![]() |
muhammed zidane olmalı çok süper topçu |
kardeşim ben onu bunu bilmem ucuz dediler geri gönderdiler.. eger alıncaksa süper bir yıldız alıncak reklam yapılcak bu kadar |
Kluivert |
bana gore alacagımız adam ronaldınyo gibi olmalıdır pahalı ama bjk bunun ustunden kalkabilir |
Beşiktaşmı kalkar üstünden .. güldürme beni hocam .. ronaldinho'yu Beşiktaş'a getirmen için takımı adama satman lazım .. Uçmanın alemi yok .. Gündemdeki isimlere bakarsan anlarsın daha rahat .. Millet Eto'o ile ilgileniyor biz Bursaspordan Egemenle .. |
arkadaşlar alınması gereken oyuncunun ismini yazarsanız daha iyi olur |
messi gelse ne iyi olur ama.....aması var işte...hayal benimkisi:) |
defansin gobegine cissenin yanina makaleleyi almaliyiz bence forvet bakmamaliyiz bobo satilacaksa eger tek forvete donmeliyiz holosko tek forvetimiz olmali makalele cisse orta saha yapmaliyiz defansa inadina coloccini olmali edmilsondan biktim habire sakat bizde hic duzelmez o herif barcelona duzeltemiyorsa biz hic duzeltemeyiz sol backe adam almaliyiz genc olabilir bizim takima 2 tane daha tecrube lazim bunlardan biri makalele olursa super olur stoper adayimda thuram 36 yasinda ama bence bizde 1 sene bile oynasa super olur bu ikisi yeter bence su anda bu takim icin ama bunlari alacak yonetim varmi orasi ayri bir konu malesef |
bence yattara,k'pasalı dessire,mehmet eren,cangele yeterli |
lucio |
Türkiye`de Saat: 07:25 . |