![]() |
Transferde sona doğru Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bugün bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulundan bazı üyeler ve teknik heyet, kadroya katılacak yeni futbolcular konusunda somut adımlar attı. Bir süredir Beşiktaş'ın görüşme içinde olduğu Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un önümüzdeki yıl siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Bugün geç saatlere kadar yapılan görüşmede stoper mevkiinde oynayan bu iki Çek oyuncu hakkında teknik heyetin ve yönetim kurulu üyelerinin olumlu görüş bildirmeleri sonucu Zapotocny ve Sivok'un Beşiktaş'a transferi büyük oranda netlik kazanacak. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti kadrosunda bulunan Zapotocny ve Sivok için transfer kararı alan siyah beyazlı ekibin, bu iki oyuncu ile ilgili resmi sözleşmeleri şampiyonanın ardından imzalaması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş Kulübü, sağ bek ve orta saha mevkilerine iki yabancı oyuncu daha alarak transfer sezonunu kapatacak. Kaynak: AA |
çek adamlar sağlamdır köütünü iyisi bunları alsınlar..sivok kadlec güzelde zapazupatocy yerine rozenhal olsa fena olmazdı ama nasip:) |
kadlec ve coulibaly i alsınlar zapotocny iyi olmıcak gibi geliyor... |
Mutlu son Mutlu son http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...ivok1605bb.jpg Beşiktaş; savunmasındaki krizi iki Çek futbolcuyu renklerine bağlayıp noktaladı. Sivok ile Zapotocny'den sonra Udinese'yle de anlaşan Kartal defansını güçlendirdi. 16.5.2008 8 milyon Euro ödendi Transferle yatıp kalkan Beşiktaş, sonunda amacına ulaştı. Udinese’de forma giyen Tomas Zapotocny ile bonservisi İtalyan ekibinde bulunan Sparta Praglı Sivok için görüşmelerde bulunan Siyah-Beyazlılar iki yıldızı da kadrosuna kattı. Uyum sorununu aşmak için aynı dili konuşan iki futbolcuyu seçen Kara Kartallar, Udinese’ye toplam 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Dörder yıllık sözleşmeye imza atan futbolculara da yıllık 750’şer bin Euro verilecek. Sivok kimdir? Doğum yeri: 15 Eylül 1983 Doğum tarihi: Ceske Budejovice Boyu: 1.85 Kilosu: 74 Mevkii: Savunma Sivok Euro 2008’de Bir dönem Milan’ın transfer listesinde yer alan ve bu sezon Sparta Prag’da kiralık olarak forma giyen Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti’nin Euro 2008 kadrosunda yer alıyor. 25 yaşındaki Sivok hem stoper mevkiinde hem de ön liberoda oynayabiliyor. Udinese’nin savunmasında görev yapan Tomas Zapotocny ise üç sezondur İtalya Ligi’nde mücadele ediyor. Savunmaya yapılan bu transferlerin ardından şimdi gözler hücum hattına yapılacak takviyeye çevrildi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._zapot1605.jpg Zapotocny kimdir? Doğum yeri: Pribram Doğum tarihi: 13 Eylül 1980 Boyu: 1.81 Kilosu: 82 Mevkii: Defans Orhan YILDIRIM |
cifte bombA!!! Siyah-beyazlı ekip; Udinese'nin Çek oyuncuları Zapotocny ve Sivok'la her konuda anlaştı, iş sadece imzaya kaldı. Zapotocny'ye yıllık 700, Sivok'a 900 bin euro verilecek. *** Çifte bomba Fotomaç'ın adım adım takip ettiği transfer görüşmelerinde mutlu son çok yakın. Udinese'li Çek oyuncuların işi sadece imzaya kaldı. 6.5 MİLYON EURO Beşiktaş'ın üç haftadır sürdürdüğü ve Fotomaç'ın adım adım izlediği Zapotocny ve Sivok transferi imzaya kaldı. Başkan Yıldırım Demirön ve menajer Sinan Engin bonservisi Udinese'de olan Çek futbolcular Zapotocny ve Sivok'un işini bitirdi. Kartal, Çek oyuncular için Udinese'ye http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 4 YILLIK ANLAŞMA Kartal, bonservis bedelini 4 yılda ödemek isteyince faizlerle birlikte iki oyuncunun bonservisi 7 milyon euro'yu geçecek. İtalyan ekibine teminat mektubu da verildi. Kulüpleri Udinese ile anlaşıldıktan sonra oyuncularla görüşüldü. Zapotocny'ye yıllık 700, Sivok'a ise 900 bin euro verilecek. Anlaşmanın 3+1 olması düşünülüyor. TOMAS SiVOK KiMDiR? *Doğum tarihi: 15 Eylül 1983 * Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti * Boy: 1.85 * Kilo: 78 * Mevki: Defans / Orta saha * Sözleşme bitiş tarihi: 2011 * Kariyeri: 100 maç / 6 gol * Milli Takım: 2 maç |
transferin erken olmas iyi oldu.aynı zamanda iki transferinde aynı dili konuşması o bölgedeki uyum sorunuda ortadan kaldırır umarım |
defansın aynı dılı konusan adamlardan kurlması guzel ama umarım bu adamlar ıyı ızlenmıstır aksam bazı ıstatıstıklere baktımda delgado nun ve serdar ozkanın top kayıpları caldıklarının 3er mıslı boyle olması durumunda ne on lıberonun nede defansın ıyı olması pek bı sey farkettırmez cok terlerler o zaman an toramanın degerı anlasılır bence hem besıktas hemde mıllı takım defansını senelerce goturecek kapasıtelerı var yanlarına bek lazımdı bu sene beksız oynadılar ve cılız bı ortasaha la ona ragmen fenerden az gol yedık |
Simdi sivok zapotocny ve kadlec gelir ve bobonun gitmesi durumunda da klasnic gelirse biri bana ilk 11de oynayacak yabancıları söylesin?Delgado Cisse Tello Holosko Gordon Higuain Kadlec Sivok Zapotocny ve Klasnic yani tam tamına 10 yabancımız var hadi higu ve gordonu gönderdik varsayalım tam tamına 8 yabancımız olacak.Bu adamlardan hangisini kesebilirsin? |
Alıntı:
|
erken ve temiz oldu..eğer kolpa değilse tabi.. |
Udinesse'den Çek'lere okey çıktı http://image.haber7.com/haber/113436.jpg Ve Beşiktaş Zapotocny ve Sivok transferinde son noktayı koydu. Udinesse ile Beşiktaş arasında varılan anlaşma sonucunda İtalyan Kulübü her iki futbolcuyu bonservisi ile beraber Beşiktaş’a vermeyi kabul etti. Nurettin ERCAN'ın haberi Önümüzdeki hafta Çek Cumhuriyeti Milli Takımı kampına gidecek olan Siyah-Beyazlı yöneticiler, büyük olasılıkla Sivok ve Zapotocny’ye burada imza attıracak. 500 BİN EURO ARTTIRDI Sİvok ve Zapotocny transferi için yaklaşık bir hafta İtalya’da kamp kuran başkan Yıldırım Demirören Udinesse Kulübü ile kıran kırana pazarlık yaptı. İtalyan yöneticilerin, iki futbolcu için 8 milyon euro istemesi transferi bitme noktasına getirse de başkan Demirören 7.5 milyon euroluk teklifini 500 bin euro daha artırınca anlaşma gerçekleşti. Beşiktaşlı yöneticiler, Çek Cumhuriyeti Milli Takım kampında bulunan her iki futbolcuya da önümüzdeki hafta imza attırmayı düşünüyor. Zapotocny ve Sivok’un Avrupa Şampiyonası’nda göstereceği performansa göre piyasasının artmasından korkan Beşiktaş elini çabuk tutacak ve şampiyona öncesinde her iki futbolcuyla da resmi sözleşme imzalayacak. Akşam |
Bence bu is bitti bütün gazetelerde ayni anda yaziyordu cünkü... |
yuuuh amma para vermişler ya 8 milyon euro ne demek..tmm transferleri güzelde bu adamalra bu kadar para verilmez yönetim yine yapmış salaklığını |
bide bana klasnic haberi yalan gibi gelyo... oraya bu yönetim bebbe yi alcak bence . o da yedek durması için.11de holosko nobre ikilisi oynar bence... |
Yani adamı tanımıyorum ama o kadar çok tartışıldı ki.. en azından neticelenmesine sevindim :) Umarım şans getirir... |
Alıntı:
|
bence 2 stoperden biri gereksizdi toramanın yanına tecrübeli birisi alında toramanın verimi artardı sol kanada bence tello konabilir sivok cisse ile çift önlibero oynar sol açığada aydını koyarsın bu kadar basit olur sağ kanat zaten belli kurtuluş ve özkan biz buradan görebiliyoruz ama T.D bu geröekleri göremiyor mu? Aydın'a şans verilsin yeter forvetede kafa toplarına hakim biri alınsın bebbe de iyi bir yedek olur nede olsa Türk statüsünde |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım iki oyuncuda resmen milli takımlarının euro 2008 kadrosuna çağrıldılar . ntv spor da izledim haberi. |
Bende milli takımda diye biliyorum |
yaa arkadaslar valla billa bu yönetim salak yaaa!!!!!! bunlarin toplam degeri 2 milyonu asmas, zap...... kimki yaa, ona da 4milyon gidiyo, valla ben bu yönetimi anliyamiyorum yaa, bana göre coooooookkk yanlis transferler. ya o pararya rozenhal, kadlec ve bir cok daha kisi alinirdi. ve de: burki8686´isimli üyeden Alıntı ne kadar aptal bir haber bu yaa düşünülmeden hazırlanmış sacma uydurma bi haber.Tamam transfer doğru olabilir ama zapotocny milli takıma alınmadıki oynayıp fiyatı artsın heyy allahım yaa Arkadaşım iki oyuncuda resmen milli takımlarının euro 2008 kadrosuna çağrıldılar . ntv spor da izledim haberi. ikisi de yanlis, bir tek sivok cagrildi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdi araştıracam ancak dün kadro da dedi ntvspor tv. |
sivok ve kadlec kadroda, zapotocny yok... |
|
çek milli takımı euro 2008 resmi kadro KADRO - SQUAD ADI NAME SOYADI SURNAME D. TARİHİ B. DATE TAKIMI CLUB Jaromir Blazek 29.12.1972 FC Nuremberg Petr Cech 20.05.1982 Chelsea Marek Cech 08.04.1976 F.C. Porto Michal Danek 06.07.1983 West Bromwich Antonín Kinsky 31.05.1975 S. Ramenskoye Martin Vaniak 04.10.1970 SK Slavia Praha Daniel Zítka 20.06.1975 R.S.C. Anderlecht Zdenek Grygera 14.05.1980 Juventus Tomas Hübschman 04.09.1981 Shakhtar Donetsk Marek Jankulovski 09.05.1977 A.C. Milan Martin Jiranek 25.05.1979 Spartak Moscow Michal Kadlec 13.12.1984 Sparta Prag Jiri Kladrubsky 19.11.1985 Sparta Prag Zdenek Pospech 14.12.1978 F.C. Copenhagen David Rozehnal 05.07.1980 Lazio Jan Simunek 20.02.1987 VfL Wolfsburg Tomas Ujfalusi 24.03.1978 Fiorentina Tomas Zapotocny 13.09.1980 Udinese Martin Abraham 20.09.1978 SK Slavia Praha Tomáš Galásek 15.01.1973 FC Nuremberg David Jarolím 17.05.1979 Hamburger SV Radoslav Kovac 27.11.1979 Spartak Moscow Marek Matejovsky 20.12.1981 Reading Lubos Pecka 19.02.1978 FK Mlada Boleslav Jaroslav Plasil 05.01.1982 Osasuna Jan Polak 14.03.1981 R.S.C. Anderlecht Daniel Pudil 27.09.1985 SK Slavia Praha Tomas Rosicky 04.10.1980 Arsenal Tomas Sivok 15.09.1983 Sparta Praha Milan Baros 28.10.1981 Portsmouth Libor Dosek 24.04.1978 Sparta Prague Martin Fenin 16.04.1987 Eintracht Frankfurt Jan Koller 30.03.1973 FC Nuremberg Marek Kulic 11.10.1975 Sparta Praha David Lafata 18.09.1981 - Libor Sionko 01.02.1977 F.C. Copenhagen Jiri Stajner 27.05.1976 Hannover 96 Stanislav Vlcek 26.02.1976 RSC Anderlecht |
Valla bende sivok ve kadlec var zapotocny yok die biliyorum arkadaslar bende baktım acıklanan listelere bir karışıklık oldu heralde hatta bakın resmen acıklanan kadro;ayrıca yukarda sayılan kadro 23 kişilik değil Çek Cumhuriyeti'nin kadrosu! A Milli Futbol Takımımızın EURO 2008'de A Grubu'ndaki rakiplerinden olan Çek Cumhuriyet'inde teknik direktör Karel Buckner takımının turnuvada mücadele edeceği 23 kişilik kadroyu açıkladı. Turnuva öncesi spekülasyonlara sebep olan Pavel Nedved aday kadroya dahil edilmedi. Çek futbolcu daha önce Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamış fakat ülkesinde kadroya tekrar geri dönmesi adına kampanyalar düzenlenmişti. Çek Cumhuriyeti'nde kadroda en önemli sürpriz iseBanik Ostrava'da oynayan forvet oyuncusu Vaclav Sverkos'un kadroya dahil olmasıydı. Kaleciler: Petr Cech (Chelsea/ING), Jaromir Blazek (Nuremberg/ALM), Daniel Zitka (Anderlecht/BEL) Defans: Zdenek Grygera (Juventus/ITA), Marek Jankulovski (AC Milan/ITA), Michal Kadlec (Sparta Prague), Radoslav Kovac (Spartak Moscow/RUS), Zdenek Pospech (FC Copenhagen/DEN), David Rozehnal (Lazio Rome/ITA), Tomas Sivok (Sparta Prague/ÇEK), Tomas Ujfalusi (Fiorentina/ITA) Orta saha: Tomas Galasek (Nuremberg/ALM), David Jarolim (Hamburg/ALM), Marek Matejovsky (Reading/ING), Jaroslav Plasil (Osasuna/ISP), Jan Polak (Anderlecht/BEL), Daniel Pudil (Slavia Prague), Libor Sionko (FC Copenhagen/DEN), Stanislav Vlcek (Anderlecht/BEL) Forvet: Milan Baros (Portsmouth/ING), Jan Koller (Nuremberg/ALM), Martin Fenin (Frankfurt/ALM), Vaclav Sverkos (Banik Ostrava) |
Arkadaşım benim verdiğim kadroda resmi kadro , link te verdim yukarda. işim gücüm yok yalan mı söylücem . |
Zapotoçni, 181 boyunda o yüzden pek içime sinmiyor. Bence bir stoperin boyu 185 ten fazla olmalı. Coulibali daha uygun gibi.. |
Alıntı:
|
Arkadaşım deli etme adamı 22 nolu mesajıma bak orada link var tıkla gör .kafamdan kadro kurmadım heralde. |
Arkadaslar uslublara dikkat edelim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadaşım ismi uzun olan kişiler var düzgün okuyun kadroyu , ayrıca link ver dim yine veriyom link allah aşkına girin bakın kafamdan kadro yazmıyom size yalan borcumda yooooooooooooooooooooooookkkk . ahanda link : Türkiye Futbol Federasyonu EURO 2008 - Çek Cumhuriyeti |
Alıntı:
|
Alıntı:
sonuçta bu adam milli takım oyuncusu.. |
o linke gir bak futbolcu sayısını say 7 tane kaleci 11 defans var :) 11 ortasaha 8 fovet var toplam 37 topcu var el insaf :) |
Alıntı:
vallaha bilemiyom ben tff nin yalancısıyım , neyse maçlar başlayınca görürük ne kafaya takıyok ki :D :D |
Ya bu ikisi defansif olduğu için bizimkiler sol bek almayı ihmal etmezler işallah... |
bu adamlar milli takım oyuncusuda hicbiri as degilki ya kadlec mı oynar jankulovskı mı gygera mı zap mı uflajusimı sivok mu ne oldukları bellı deıl gelınce gorucez |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |