![]() |
iii topcu ama bizde is yapmaz benceeee....zaten forvetten once defansa adam lazim ama adam gordon gibisi deillll...lucio bosta kalio sezon sonu yonetim alsin kendni afettrsin..tam bizlik adammm |
Alıntı:
tekkeyi cikar bu kadroya bobo kalsin veya bobo cok gitmek istiyorsa valenciadan zigici koy eger turkiye ligini 20 puan falan acmazsa hakemlere ragmen bende bisi bilmiyorum ama fatihle olmaz abicim kusura bakmayin bobo fatihi 5 e carpar hatta zaten edmilson kadlec topuz o 3 transferi gerceklestirsin besiktas zaten yeter baska adama gerek yok fatih bize uymaz |
tekke çok kalite ama yaş 31 bu bonservisle pahalaı transfer 22 yaşındaki brezilya milli boboyu sat aynı paraya 31 lik tekeyi al ne gerek var o zaman bobo kalsın teke 2,3 e alınacaksa yani toplamda 5 i geçmezse alınmalı |
fatihin son durumundan haberim yok ama türkiyeden giderken çok iyi bir golcüydü,ama ben yine de bobonun satılmasını istemiyorum |
tekke çok sağlam santrfor bence ama bu yaştaki adama o kadar para verilmez. maksimum 3 milyon euro bonservis verilir. |
iyi bir fatih bobodan aşağı kalmaz..ama oynamayan bi adama o paralar verilmez..zenit oynatmıyosa satarken zarar edecek..bu işin kuralı bu..bizde sazan olmayalım..yeter hep bizmi zarar edecez...ettirelecez... |
bence fatih süper olurr ama 7,5mln nereye veriyosun ayrıca şöle bir gerçekte war bizm yönetm alamazzzzzzzzzz........ |
Alıntı:
Ayrıca gitti bir sene KATALİTİK başında oturdu :) ne ufku başka bi yanı genişlemiştir de hadi ben söylemiyeyim :) |
Türkiye`de Saat: 03:11 . |