![]() |
Alıntı:
|
Haggui yildiz filan degil, ama hem genc hem de cok kaliteli bir futbolcu. mutlaka alinmasi gerek derim. ama defansa ve ön liberoya yildiz denilecek oyuncular, ve tecrübeleri, gecmis kariyerlerine bakarsak sunlar star kategorisine girer: Thuram (36, Barcelona) Edmilson (32, Barcelone) Makelele (35, Chelsea) Emerson (32, Milan) Ayala (35, Real Saragossa) Heinze (30, Real Madrid) Mellberg(30, Aston Villa/Juventus) Sol Campbell (33, Portsmouth) Finnan (32, Liverpool) Hypiaa (Liverpool) Kyrgiakos (28, Frankfurt) Zauri (28, Lazio) fiyatlar 3 ila 8 milyon euro arasi degisiyor. |
valla bir zaman ki zago ronaldo ikilisini aratmaz diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla bndesligada yildiz olarak geciyor bu adamlar ha sizin beyninizde yildiz degilse yine biz bilmeyelim futbolu siz takilin yildiz bide gok yuzunde var hani 5 koseli bide oyle yildiz biliyom ben baskada bi yildiz anlayisim yok haggui bana gore hemde baya buyuk bi yildiz ama size gore ne bilmiyorum tabi en azindan sizin ertugrul istemedi diye ortaligi ayaga kaldirdiginiz legrotagliemidir nedir( bu adamin basinda adi cikana kadar adini duydugunuzuda dusunmuyorum tabi) ondan bikere 100 kat falan daha iyi bi yildiz haggui |
haber dogruysa hayatımda ilk defa ertugrulu takdir ettim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:29 . |