![]() |
Kartal’dan Yıldıray’a pençe Tuncay Şanlı’dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş yönetimi şimdi de milli oyuncu Yıldıray Baştürk için kolları sıvadı Tuncay’dan olumlu yanıt alamayan Beşiktaş, bu kez başka bir lejyoner futbolcunun peşine düştü. Geçtiğimiz sezonu Bundesliga (Almanya 1. Ligi) şampiyonu olarak tamamlayan Stuttgart’ın Türk yıldızı Yıldıray Baştürk, siyah-beyazlıların takibi altına girdi. Beşiktaş yönetimi, Yıldıray’ın bir süre önce sarf ettiği “Beşiktaş’ın yapısı bana çok uygun. Eğer Türkiye’de futbol hayatımı sürdürmek istersem, ilk tercihim siyah-beyazlı camia olurdu” sözlerinden cesaret alarak milli futbolcuyu resmen istedi. Başkan Demirören, “Yıldıray gibi bir yıldızı kadromuzda görmek istiyoruz. Hem karekter, hem de kalitesiyle Beşiktaş’a yakışır” diyerek taraftarlara müjdeyi verdi. Yıldıray’a daha önce Galatasaray da talip olmuştu http://www.kaliteliresimler.com/data...20626_GH_L.jpg |
inşallah gelir ama sanmıyorum |
bende pek sanmıyorum ama İnşallah gelir. |
Delgado gitsin Yıldıray gelsin! |
Aman kalsın bı sezonda 10 mac ya oynar ya oynamaz hep sakat |
Süper olur valla, ama alamayız...Adam gelmez,avrupada oynuyor işte ne güzel...Tabii sakatlıklardan kurtulduğu sürece oynuyor!.. |
inş gelir ama o gelirse delgado ya da tello oynayamaz ona göre karar varsinler |
inş. gelir..... |
seneyede su anki 4-3-1-2 sisteminde oynayacaksak Delgado dan daha yararlı olur bize |
yıldıray bence avrupanın en iyi dar alan futbolcularından biri süper futbolcu tam türkiyelik adam nasılsa takımlar hep kapanıyo dar alanda acayip işler yapar zaten kendiside beşiktaş taraftarıdır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şakamı bu ya |
uff bitse çabucak şu transfer dönemi artık sıkıldık ya |
bu adam futbolcu değil kardeşim ne yapmış yıldıray bu güne kadarki hemen milletin ağzının suyu akıyor anlamıyorum. Delgado, serdar özkan on tane yıldıray eder. bizim taraftar hem yıldıray gibi basit futbolculara ağzının suyu akıyor hemde demirörenin transfer politikasını eleştiriyor. anlamakta zorluk çekiyorum ya |
yararlı olur fakat alamayızzzzz.... |
bence gelicek...gerçekten ciddi bir ugraş olursa gelicek |
gerek yok... |
inşlah gelir en azından türk statüsünde onun kalitesinde yabancıyı nerden bulcaz |
delgado ne verdi bu takıma bi zürih maçından başka beşiktaşımızın halini herkez görüyo her zezon aynı filmi izlemekten bıkmadınızmı daha bitane 10 numara lazım bu takıma delgadodan 10 no olmaz hangi maçı cevirdiki daha holosko gelmesydi vay beşiktaşımızın haline |
gelse yararlı olur ama bu yönetim alamaz o futbolcuyu |
ne işi war bunun curuk bu adam be 3 mac ust uste oynayamıyor gokhandan beter ya bu |
takıma mı yoksa revir'e mi transfer olacak?biliyorsunuz bizim bir de 'revir takımı' var.yıldıray da hep sakat zaten. |
bu adam ligimizi kaldıramaz sürekli olarak forma giyemiyo.sadece yıldıraya teslim edilmemeli orta sahamız.kadro genişliği acısından gelecekse hayır demem. |
Alıntı:
|
delgado gitsin dien adam futboldan anlmıo derim ben!!!! hatta futbol acizi derim! |
Yalan haber. Gelecekse hayır denecek bir oyuncu değil... |
sanmıyorum .. |
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar adam emekli olunca gelirim demek istemiş..Bilio tabi bizim takımın emeki futbolculara ne kadar çok kucak açtığını.. |
Alıntı:
|
yıldıray bizi uçurur delgado yerine süper olur delgadodan hem tecrübeli hem de daha iyi futbolcu ayrıca turk statüsünde bence süper |
ricardinho gibi sakatlanıcaksa ikide bir yedek kalcaksa başka isim baksak iyi olur çünkü alıyoruz alıyoruz nereye kadar paralarımız böylelikle bitiyor ve tutarsız futbolcu alıyoruz |
Alıntı:
|
defans lazım bize |
İşte somut bir örnek: Bizde çok beğenilen Beşiktaşlı Delgado orta saha oynuyor. Yani kendisinin modern futbolda yerine getirmesi gereken bir çok sorumlulukları var. Ancak bırakın forveti orta sahada oynayan bu oyuncu en son faulünü Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı 24'üncü hafta karşılaşmasında yapmış. O maçta 1 faul yapan Arjantinli yıldız, forma giymediği Sivasspor maçı haricindeki 6 maçta rakiplerine tek bir faul bile yapmadan maçları tamamlamış. Buradan bir yanlış anlaşılma çıkartan olmaz umarım. Rakiplerine tekme atsın, çeksin, itsin, vursun diye bekleyen yok... Ancak görünen o ki beyefendinin sahadaki mücadele ile, rakiple falan da hiç alakası yok. * * * Futbol hızlanıyor, değişiyor..Süper yetenekler de koşuyor, savaşıyor... Peki değişimin farkında olup ayak uydurmaya çalışan var mı? KAYNAK: GÜNTEKİN ONAY |
valla mukemmel futbolcu tabiki ama surekli bi sakatliktir gidiyor en korkutan tarafi o zaten yildirayin gelmesi durumunda seneye yuzde 90 4 5 1 sistemi oynayacagiz demektir cisseyle yanyana oynayacak yildiray belli oldu ve harika olur bence |
biz simdi birakiriz bu delgadoyu avrupadan bir klup alir uefada karsilasiriz taniyamayiz bile delgadoyu bu omu diye birbirimize sormazsak namerdim ama bizim klupte o anlayis yok sadece antrenmanlar yaptiriyorlar futbolculara fizik gucunu yukseltmek icin bir calisma yok ingiltere gibi agirlik calistirmak lazim bazi topcularimiza bunlarin basinda delgado geliyor bence bu ligdeki en klas topculardan biri ama elimizden kacinca anlayacagiz degerini yine biliyorsunuz bizim begenmedigimiz yabancilarin hepsi dunya stari oldular sonra johnseni begenmedik adam yillarca manunun gobeginde banko oynadi buda oyle birsey olur mantelitemiz degismeli |
çokk ii bi oyuncu. Bu arada biz ne zaman Tucaya teklif ettik. |
bence gelmezzzz ama gelmesını çok ısterdım severımde kendısını |
Türkiye`de Saat: 22:57 . |