![]() |
Beşiktaş bombayı patlattı Transfer sezonunda kesenin ağzını açan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. İşte anlaşılan ilk isim. SPOR3.com // Özel Beşiktaş’ın Turkcell Süper Ligi’ne veda eden Vestel Manisaspor’un başarılı defans oyuncusu Uğur İnceman’ı renklerine katmak için kolları sıvadığı öğrenildi. Spor3.com’un edindiği bilgilere göre 1981 doğumlu başarılı defans oyuncusu ile Beşiktaş prensipte anlaştı. Hatta Beşiktaş’ın Uğur İnceman transferi için Uğur’a yıllık 700 bin dolar, kulübüne ise bonservisi için 2.5 milyondolar önerdiği edindiğimiz bilgiler arasında.. http://image.haber3.com/haber/186659.jpgUğur İnceman’ın daha önce Fenerbahçe’nin de transfer listesinde olduğu yazılmıştı ancak özellikle Ümit Milli Futbol takımında sergilediği performansla dikkatleri çeken Uğur’u 2008-2009 sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyerken izleyeceğiz... Beşiktaş’ın genç teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın transfer listesinde Uğur İnceman’ın yanında “Olmazsa olmaz” yazıyor... SPOR3.com // Özel |
doğruysa hayırlı olsun |
ii yedek |
2.5 milyon dolar çok fazla, hele bir yedek oyuncu için daha fazla...1-5' oluyosa olsun, olmuyorsa selçuk İnan'ı alın.Onunda Uğurdan bir farkı yok bence... |
2.5 cok ya beles oyuncu aldilar biraz indirim yapsinlar |
hayırlı olsn |
küme düşen bi takımdan bu fiyata oyuncu şaşkınım doğrusu |
inş alabiliriz |
defans mı orta saha mı ? |
takımda görmeyi bende isterim ama bonservisi çok fazla |
yaw adamin bikere kontratinda düsme söz konusu oldugu zaman serbest kalmasi vardir yani bonservis ücreti yalan bu bir ikinciside bu futbolcu senelik 700bin dolar zaten almaz alamaz!! |
iyi bir futbolcu ama dediğim gibi fiyat çook yüksek |
ugur inceman çok iyi futbolcu,yedek değil bizim takımda banko oynar parası aslında çok normal ama indirim yapılırsa tabiki çok iyi olur ama normal yani piyasasının bu olması kalitesi ortada gelirse çok uzun süreli faydalanabilirz daha yaşı 26 |
başlık çok abartılı olmuş ama bende sandımki yurtdışından bi süperstar |
doğruysa hayırlı olsun..iyi yedek olur |
Ya ne bileyim, bu oyuncu benim içime pek sinmiyor yaw.. Sanki önceden aldığımız Ümit, Erman, Erkan, Tolga, Tamer, Fazlı, Adem, Kürşat, Veysel gibi birşey işte.. sindiremedim... |
Yeah:rock::rock:YEAH:rock::rock: bir tane sacma sapan transfer daha aferin yönetim biz böylesine layik imis Demirören daha kimlere giydirecek bu formayi :musicus:Yönetim 2010da birdaha secilirse ondan sonrasi olmazda galiba 44Numara Inceman 45 Bebbe 46 eski bir Fenerli 47....:damnmate: |
bu para adama fazla haaa o paraya hem uğur hem selçuk mantıklı |
hayırlı olsun |
iyi transfer ama yedek olabilir bence ama bu cocuk bence cok buyuk bir topcu selcuktan daha iyi pldugunu dusunuyorum |
türkiye'den alınabilecek ender iyi adamlardan biri, holosko'da olduğu gibi parasını kesinlikle hakedecek bir adam, cisse'yle birlikte çok iyi bir ikili olurlar, yapılması gereken bir transfer... |
hayırlı olsun |
Balon haber değil ise hayırlı olsun |
hayırlısı olsun |
cok iyi bi yedek ama cok pahalı geldi bana... |
umarım yanılıyorumdur ama çok yararlı olacağını düşünmüyorum |
Uğur İnceman'la ilgili bir kaç istatistik 2005-2006 ve 2006-2007 yıllarında Süper ligde toplam 60 maça çıktı ve 3 gol kaydetti.Bu yıl Süper Ligde 29 maçta 2 gol, 3 asist, 72 Top Çalma, 63 Top Kaybı ile oynadı, 13 Sarı kart gördü.Bu güne kadar A Milli Formayı 1 kez, 2004 yılında Danimarka'ya karşı oynanan hazırlık maçında giydi. |
2.5 gerçekten çok,vestel de bizi iyi kazıklıyor |
ALLAHIM SEN BANA SABIR VER YARABBİM . DELİRECEM YAV. HER SENE ANI DEVİR DÖNGÜ DEVAM EDİYOR. BU ADAMIN BİR B.K YAPAMAYACAĞI ZATEN BELLİ HALEN NEDEN ALINIYOR. (SHİLDENFİELD , HİGUIEN DEN Bİ B.K OLMAZ DEMİŞTİK) PEKİ NEDEN BEŞİKTAŞ'TA TRANSFERLER GÜNÜ KURTARMAK İÇİN YAPILIYOR.TRANSFER YAPILMAK İÇİN YAPILIYOR. BİR ALLAHIN KULU ÇIKSIN ŞU SORUNUN CEVABINI AÇIKLASIN DELİ OLACAM YETER YAW |
çok fazla 2,5 yok daha neler |
İnceman gün sayıyor Beşiktaş yurt içinde de transfer görüşmelerine devam ediyor Vestel Manisa'nın ön liberosu Uğur İnceman, "Beşiktaş'la ben anlaştım. Kulüpler anlaşırsa imza atacağım" dedi. İki takım arasındaki pazarlıklar devam ederken Bebbe'nin de yarın İstanbul'a geleceği açıklandı. Kamerunlu futbolcu Büyükşenir ile yaptığı ön anlaşmayı iptal ederek Beşiktaş'a imza atmayı istiyor. |
bebbe perşembe imzalıyor :( inceman gelsin |
bu paraya cok abi ya |
bu ne ya , çok pahalı. hayırlı olsun Beşiktaşıma |
hayirli olsun ikiside pahali ama |
Cisse ile yanyana iş yapar bence.. |
inş alınır korayın yerini doldurur |
inş alınır korayın yerini tutar ve delgadoya yardımcı olur hücum da |
bence çok ii transfer.. ümit milli takımdayken hastasıydımm. sora pek takip edemedim ama bildiim kadarıyla çift yönlü bi oyuncu. tam aradığımız tipte bi oyuncu, bozulmadıysa. bi de bazı arkadaşlar küme düşen takımdan olur mu demiş? Holosko nerden? |
2.5e hem uğuru hem selçuğu hemde kalecileri ufuğu veriyolarsa hemen alsınlar:) |
Türkiye`de Saat: 14:14 . |