![]() |
Ze Roberto: Gelirim ama... Bayern Münih’ten ayrılacak olan siyah-beyazlıların gözdesi, ABD’ye gitmek isteyen eşi Luciana’yı İstanbul’a getirebilmek için Beşiktaşlı yöneticilerden yardım istedi BAYERN Münih’in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Ze Roberto’nun transferi eşi Luciana’yı ikna etmesine bağlı. 84 resmi karşılaşmada Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen futbolcunun Beşiktaşlı yöneticileri arayarak, siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu ancak eşinin bundan sonra İstanbul’da değil ABD’de yaşamak istediğini söyledi. ZE ROBERTO’ya göre; 3 çocuğunun egitimini düşündüğünü söyleyen eşi Luciana’nın ikna olması çok zor görünüyor. Brezilyalı futbolcunun siyah-beyazlı yöneticilerden “Çocuklarımın eğitimlerine İstanbul’da da sağlıklı bir şekilde devam edebileceklerini Luciana’ya anlatabilirseniz, bu transfer gerçekleşir” diyerek yardım istediği öğrenildi http://futbol.turksportal.net/tsi/v2...berto_bjk2.jpg |
inşallah alabiliriz çok yararlı olur geçen sene gelecekti ama son dakika pürüz çıktı alamamıştık inşallah bu sene olur |
valla hala bayernde banko oynuyor ve kendine baktigi belli 2 sene oynasa yeter bizim icin umarim olur istanbulun amerikadan daha guzel biryer oldugunu getirip gostersinler esine |
yaw bu eski haber olmasın yıllardır aynı haber cıkıp duruyorda :D heralde futbolu bırakmaya geliyodur buraya |
haberin doğru olma ihtimali çok düşük çünkü kaynak efsane fotospor:) |
fotosporsa banko yalan o zaman |
adam 34 yaşına gelmiş zaten,iyi para verirsen neden gelmesin,geçen sene bile son anda yattı bu transfer,çok uğraştırmıştı bizi,forumdaki başlığı uzun uzun sayfalar yapmıştı |
bi fotospor bide takvim zaten kolpa haberde üstlerine yok... gerlekleşse bile zaten uzak bi ihtimalde sayılmaz 34 yaşında ver parayı gelsin... |
biz bu ze roberto yu her transfer sezonunda transfer ediyoruz ama daha kendini ilk onbir de göremedik!:laugh: |
|
gelirim ama emeklilik şartlarınız ne diye soruyor |
Alıntı:
|
sadece komik ya böle transferler bize gelmezzzzzzzzz glmicek tunustan felan slovakyadan rusyadan büyük topçuları izliyor ertuğrul bey :D:D |
ertuğrul roberto yuda oynatamaz ki onun için istemez |
Sol açık için bu kadar yaşlı bir oyuncu almaya gerek yok bence, buraya transfer edeceğimiz oyuncu ileriki senelerde de bize katkı sağlayacak biri olmalıdır.Hadi stopere alsan anlarım, ama sol açık için gereksiz olur bence...Kadleci'i sol beke alın, Tello'yu da önüne koyun çok daha iyi olur.Yedeğide Aydın olur işte... |
tlf numarası varsa verin ben arar ikna ederim :) şaka bi yana gelse iyi olur |
ze roberto son dünya kupasında ön libero gibi oynadı.bayern münihte de banko oynayan bir adam . alınırsa cisse-ze roberto türkiye nin en iyi ikili ön liberosu olur. fenerbahçe yi bile geçeriz. |
Alıntı:
|
vay anasını sayın seyirciler adam amerikaya gitmeyip istanbula gelmek icin yardım istio hee ya amerikada alacagı para turkiyedekinin en az 2-3 katı egitim yasam saglık standartları cok ust duzeyde ama adam nolur esimi ikna edin die yalvarmıs resmen ya heber yapıosunuzda bari biraz destekli sallayın |
bastonuyla beraber gelsin |
arkadaslar inanmayın bence bu adam yaslı gelirse para için gelir oda bizde yok demekki alamayız... |
valla alsak iyi olur iyi futbolcu ma yasş lı işte 2 sne idare eder bizi |
gelsin gelmesine de yas 34 be bana gore daha genc yasta oynayabilecek birini bulsalar daha iyi cunkubu futbolcuyu hic bir yere geri satamayiz benim fikrim bu |
|
Haber yalanda şimdi birileri de der çıkar 34 yaşında adama o kadar para verilirmi der o adama 5 milyon verilir o seni şampiyon yapar ama sen diatta ya 1 verirsin o sana kan kusturur. |
biraz yaslı ama carlos kadar tecrubeli. |
Alıntı:
|
keşkee gelsee |
çok iyi olur |
Yaşlı paslı adam alınmamalı bence.. |
umarım gelir.. |
bu adam yaşlı ama süper ya.adam gibi transfer olur. |
yapılamıycak bir transfer değil,üstüne gidilirse,para konusur |
hangi erkek ben bu kadına laf geçiremiyom gelin siz ikna edin derki :D hem kılıbık oyuncu bize yarmaz :D:D |
ya bırakın bu işleri adam 34 yaşında son alıcısı olacaz + karısına bile söz geçiremiyen bir adam nasıl olacakta orta sahayı toparlıyacak hikaye bunlar |
GELSİNLER BJK KOLEJİNDE OKUSUNLAR :D DİMİ YAA YAWRU KARTAL OLSUNLAR EĞİTİM ŞART :D |
bıze dusen gorev nedır arkadaslar bılıyomusnuz aklıma bı fıkır geldı manısa maçında ze rebertonun esıne bı pankart açalım ne dersınız belkı ıkna olur sız ce nasıl olurmu cevap yazın bana mutlaka |
Ben sordum tatile gelecekmiş :D :D :D |
Alıntı:
|
bu yıldamı aldık bu adamı. |
Türkiye`de Saat: 20:51 . |