kartalim_ | 17-05-2008 10:26 | Alıntı: burki8686´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 675904)
Simdi sivok zapotocny ve kadlec gelir ve bobonun gitmesi durumunda da klasnic gelirse biri bana ilk 11de oynayacak yabancıları söylesin?Delgado Cisse Tello Holosko Gordon Higuain Kadlec Sivok Zapotocny ve Klasnic yani tam tamına 10 yabancımız var hadi higu ve gordonu gönderdik varsayalım tam tamına 8 yabancımız olacak.Bu adamlardan hangisini kesebilirsin? | Aynı şeyi bende düşünüyordum, 8 tane yabancımız olacak ve hangisini kessen bir yerden sesler yükselecek...Ama ben Türkiye ligi için çift ön liberonun çok lüks olacağını düşünüyorum, hadi çift ön libero oynuyorsanda ikisininde yabancı olmasına hiç gerek yok, biri yabancı biri türk de olabilir mesela Uğur İnceman gibi...Yani Sivok veya Cise ikilisinden biri tercih edilir bence, bana göre de Sivok'un tercih edilmesi gerekir.Yani birinci yedekte oturacak adam Cissedir...İkincisi ise yaa Tello olur, ya da Kadlec bence.Maçına göre o da.Tello Aydın ikilisini deneybiliriz veyada Kadlec Aydın ikilisini...Ama Sevilla gibi tam olarak 4-4-2'yi oynayacaksak da Delgado kulübeye çekilir, orta ikilide Cisse-Sivok, sağda Serdar Özkan, soldada Tello oynar.Sol bekede Kadlec çekilir.Kısacası taktiğe göre kadro oluşur bence...Ama Holosko, Klasnic(alındığı takdirde tabii, yönetim böyle bir şeyi yapabilir mi bilemem!), Zapotocny, Sivok ve Tellonun kesinlikle kesilmemesi gerektiğini düşünüyorum... |