![]() |
İçerde kaybetmeden deplasmanda bir maç almamız gerekiyor. Dışarıdan iyi olduklarını düşünürsek; Erkan ve Sinan'ın iyi savunmalarıyla seriyi çevirebiliriz gibi geliyor. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemiyeceğim; Dalmau ve Kaya bazen saçma sapan şeyler yapıyorlar; bunlar ne kadar az olursa o kadar iyi... |
Alıntı:
|
Yarı final programı açıklandı mı arkadaşlar ? sitede pazar ilk maç olduğu yazıyor ama saati yok.Bu konuda bilgisi olan varmı ? |
ille en zoru çıkacak ya...kaderimiz bu |
tek dezavantaj 1-0 geride başlamamız... onlar çok güçlü olabilir ama biz de normal sezonu lider bitirdik unutmayalım... üstelik onlar avrupadan bizden önce elendiler... biraz zor biraz çekişmeli olacak ama geçeriz diyorum ben yeterki bir an önce 1-1 yapalım durumu,eğer 2-0 yaparlarsa sadece t.telekomla değil stresle de mücadele etmemiz gerekir... tercihen gs gelseydi daha kolaydı tabi ama artık dönüş yok mutlaka şampiyon olmalıyız... |
play offun enzorlu takımı bana göre.seriyi 3-0 getirdikleri maçı izledim gs ile oynadıkları 10 sn.de maçı aldılar..çok tehlikeliler..ve 1-0 geride başlıcaz seriye..ama biz inanıyoruz.. |
zor maçlar |
İşin aksi şu anda da form durumları bir hayli iyi. |
hemen pes ewttik arkadaşlar Uyanın bee.!! biz ge-li-yo-ruz.! |
ya telekomda wright yok bu avantaj,barış özcan (eski kaptanımız) çok formda onu ve yine eski kartal haluğu durdurursak bu iş olur.(el amini istesekde durduramayız ) |
Türkiye`de Saat: 12:58 . |