![]() |
gudjohnsen yararlı olur. |
arkadaslar, bobo'nun satilis nedeni PARA, PARA, PARA. Yönetimin transfer bütcesi BOBO. Bobo beni öldürsenizde gitmem dese bile Demirören onu SATACAK, cünkü para denen birsey KALMADI!!! |
Kalmadı da, öyle bişey yok ortda da zaten .. Bobo gitmek istiyor . Gitsin . Gudjhonsen gelmek istiyorsa, kaliteli adam, alınsın .. Bizde o yönetim varmı ? Ypok .. |
bu haber dogrumu bılmem yoksa basının abartması olabılır daha lıg bıtmeden basın palavralara basladı ama umıdımız sonsuz gelırse super eyer gelırsede tek etmen buyuk bı ıhtımal taraftarımız dır |
Alıntı:
Aynen bende bundan endişeliyim zaten bizim yönetim Bobo yu satarsa yerine ondan daha iyisini bırak onun gibisini alamaz gider dediğin gibi m.yıldız g.ünal falan alır.bu yüzden Bobo nun satılmasını hem istiyorum hemde istemiyorum.yerine en az onun kadar iyi bir adam alınacağını bilsem satılsın derdim |
bu takimda bobo kalmali illede satilacaksa yerine gelecek 2 adam var benim icin valenciali zigic wolfsburglu grafite eger alincaksa bunlardan biri alinmali gudjonsenden daha iyisi var bizde holosko |
| Türkiye`de Saat: 13:52 . |