![]() |
Arsenal Delgado'ya kancayı taktı!!! 19Mayıs tarhli pek çok yabancı inetrnet sitelerien göre Arsenal tam 7milyon pounluk ;13,630,398 USDlık teklif yapmış......? kaynakalar: guardian...tribalfootball..thesoccerblog..vs.....d aha var... gerçek gibi gözküyo....en yetenekli oyuncumuz için bu fiyat normal...gibi.. yeri dolar mı? özleikle bu yönetimin zeka! kokan transfer anlayışıyla.... |
delgadoyu satmak yönetimin kendi ipini çekmesi anlamına gelir ya yerine deco gibi bir adam alırlar yada delgado gibi genç ve yetenekli oyuncu alırlar ha almazlarsa ne mi olur bu sene onları çArşı bile kurtaramaz |
delgado satılırmı ya ancak iyi bir ücrete 10 milyon paund felan |
delgado da giderse top yapan kim kalacak.çelimsiz v.s. ama orta sahaya lazım.rico da gitmişken.. |
elbette ki satamazlar. hem delgado ingilterede oynayacak bi futbolcu değil bence |
Bi sorun var....Delgadonun sözleşme seneye bitiyo..yani seneye bonservissiz kalabilir..bunu fırsat olark görecek gibii yönetim..ayrıca ülker de satılsın diyebiiri...hatta der....ülkerin söz hakkı var...bu sefer teklif ciddi gibi... |
Alıntı:
Orta sahaya koysan olmuyo forvete koysan dolmuyo,keyfini bekleyecen de 10 macta bır mac oynayacak |
arkadaşlar bu haberin yalan olduğunu ingiltere ligi yabancı statüsünü bilen herkes bilir.ingilterede bi yabancı oyuncunun oynayabilmesi için o sezon milli takımının oynadığı maçların %70 inmde oynaöası şart bi istisnai durumda gelecek vaad eden oyuncuların transferi buı durumdada oyuncunun en fazla 20 yaşında fln olması şart ama delgado 25 yaşında. |
Alıntı:
imza+ tek sallayan gazete ve ajanslar bizde yok avrupada var tabi onuda katabiliriz. |
yalnız yanlıs hatırlamıyosam delgadonun italyan pasaportu var dedesimi ne orda yasıyomus vs vs bi programda izlemistim sanırım:captain: |
7 milyon Pound, 12-13 milyon Euro demek...Delgadoya bu parayı gerçekten veren varsa satalım, ama kesinlikle yalandır bence.Arsenal bu adamı istemez, ne yapsın Delgadoyu.Adamlar Nasriyi falan alır, niye Delgadoyu alsın?İngilterede top mop oynayamaz Delgado... |
Delgadoya bu parayı veren varsa satmak en dogrusu |
Alıntı:
|
yaaa arkadaslar giderse gitsin bizi kandırmaktan başka ne yaptı hangi macı kurtardı,ama kötüde deil yeri dolcaksa gitsin ama bizim yonetim gider yine bombaları alır,bizim yönetim tam bombacı yaaa böle bi yönetim görmedim... |
Sanırım haber doğru çünkü bugün en.wikipedia.org'da bende gördüm. Allahın izni ile giderse onun yerine en azından koşan bi futbolcu alınabilir. Örnek: Mika Vayrynen veya Edison Mendez bence 10 numaralı sistemdense 4-4-2 en uygunnu Mendez, Topuz veya Valencia tarzı bir futbolcu takıma kazandırıp iyi işler yapabiliriz. En azından Selçuk İnan bile gelse takım adam gibi top oynamaya başlar. Bobo yerine Klasnic'te gelirse ben Sinan Engin'i alnından öperim. |
keske 12-13 milyon € gibi bi para ediosa gonderseler ama yerine riquelmeyi almak sartıyla uzerine 2-3 milyon daha koyarsın boca kabul eder ama riquelme edermi orasını bilemem o bi gelse de alem topcu gorse ama riquelme nin turkiyeye gelme ihtimali %0.99 o olmassa cska dan daniel carvalho o olmassa gerci bu solicem hepsinden zor deco bi de mehmet topuz u alsak tam super olur mehmet topuz olmassa selcuk inanı alalım aynı tumer ve ilhan da oldugu gibi ugur inceman + selcuk inan artık orta sahamızın guclu olması lazım |
delgado kendi çağında takılan bilekleri iyi olmasına rağmen bal yapmayan arı bence..bakın istatistiklere adamda hiç bişi yok giderse hiç kayıp olmaz böle para veren olacağını sanmam delgado hayatta premier ligde top oynayamaz isviçre türkiye danimarka gibi kalitesiz liglerin topçusu olur |
Delgado gitsin Aimar'ı alalım... |
mükemmel bi para bence hem delgadonun kariyeri hemde besiktasın menfaatleri acısından dogru karar satılması olur delgado orta sahası basan güclü oyunculardan kurulu takımlarda basarılı olur maalesefki bizim takım böyle degil bana göre de beklentilerin yarıısını karsılayamadı delgado ilk süper kupa macında izledigimizde dilimiz tutulmustu bi daha da o kadar etkili göremedik iyi paralar kazandırarak gitmesi dogru olur yerine oyunun iki yönünüde oynucak adam alınmalı ama. |
siz 4-5-1 sisteminde sağlam bir defans göbeğine sahip bir takımda, sağlam bir orta ikilinin(cisse'nin yanına defansı kuvvetli bir adam) önüne koyun delgado'yu bakalım 10 maçta bir keyfini mi bekleyeceğiz, adamdan defans yapması beklenecekse yine, seneye de sözleşmesinin bittiğini varsayarsak, bu para bile çok 7 milyon dolara satın... |
Delgado İngiltere'de topa dokunamadan sezon biter.Hangi fizik güç isteyen maçta ya da sahada ayakta kalabildi?Eğer boyle bir para veren olursa satılabilir. |
çok top kaybeden delgado ya bu para verildiyse ve bu paraya rağmen kalsın diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim , delgado daha fazla para etmez bu parayı veriyorlarsa hemen satsın kulüp. |
delgado AB statüsünde oynuyor ingilereye transferinde sorun yok yani ayrı verilen para gayet güzel bi para bence satılabilir yerine oynayacak adam illaki bulunur... |
delgado top kaptırma rekorları kırıyor her hafta. omuz omuza mücadelede hiç yok. çalımı ancak geniş alanda atab,iliyor çünkü top saklayamıyor. hemen yere düşüyor. evet düşüncesi iyi ama 10 pastan 8 i hatalı. gitse pozisyon olur. nedense gitmiyor top. bana güçsüz ve laubali oluşundan mış gibi geliyor.bence ingilterede oynayamaz. beşiktaşa da yeteri kadar faydalı değil. yerine iki yönlü bir orta saha alsak daha iyi. cissenin yanına. 4-4-2 oynarkende defans sıkıntı çekmez böylece. solda tello zaten çok çıkıyor ileri. sağada topuz gibi birini monte edersek süper olur. |
Delgado ingilterede oynayamaz bu birincisi,ikincisi ise bizim delgadoya ihtiyacımız var ve satılmamalı her ne pahasına olursa olsun,artık şampiyon olmanın zamanıdır,icabında zarar ederek ama iyi takım kurarak |
Alıntı:
|
ayrica delgado celimsiz top kaybediyor zart zurt ama ingiltereye bi gitsinde ondan sonra gorursunuz siz bu celimsiz delgadoyu omuzu vurdugunu deviriyormu devirmiyormu cok yetenekli bir futbolcu ingilterede yildiz olur biz malesef beceremiyoruz verim almayi |
Delgado nun italyan pasaportu var ondan non-eu sayılmıyor calısma izni alınması gibi biri sorunu yok |
gidecekse yeni adam almasınlar yerine higuain var dönecek orda iş yapar. yıldız bi ön libero alsalar takımın beyni olacak daha iyi olur. defans dörtlüsünüde komple değiştirmek lazım zaten. delgado kaçacak kleberson, ribery gibi sanki ... |
arshawini alabilceklerse göndersinler :) |
Eğer gerçekten bu para veriliyorsa bi dakika beklemesinler.Zaten 5 milyon eurosu Ülkere gidecek.. |
Ya hyr yaa herkezi satıyolar boboda gidiyo ne biçim yönetim bu yaa ztn sattıklarının yerine doğru düzgün transferde yapamıyolar!!! |
Bir saniye düşünmeden satılmalı kendisini çok severim ama beşiktaş o paraya takıma daha ayararlı oyuncular alır |
ulan peehhh delgadoyu ne kadar çabuk siliyosunuz ya 25 yaşında bu kadar yetenekli bir ortasahayı hemen ilk teklifte satın bakalım ola ki bu haber doğru da arsene wenger in eline düşerse delgado 1 sene sorna ne hale geldiğini görüp yönetime sövmeye başlarsınız burda. Delgado bu takımda kesinlikle kalabildiği kadar kalmalı çok ararız sonra öyle adam... |
göndermezler yeni sözleşme imzlatmaya calışıoz göndermezler rahat olun eger gidcekse 2 yıl sonra gider emnm bundan içiniz rht olsun |
Delgado'ya 10 milyon Euro Ada basını, Arsenal'in Arjantinli tangocu için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. 21 Mayıs 2008 / 08:47 İngiliz basını, Arsenal’in geçtiğimiz sezonda istediği Arjantinli yıldız Delgado için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yazdı. Ayrıca Delgado’nun da Türkiye’den ayrılmaya hazır olduğu vurgulandı. Arsenal Kulübünün yeni sezonda Beşiktaş’tan Delgado’yu alarak orta sahasını güçlendirmek istediğini yazan İngiliz gazeteleri, Delgado için ise “Arjantinli futbolcu Türkiye’yi terk etmeye hazır” diye yazdılar. PARANIN YARISI ÜLKER’İN DELGADO’nun iki yıldır Beşiktaş’ta oynadığını belirten İngiliz basını, Delgado artık daha büyük liglerde ve kupalarda oynamak istiyor ifadelerini kullandı. Arsenal Kulübü geçtiğimiz sezon ortasında da Delgado ile ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. İngiliz gazetelerine göre, şu anda menajerler aracılığıyla başlayan görüşmeler, önümüzdeki günlerde resmen start alacak. Delgado’nun Beşiktaş ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ülker Gurubunun malı olan Delgado 5 milyon eurodan fazlaya satılırsa Beşiktaş bu paranın yarısını alacak. Bu arada Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu’nun 2008 yılı 1. olağan toplantısı cumartesi günü yapılacak. Ceylan Intercontinental Otel’de saat 10.30’da başlayacak toplantıda 60 yıl ve üzeri üyelere plaket verilecek. Toplantıda ayrıca yönetim ve divan kurulu faaliyetleri ile denetleme kurulu raporu da açıklanacak. Akşam iyi para hemen satılmalı ve yerine koşan presyapan biri alınmalı |
Arsenal, marsilya'da oynayan Samir Nasri ile anla$ti 15 milions euro ... Delgado arsenal'de oynayamaz ... |
bencede satılmalı.artık koşmayan adama yer yok futbolda. bu adam canı istedigi zaman küçük maçlarda oynuoyo sadece. |
sözleşmesi yenilenip takımda kalmalı, verilecek ücretin 5 milyon euro'sunun ülker'e gideceğinin farkında değil galiba kimse, o mevkiy delgado yeteneğinde olup bu makul şartlarda adam bulamazsınız, lincoln'ün aldığı yıllık ücret ve verdikleri ortada, ayrıca her zaman söylüyorum; kuvvetli bir orta alan yapısı oluşturulabilirse delgado'yu tek forvet arkasında savunma anlayışını düşünmeden oynarken izleyin bir de... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:34 . |