![]() |
Potada Rakibimiz Türk Telekom Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Banvit'i eleyen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Galatasaray Cafe Crown'u eleyen Türk Telekom ile yarı finalde karşılaşacak. Türk Telekom, play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Cafe Crown'u 3-0'lık sonuçla eleyerek yarı finale yükselen takım oldu. Türk Telekom, Siyah-Beyazlılarımız ile normal sezonda oynadığı her iki maçı da kazandığı için seriye 1-0 önde başlayacak. |
Telekom Gs'a maç vermedi, Telekom eler diyodum ama 3-0'la geçeceğini hiç tahmin etmiyordum.Gs çıksa daha iyi olurdu bizim açımızdan bence, en azından seri 0-0 başlayacaktı.Şimdi ise Telekom 1-0 önde başlayacak.Ama saha avantajı bizde olacak, bunu kullanmak zorundayız.Taraftarın büyük desteğiylen Telekom'u eleyebiliriz, zor olacak ama şampiyonluk için bunu başarmalıyız...Taraftara büyük iş düşecek, salonu doldurmalıyız tıka basa... |
bu mac erken final bu turu atlayan şampiyon olur inşallah turu atlayanda biz oluruz bu maçlarda stadı tıkabasa doldurmamız lazım yoksa işimiz zor çünkü gerçekten cok iyibir takım... |
korktuğum başıma geldi t.telekom gerçekten güçlü bir ekip . gsyi elediler maç vermeden gs gelseydi gözlerin yaşına bakmazdık italyada iç sorunumuz vardı o yüzden kaybettik . ama kesin geçerdik neyse türk telekomda çok ii oyuncular var özellik el-amin . bu adamı boş yere sattık ya orası tartışılacak bence maçlar oynandığı vakitler. . setler 0-0 başlayacakmış buda kötü bir durum . % 49 eleniriz % 51 eleriz . seyirci desteği lazım ilk maç evimizde . . |
Çok güçlü bir takım zor bir maç olcak ama inşallah allah yüzümüze bakar ve kupayı alırız |
Alıntı:
|
türktelekom - gs maçını izledim vede 2 takımda çok boş atış kaçırdı ben tt gelmesini istiodum vede oldu şimdi seriye 0-1 geride başlasakta allahın izniyle gülüceğimizi düşünüyorum...! |
Alıntı:
|
geriden gelmek zor ama şampiyonluk parolasıyla çıktık burdan geriye adım atmamalıyız |
en çok uzuldugum sey onlari 3-0 yenemicez çunku 1-0 gerideyiz. 3-1 yencez tabi ama . cem yilmaz'a yazik :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
Dev kartallara ba$arilar dileriz ... |
benimde korktuğum başıma geldi... ve mutlak final oynarız derken şimdi burası son nokta diyebilirim.. utah-lakers serisi gibi olur dayanırız ama eleyemeyiz gibme gleiyo. onlar çok rahat olacaklar biz ise yorgun... allah sonumuzu hayır etsin.. ama aktlarda olacağız tabiiki.. |
bu maçta akatlardayım destek lazım çok zor maç. |
zor rakip eğer güçlü bir takımsak kazanmamız gerekiyor hayırlısı ile kazanırız İNŞALLAH |
ilk 3 maçın 2sini kazanmak lazım hem de 2si deplasmanda olacak.. çok zor bence.. onların sürekli yükselen bizimse düşen bir grafiğimiz var.. zaten bu seriyi geçen kupayı da alır.. |
Alıntı:
|
aynen katiliyorum sana saha avantajina bak. vallah cok zor bir seri olacak umarim maclara iyi baslangic yapariz hep. avrupadaki gs macina dönmesin |
umarım full olur akatlar 1-0 gerideyiz seride ama finale çıkacaz güçteyiz ki inş öyle olacak |
evet bu sefer avantaj onlarda |
zor olucak zor |
İçerde kaybetmeden deplasmanda bir maç almamız gerekiyor. Dışarıdan iyi olduklarını düşünürsek; Erkan ve Sinan'ın iyi savunmalarıyla seriyi çevirebiliriz gibi geliyor. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim; Dalmau ve Kaya bazen saçma sapan şeyler yapıyorlar; bunlar ne kadar az olursa o kadar iyi... |
Alıntı:
|
Yarı final programı açıklandı mı arkadaşlar ? sitede pazar ilk maç olduğu yazıyor ama saati yok.Bu konuda bilgisi olan varmı ? |
ille en zoru çıkacak ya...kaderimiz bu |
tek dezavantaj 1-0 geride başlamamız... onlar çok güçlü olabilir ama biz de normal sezonu lider bitirdik unutmayalım... üstelik onlar avrupadan bizden önce elendiler... biraz zor biraz çekişmeli olacak ama geçeriz diyorum ben yeterki bir an önce 1-1 yapalım durumu,eğer 2-0 yaparlarsa sadece t.telekomla değil stresle de mücadele etmemiz gerekir... tercihen gs gelseydi daha kolaydı tabi ama artık dönüş yok mutlaka şampiyon olmalıyız... |
play offun enzorlu takımı bana göre.seriyi 3-0 getirdikleri maçı izledim gs ile oynadıkları 10 sn.de maçı aldılar..çok tehlikeliler..ve 1-0 geride başlıcaz seriye..ama biz inanıyoruz.. |
zor maçlar |
İşin aksi şu anda da form durumları bir hayli iyi. |
hemen pes ewttik arkadaşlar Uyanın bee.!! biz ge-li-yo-ruz.! |
ya telekomda wright yok bu avantaj,barış özcan (eski kaptanımız) çok formda onu ve yine eski kartal haluğu durdurursak bu iş olur.(el amini istesekde durduramayız ) |
zor ama en azından futbolculardan daha ınanclılar bu ınanc sayesınde yuzumuz gulebılır |
bu aksam basliyoruz galibiyet serisine |
pes edenin canı çıksın ulan yarın akşam herkes katlara.! |
Akatlarda inönü atmosferini oluşturmalıyız takımımız çok iyi , bize ve takıma yakışan şampiyonluk |
herkes gitmeli ..ama burda hic kimse ilgilenmiyor..!!ins yaran full olur... |
Bu takımı elemek çok zor. |
Alıntı:
|
Cuma Günü Herkes AKATLARA http://img132.imageshack.us/img132/8...6791gf6xo4.jpg Cuma günü 1-0 geriden başladıgımız telekom eşleşmesinde duyarlı olalım ve akatları tıka basa dolduralım. |
2 ay önceki üstün performansımıza hala ulaşamadık, tt'nin de yükseliş periyodu devam ediyor, kısacası güç olarak çok denk takımların mücadelesi şeklinde geçecek, evimizdeki dolu tribünler mutlaka ibreyi bize çevirecektir, tt-gs serisinin 2. maçını izlerken ankara'daki gs taraftarının maçta daha hakim bir görüntü çizdiğini varsayarsak, taraftarlarımızın bu seriye gereken önemi göstermesi, tur ibresini bize döndürür... |
tahminim 3-2 :) beşiktaş tur atlar inş. suan favori türk telekom gösterilio ama inş. tur atlarız basketbolcularımız ve ERGİN ATAMAN şampiyonlugu gercekten cok hakedioooolar |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |