![]() |
Gökhan Zan Fenerbahçe Yolunda Gökhan Zan yuvadan uçtu http://image.haber3.com/haber/186657.jpgBeşiktaş defansının en çok konuşulan ismi Milli futbolcu Gökhan Zan Fenerbahçe yolunda. Beşiktaş’ın en çok tartışılan isimlerinden başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı camia ile yollarını ayırıyor. Bu sene mukavelesi de biten Gökhan Zan’a talip olan takımın ise Fenerbahçe olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’den gelen ciddi teklifi değerlendiren Gökhan Zan’ın transferi an meselesi. Öyle ki Gökhan Zan’ın yakın akrabaları da “Bu transfer bitti” yorumlarını yapmaya başladı. Spor3.com / Özel |
yok artık gökhan böyle birşey yapmaz türkiyede kalırsa beşiktaş forması giyer |
bişey diyemeyeceğim,doğruysa hayırlı olsun |
hayırlısı olsun. gitmek isteyeni tutan yok! ayrıca hiç kimseye muhtaç değiliz! aşkımız renklere, futbolculara değil! |
hayırlı olsn ne diyelim:) |
:D:D sadece gülüyorummmm yakında fenerbahce bakiyi istiyo die haber cıksa sasırmam :D |
doğruysa yazıklar olsun gökhan |
Adamdan bir türlü faydalanamadıkki hep sakat |
aklıma alpay geldi biranda gökhanın ezik forması giyeceğini sanmıyorum ama futbolcu milletine güven olmuyor ki toraman ve üzülmez hariç herkes giyer o formayı inanırım |
Alıntı:
|
yaw yine salliyorlar ya bu medya resmen besiktas'a karsi haberler üretiyor topunun allah belasini versin |
Beşiktaşlı olduğunu biliyorum.Öyle birşey yapmaz.Herkes metin değil |
yalandır yalan |
inşallah gitmez ama giderse kimse kızmasın adam ne zamandır görüşme için talep bekliyor yönetim uyuyor ne yapacak bizimkilerin keyfinimi gökhan türkiyenin en iyilerinden ve bizim taraftar malesef bunu gökhan eğer giderse ancak o zaman anlayacak tıpkı alpaylar oktaylar sergenler ayhanlar gibi |
valla gidene gule gule herkez para icin oynuyor sonucta gokhan mac basi imza atazrsa kalmali atmazsa nereye giderse gitsin |
Yalan yahu... |
hiç şaşırmam gökhanında tümer gibi karakteri war gibi gelio.. |
bence gitmez gitmemeli |
Alıntı:
|
İçinde, "belirtildi","öğrenildi","yakın çevresine" (şimdi bir de "yakın akrabasına" çıktı) geçen haberlere itibar etmiyorum.Transfer sezonu yeni başlıyor.Yalancı basının en sevdiği zamanlar.Oturduğu yerden daha çoook onu alır, öbürünü gönderir bunlar. |
yaziklaaar olsun... |
gökhan tümer gbi ibnelik yapmas öle adam deil oo giderse yurt dışına gider |
AMAN GİTSİN BİZİM İBRAHİM TOROMANIMIZ VAR İSTEYEN GİDER KALAN DELİKANLILAR BİZİMDİR |
gokhan bjk terbıyesı ve kulturu almıs bırısı kendı acıklamalarında ılk once kulubumle anlasıcam en olmadı avrupa dedı ezıklere tömer gibi para ıcın gıtmez satmaz bizi |
en azından tumor gıbı acıklamalar yapmadı arkadaslar gıden gıder bosverın!! |
Alıntı:
ben bışe dıyemem hatta ıyı olurkı barı şu acız ınsan topluluğu yönetım utanır belkı....ha adam sakatlanıyorsa maç başına anlaşırsın ve de şu ana kadar nıye sözleşme ımzalamadılar. euro 2008 de ınşallah ıyı oynayıp bır avrupa kulubune gıderde bızımkıler gıdıp salak salak oyuncular alırlarda bu sene anca sonları olur. |
besiktaslilik durusunu anlayan kalir takimda o gitsin ilk once kendisine iyi baksin ikidebir sakatlanmasin mac basi anlassin yonetimle |
inanmıyorum gökhanın böyle bişey yapıcagına kaliteli biri ismine leke sürdürmez fenere gidicek kadar da düşmedi |
ya her futbolcu başka takıma gider önemli olan gidişidir para konuşur giderse gitsin |
ben tümerden sonra kimselere inanamıyorum o yaptıysa bu da yapar parayı görünce dönüyor bunlar. hayırlısı gidene kal denmez,yolu açık olsun. |
yorumsuz... |
gitmez ya gökhan inş tümere benzemez |
İnşallah doğrudur .. Hep Fener'in döküntüleri ile kazığı biz yedik, onlarda bi sakatla uraşırlar .. Salakça bi transfer olur fener açısından . |
vala inş gitmez. ama çok istiyorsa gider dediğiniz gibi kimseyi zorla tutmuyoruz.diğer takımlara gitse bişey değilde fb olmasın derim |
kolpa haber inanmayın spor3 iyi sallıyor bu aralar |
bu takıma ihanet edemesin sen Gokhan.. dogruysa futbol hayatın biter inş... |
hemşerim yapmaz öyle şey bu arada yakın akrabaları transfer bitmiş diyorlarmış yok öyle birşey |
zan yapmaz öle bi hata yhaa yalandır bu haber |
bu serefsizin aslinda bir sucu yok, bizim apdal yönetim turnuva öncesi uzatsa kontratini, 3-4 milyona satarlar, ama bu ****** lar bi bok yapacagi yok. YÖNETIM ISTIFA!!! |
gökhan bence o kadar aptal birisi değil ben besiktasla tekrar anlasacağına inanıyorum bencu bu yalan haberrrr!!!! inanmayın bunlaraa |
Türkiye`de Saat: 23:25 . |