![]() |
yaziklaaar olsun... |
gökhan tümer gbi ibnelik yapmas öle adam deil oo giderse yurt dışına gider |
AMAN GİTSİN BİZİM İBRAHİM TOROMANIMIZ VAR İSTEYEN GİDER KALAN DELİKANLILAR BİZİMDİR |
gokhan bjk terbıyesı ve kulturu almıs bırısı kendı acıklamalarında ılk once kulubumle anlasıcam en olmadı avrupa dedı ezıklere tömer gibi para ıcın gıtmez satmaz bizi |
en azından tumor gıbı acıklamalar yapmadı arkadaslar gıden gıder bosverın!! |
Alıntı:
ben bışe dıyemem hatta ıyı olurkı barı şu acız ınsan topluluğu yönetım utanır belkı....ha adam sakatlanıyorsa maç başına anlaşırsın ve de şu ana kadar nıye sözleşme ımzalamadılar. euro 2008 de ınşallah ıyı oynayıp bır avrupa kulubune gıderde bızımkıler gıdıp salak salak oyuncular alırlarda bu sene anca sonları olur. |
besiktaslilik durusunu anlayan kalir takimda o gitsin ilk once kendisine iyi baksin ikidebir sakatlanmasin mac basi anlassin yonetimle |
inanmıyorum gökhanın böyle bişey yapıcagına kaliteli biri ismine leke sürdürmez fenere gidicek kadar da düşmedi |
ya her futbolcu başka takıma gider önemli olan gidişidir para konuşur giderse gitsin |
ben tümerden sonra kimselere inanamıyorum o yaptıysa bu da yapar parayı görünce dönüyor bunlar. hayırlısı gidene kal denmez,yolu açık olsun. |
Türkiye`de Saat: 05:21 . |