![]() |
arkadaşlar seyircimiz alınacak ve bende gidecem maça.yarıyarıya olur salon teleom tarafına kolpagüçlüler gelir herzamanki gibi gfene olay çıkar |
Alıntı:
|
Telekomlu oyuncuların ellerinin ayarı bozulsun 3 lük atamasınlar yeter :D Şaka bi yana takımımıza güvenim sonsuz.. Bu maç bizim olacak.. |
lütfen dev kartallar... |
artık kaya'nın biraz oynama zamanı geldi, sezon başından bu yana takım oyunumuzun en büyük özelliği pota altını çok iyi kullanmamızdı, kaya ve nicevic bu işi mükemmele yakın yapıyorlardı, son 2 aydır kaya'nın etkisiz oyunuyla bunu başaramadık, fb ülker, gs cafe crown ve onlardan ayırıyorum ama biraz da tt'un oyun yapısı dış şutlarına bağlıyken, bu alanda etkisizleşince maçı kaybederlerken biz hep takım oyunuyla doğru basketbol oynayarak topu pota altına indirmeye çalıştık, pota altı adamlarımızın özellikle de bizim için çok önemli olan kaya'nın formsuzluğuyla kaybedeceğimiz 1-2 maçla elenmek bize koyar, hadi artık oynama zamanı kaya... |
El amin ile tutku açık'ı durdurursak turu geçeriz.Finalde fenerle eşleşir şampiyon oluruz.. |
@lepido size katılıyorum, Kaya eskisi gibi katkı vermeli. Ben ilk maçı kaçırdım; duyduğuma göre maçta Kaya sakatlanmış ve bu durum başarımını düşürmüş. Maça dönecek olursak,ben bir maç kaybetmeye razıyım; bu 2. maç olabilir. Hem heyecan artar; hem elersek tadına doyum olmaz. Genelde zoru seviyoruz biz. 3-1 almamız zor biraz... Hatırlarsınız ilk yarıda FB maçında, Solomon'u neredeyse oynatmadık bile. Kolay basket hiç vermedik. Bu da direnci yükseltti, savunma da sertlik arttı. Bu maçta da, aynı FB maçında olduğu gibi kolay sayı vermeyelim. Onların oyuncuları çok tecrübeli ve bir seri yakalarlarsa işler çıkmaza girebilir bizim için. İki takıma da başarılar ve iyi bir oyun seyrettirecekleri için şimdiden teşekkür. |
Maç 18.30'da Ntv'de... Dev Kartallara başarılar , televizyon karşısında hop oturup hop kalkmaya, yüreğimin ağzıma gelmesine razıyım ama sonunda mutlu olmayı hakediyorum. Birkaç maçtır Cevher'i göremiyorum..? Bugün yine Apo kenarda beklesin , Dalmau 2 numarada daha çok iş yapar görüşündeyim. Telekom'un 3'lüklerine karşı Chase'e de ihtiyacımız olacak. Kaya'da geçen maçki gibi olmaz umarım... |
maç gitti tüh be:( 79-74 yenildik :S |
kaya o formanın değerini bilmiyor lig bitsin ve gitsin eger elenirsek o ........ yuzunden |
Türkiye`de Saat: 03:01 . |