![]() |
Djibril Ciise yeni pascal olurmu |
olmaz olurmu alası olur ama onu alcak yönetim warmı acaba ??? |
Marsilyada bu sene bir kac macini ceyretdim,adam olmüs be.Bobo buna 5 basar.... |
hiç kimse pascal o-la-maz hele hele bizde oynamayan bi oyuncu hiç olamaz |
Alıntı:
|
bize böyle tanıdık isimler getiremezler ancak hırvat liginden gordonun arkadaşlarını bulup bize star diye yuttururlar |
bu adam ölmüş artık.Yaşlandı bayaa.Bi işe yaramaz.Bırakın Pascalı Baki bile olmaz:D |
olur mu olmaz mı belli olmaz ama bizimle ne alaka transfer listemizde olmadığına göre tartışmanın alemi yok |
onu bilmem ama bence adem yeni i.mansızımız olacak gibi |
arasıra Fransa liginde maçlarını seyrettim hızla aşağıya doğru düşen bir adam |
iş yapmaz, forvete liverpooldan crouch,hertadan pentelic veya hamburgdan guerrerodan birinin alınmasını isterim. |
keşke alabilsek adı yeter.. |
zaten formunun zirvesinde olsa liverpoolda oynardi. degerinin altinda transfer edilebilir aslinda. ama nerde bizim yönetimde böyle oyuncu getirebilecek kapasitede bir adam. |
Alıntı:
yaslandimi :) 26 yasinda daha adam yaw iyi topcu gelirse olur dicem ama bizde ondan daha iyisi var zaten (holosko) bize zigic gibi biri lazim |
sezon basi cok kotuydu ama su anda tekrar eski gunlerine donuyor ayaginin kirildigini unutmayalim seneye marsilya tutamaz cisseyi |
bitti oda artık |
Faydalı olur ama nouma gibi asla olmaz o bambaşkaydı :D |
olsa ne olacak?.. sanki herşeyimiz tamam, bi pascalımız eksik... |
yaff yıldızda getırdıler rıco mesela..ama adam fısss çıktı:D:DD....cısse delı oynuyor bence gelse varya arkadaşlar onun düzüyenınde jkademsınde bır forvett şart olsunkı....türkıye lıgınde gol kralı olurrr yaff..ne ar gelsede bu gelecek sezon şöyle güzel futbolcular ızlıyelım yıldız olanlarıını:) |
tabiki olamaz. pascal buna 10 basar. marsilya bunun yerine boboyu almayı dusunuyo. cisse bitmiş yani... |
Bobo gibi yükselişte olan bir oyuncun varken sen git doğru düzgün topa bile vuramayan cisse ye pascal olurmu de. Bobo yeni PASCAL olurmu bunu konuşun. |
asla olamaz bobo onu katlar:::::))))))))) |
abi transfer olmus olsa bu konuyu tartisiriz ama bu futbolcuyu almak istiyorsaniz 10milyon € gözden cikarcaksiniz |
kimse pascal nouma nın yerine geçemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
PAscalın yerini kimse tutamaz o sadece bir tanedir onun gibi baska futbolcumuz yok... Olamazda |
gelsin öle bir olur ki bu taraftar onu coşturur |
bence de olamaz.Djibril cisse bence pascalın yanından bile geçemez.Ben Metin Ve yasmin_1903 e katılıyorum.Pascaldan büyük oyuncu mu var be. |
cisse her türlü iş yaparda bizde alacak adam yok küçük ihtimal boboyu veririr kafa kafaya cisseyi alırdık hayal işte :) |
hıc kımse pascal gıbı olamaz arkadaslar onun yerı cok ayrı o yuzden tartısmamak bıle lazım PASCAL NOUMA!YI o kalpten besıktaslı.......!!! |
olur ama dediğiniz gibi nerde o oyuncuyu alacak yönetim... keşke onun gibi bi forvet alsalarda bizde pascal gibi forvet görsek |
Konuyu açan arkadaşım iyi tespitte bulunmuş .. Pascal gibi oyuncular nadir çıkıyor . Cisse bunlardan birisi, evet olur, Beşiktaş tribününü coşturur çünkü o da çok hırslı ve takımın galibiyeti için savaşan bi oyuncu .. Kluivert'da öyle bi oyuncu mesela . |
Bence süper transfer olur inş alırız.. |
paskal dan daha kaliteli olabilir ama asla paskal ruhunu taşıyamaz bu asla hiç bir futbolcu bu kadar agrasif ve okadar da sevimli olamaz kimse paskal kadarmı asla |
ahhhhh ahhhhhh bi gelse ama nerdeeeeeeeeeee öle b, potemsyel mi war bzm yönetmde |
yok ya bence besiktas 2 yabanci defans 1 yabanci ön libero cissenin yedegi ve özer hurmaci , topuz, ve caner erkin alsay defans ve ortaha saha yeterli olur ve 1 yabanci portekizli kanat oyuncu alsinlar hemde almanyada türk genc oyuncular var ama bu yönetiom transferden bisey anlamiyo yazik ya neyse ja ben kendim bi takim kurcam türkiyede Ay Yildiz spor gibi bisey osaman demirören bana örnek alir :D:D: |
pascal olmaz kimse...... |
pascal pascal dır pascal kalacak:D |
BU ISMI ILK DEFA DUYUYORUM SON DURUMUNDAN HABERDAR DEGILIM AMA TRANSFER SON GÜNE BIRAKILMAMALI HERKES EKSIKLERIMIZI BILIYOR. BIZMI CIKIP FUTBOLCU ARAYALIM YÖNETIM COKTAN GEREKEN ISIMLERI TRANSFER ETMIS OLMASI GEREKIRDI. BU SAATEN SONRA BÜTÜN YAPILAN TRANSFERLER PIYANGO BILETINE BENZER:mad::mad: |
ya bu adamdan pascal yaratmaya çalışmaktansa pascalı getirmek daha mantıklı.adam 5 yıl önce cisseydi ve o zamandan beri bizim transfer listemizde olan biri.ama yönetimden seneler geçtikçe bi futbolcunun yaşının artacağını ve dolayısıyla formunun düşeceğini düşünmesini beklemek bizim için lüks olur |
yeni pascal isteniosa west ham uniteddan Harewoodu getirsinler yeni nouma olmazsa adam deilim bn!!! |
Türkiye`de Saat: 20:17 . |