![]() |
Potada Rakibimiz Türk Telekom Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Banvit'i eleyen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Galatasaray Cafe Crown'u eleyen Türk Telekom ile yarı finalde karşılaşacak. Türk Telekom, play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Cafe Crown'u 3-0'lık sonuçla eleyerek yarı finale yükselen takım oldu. Türk Telekom, Siyah-Beyazlılarımız ile normal sezonda oynadığı her iki maçı da kazandığı için seriye 1-0 önde başlayacak. |
Telekom Gs'a maç vermedi, Telekom eler diyodum ama 3-0'la geçeceğini hiç tahmin etmiyordum.Gs çıksa daha iyi olurdu bizim açımızdan bence, en azından seri 0-0 başlayacaktı.Şimdi ise Telekom 1-0 önde başlayacak.Ama saha avantajı bizde olacak, bunu kullanmak zorundayız.Taraftarın büyük desteğiylen Telekom'u eleyebiliriz, zor olacak ama şampiyonluk için bunu başarmalıyız...Taraftara büyük iş düşecek, salonu doldurmalıyız tıka basa... |
bu mac erken final bu turu atlayan şampiyon olur inşallah turu atlayanda biz oluruz bu maçlarda stadı tıkabasa doldurmamız lazım yoksa işimiz zor çünkü gerçekten cok iyibir takım... |
korktuğum başıma geldi t.telekom gerçekten güçlü bir ekip . gsyi elediler maç vermeden gs gelseydi gözlerin yaşına bakmazdık italyada iç sorunumuz vardı o yüzden kaybettik . ama kesin geçerdik neyse türk telekomda çok ii oyuncular var özellik el-amin . bu adamı boş yere sattık ya orası tartışılacak bence maçlar oynandığı vakitler. . setler 0-0 başlayacakmış buda kötü bir durum . % 49 eleniriz % 51 eleriz . seyirci desteği lazım ilk maç evimizde . . |
Çok güçlü bir takım zor bir maç olcak ama inşallah allah yüzümüze bakar ve kupayı alırız |
Alıntı:
|
türktelekom - gs maçını izledim vede 2 takımda çok boş atış kaçırdı ben tt gelmesini istiodum vede oldu şimdi seriye 0-1 geride başlasakta allahın izniyle gülüceğimizi düşünüyorum...! |
Alıntı:
|
geriden gelmek zor ama şampiyonluk parolasıyla çıktık burdan geriye adım atmamalıyız |
en çok uzuldugum sey onlari 3-0 yenemicez çunku 1-0 gerideyiz. 3-1 yencez tabi ama . cem yilmaz'a yazik :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
Türkiye`de Saat: 22:41 . |