![]() |
Kolot: Ertuğrul Sağlam yalancı BEŞİKTAŞ’IN eski yönetim kurulu üyesi Celal Kolot, Ertuğrul Sağlam’ın yalanlarla taraftarı aldattığını söyledi. Kolot, “Legrottagie, Carlton Cole, Makelele, Anderson, Grella, Faye ve Kroldrup gibi oyuncularla anlaştık. Ama Sağlam tutarsız davnranışlarıyla sabahleyin tamam dediğine öğlenden sonra hayır diyerek bizi şaşırttı” diye konuştu. |
bizim ertuğrul bu adamları reddetmekle kalmamış şampiyonluğu da geri çevirmiş.helal ertuğrul hoca böyle devam..!:congrats: |
tamam kolotçum 2010'da koltuk senin, bu kadar kasma... |
ben bu kolota cok sınır oluyodum mıymıntı herıf ııkı gıttı sımdı atıp tutmasın sankı soledıgı ısımler cok ıı futbolcu da... |
beşiktaşın şimdiye kadar ki en haysiyetsiz yöneticisiydi bu adam ertuğrul sağlam dediğin gibi bir damdıda sen neden ayrıldın ?parayla geldin paralar suyunu çekince gittin iide oldu o adamların herbirini senin ve yanındakilerin beceriksizliği nedeniyle gelmdiklerini herkes biliyor sırf gündem olsun reklam olsun die sürekli saçma sapan açıklamalar yapıorsun yeter artık sus rahat bırak takımı rahat bırak sağlamı rahat bırak bizleri yeter....:mad: |
makaleleyi antalyaya tatile getirdin serefsiz anlasmismis sen kim makaleleyle anlasmak kim |
başkanın bizim başımıza bela ettiği bir adam Abidin Celalettin Kolot tüm futbolcuların yüzünü görmek istemediği biriydi neyin peşinde acaba ara sıra bu şekilde saçma sapan açıklamalar yaptığına göre ... var bir isteği |
Alıntı:
belki yalan bir haber ama şaka mı yapıyorsun arkadşaım sen Legrottagie, Carlton Cole, Makelele, Anderson, Grella, Faye ve Kroldrup gibi oyuncuları beğenmiyorsun bu oyuncular bize uefa kupasını aldırır kroldup defans harika legrottagie juvede bu sezon her maç bankoydu cayır cayır topçu bunlaırn hepsi makalele hala oynuyor taş gibi anderson diyonda grella parmada bunlar kötü topçuysa biz diattaya gordona şükredelim o zaman nesta ferdinan falan beklemeyin daha gelmez onlar bi 8-10 sene sonra belki alırız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:06 . |