,aklını kullanıyor,gerektiğinde sorumluluk almasını biliyor,avrupa tecrübesi oldukça fazla.Elbetteki hücuma katkısı çok az,attığı gollerin sayısı, yaptığı asistlerin sayısı çok az.Ama fazla koşmadan,kendini yormadan bile çok önemli işler yapıyor adam.Ön libero dediğinde böyle olmalı zaten,haa bana essieni getireceğiz,vieira'yı getireceğiz deseler başımın üstüne:),ama getiremeyeceklerine göre Emerson'u beğenmemek olmaz bence.Kıyaslama yaparsan onlarla tabiiki bir tutmam,ama Koraylan Hüseyinlen falanda bir tutmam Emerson'u...Bide bizim takımda yeterince genç oyuncu yok mu sizce?Hep genç hep genç,biraz da bu işi iyi bilen,futbolun sadece koşmakla, kendini yıpratmakla olmayacağını gösteren adamlar almak lazım değil mi? |