![]() |
Udinesse'den Çek'lere okey çıktı http://image.haber7.com/haber/113436.jpg Ve Beşiktaş Zapotocny ve Sivok transferinde son noktayı koydu. Udinesse ile Beşiktaş arasında varılan anlaşma sonucunda İtalyan Kulübü her iki futbolcuyu bonservisi ile beraber Beşiktaş’a vermeyi kabul etti. Nurettin ERCAN'ın haberi Önümüzdeki hafta Çek Cumhuriyeti Milli Takımı kampına gidecek olan Siyah-Beyazlı yöneticiler, büyük olasılıkla Sivok ve Zapotocny’ye burada imza attıracak. 500 BİN EURO ARTTIRDI Sİvok ve Zapotocny transferi için yaklaşık bir hafta İtalya’da kamp kuran başkan Yıldırım Demirören Udinesse Kulübü ile kıran kırana pazarlık yaptı. İtalyan yöneticilerin, iki futbolcu için 8 milyon euro istemesi transferi bitme noktasına getirse de başkan Demirören 7.5 milyon euroluk teklifini 500 bin euro daha artırınca anlaşma gerçekleşti. Beşiktaşlı yöneticiler, Çek Cumhuriyeti Milli Takım kampında bulunan her iki futbolcuya da önümüzdeki hafta imza attırmayı düşünüyor. Zapotocny ve Sivok’un Avrupa Şampiyonası’nda göstereceği performansa göre piyasasının artmasından korkan Beşiktaş elini çabuk tutacak ve şampiyona öncesinde her iki futbolcuyla da resmi sözleşme imzalayacak. Akşam |
Bence bu is bitti bütün gazetelerde ayni anda yaziyordu cünkü... |
yuuuh amma para vermişler ya 8 milyon euro ne demek..tmm transferleri güzelde bu adamalra bu kadar para verilmez yönetim yine yapmış salaklığını |
bide bana klasnic haberi yalan gibi gelyo... oraya bu yönetim bebbe yi alcak bence . o da yedek durması için.11de holosko nobre ikilisi oynar bence... |
Yani adamı tanımıyorum ama o kadar çok tartışıldı ki.. en azından neticelenmesine sevindim :) Umarım şans getirir... |
Alıntı:
|
bence 2 stoperden biri gereksizdi toramanın yanına tecrübeli birisi alında toramanın verimi artardı sol kanada bence tello konabilir sivok cisse ile çift önlibero oynar sol açığada aydını koyarsın bu kadar basit olur sağ kanat zaten belli kurtuluş ve özkan biz buradan görebiliyoruz ama T.D bu geröekleri göremiyor mu? Aydın'a şans verilsin yeter forvetede kafa toplarına hakim biri alınsın bebbe de iyi bir yedek olur nede olsa Türk statüsünde |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım iki oyuncuda resmen milli takımlarının euro 2008 kadrosuna çağrıldılar . ntv spor da izledim haberi. |
Bende milli takımda diye biliyorum |
Türkiye`de Saat: 17:17 . |