![]() |
yaw adamin bikere kontratinda düsme söz konusu oldugu zaman serbest kalmasi vardir yani bonservis ücreti yalan bu bir ikinciside bu futbolcu senelik 700bin dolar zaten almaz alamaz!! |
iyi bir futbolcu ama dediğim gibi fiyat çook yüksek |
ugur inceman çok iyi futbolcu,yedek değil bizim takımda banko oynar parası aslında çok normal ama indirim yapılırsa tabiki çok iyi olur ama normal yani piyasasının bu olması kalitesi ortada gelirse çok uzun süreli faydalanabilirz daha yaşı 26 |
başlık çok abartılı olmuş ama bende sandımki yurtdışından bi süperstar |
doğruysa hayırlı olsun..iyi yedek olur |
Ya ne bileyim, bu oyuncu benim içime pek sinmiyor yaw.. Sanki önceden aldığımız Ümit, Erman, Erkan, Tolga, Tamer, Fazlı, Adem, Kürşat, Veysel gibi birşey işte.. sindiremedim... |
Yeah:rock::rock:YEAH:rock::rock: bir tane sacma sapan transfer daha aferin yönetim biz böylesine layik imis Demirören daha kimlere giydirecek bu formayi :musicus:Yönetim 2010da birdaha secilirse ondan sonrasi olmazda galiba 44Numara Inceman 45 Bebbe 46 eski bir Fenerli 47....:damnmate: |
bu para adama fazla haaa o paraya hem uğur hem selçuk mantıklı |
hayırlı olsun |
iyi transfer ama yedek olabilir bence ama bu cocuk bence cok buyuk bir topcu selcuktan daha iyi pldugunu dusunuyorum |
Türkiye`de Saat: 20:39 . |